Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

4 mit tudnak_(good)

3.187 visualizaciones

Publicado el

Mit tudnak alkalmazásaink?

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

4 mit tudnak_(good)

 1. 1. Mit tudnak alkalmazásaink?Nyírő András | +36 70 375 2286 | andras.nyiro@gmail.com | www.appsters.me
 2. 2. Egyedi megjelenítésGazdag template és ikonkészletből állíthatjuk össze az alkalmazásunkat. Azadatlapokon automatikusan megjelennek azok a funkciók, amihez van adat: atelefonszámot tárcsázhatjuk, a helyet egy kattintással megnézhetjük a térképen.
 3. 3. SMS-szerű üzenetek, hírfolyam, eseményekA hírekre, fontos eseményekre SMS-szerű üzenetekkel is felhívhatjuk afelhasználók figyelmét. A felhasználóknak az alkalmazás installálásakorengedélyezniük kell az üzenetküldés lehetőségét.
 4. 4. Térkép, útvonalkeresőAz adatokat megjeleníthetjük térképen is. A felhasználó beállíthatja, hogy melyikkategória elemeit szeretné látni a térképen, és választhat műholdas térképnézetet is.Egy kattintással meghívhatja a telefon útvonaltervezőjét, hogy láthassa, hogyan jutel az aktuális poziciójától a célpontig.
 5. 5. Augmented Reality, QR-kód olvasóA kiterjesztett valóság A QR kódot beolvasvakényelmes és természetes eljuthatunk az adatbáziskörnyezetet ad a bármelyik eleméhez.  navigációra.
 6. 6. Facebook, Booking.com, Youtube, stbA fontosabb közösségi szolgáltatásokat az adatlapokhoz kapcsolhatjuk, vagyakár önálló menüpontban is kínálhatunk hozzájuk elérést. Az adatlapokról egykattintással elérhetővé tehetjük a weboldalt is..
 7. 7. Audioguide, video, fényképekAz adatlapokhoz csatolhatunk hangos ismertetőt, videókat és tetszés szerintiszámban fényképeket. Saját videós köszöntőnket kiemelhetjük úgy is, hogy azalső menüben külön menüpontra tesszük.
 8. 8. Telefonálás, névjegy, naptárbejegyzés A telefonszámokat névjegyként, az időpontokat naptárba menthetjük. A telefonszámokat közvetlenül is hívjatjuk, az e-mail gombra kattintva levelet is írhatunk a megadott címre.
 9. 9. Sokféle navigációs lehetőségAz adatbázis modulban kényelmesen elérhetővé tehetünk több száz adatlapot. Alisták alcímeit úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználó egyre több információhozjusson böngészés közben. Az adatokhoz eljuthatunk szűréssel, kereséssel,könyvjelzőkön keresztül is.
 10. 10. Az iPad különlegeslehetőségeket kínál
 11. 11. Kedvencünk a Metro: Windows Phone és Windows 8
 12. 12. Touchscreen és képújság A csomag extrái közé tartozik a kioszkokban használható érintőképernyős webes felület, valamint a kivetíőkön, monitorokon bemutatható automatikusan lapozó képújság.
 13. 13. Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelt minket.Nyírő András | +36 70 375 2286 | andras.nyiro@gmail.com | www.appsters.me

×