Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Analisi

134 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Analisi

  1. 1. Anàlisi d’una pàgina webTítol: rtve.esAdreça web: www.rtve.esInformació pàgina: la pàgina està relacionada amb tot tipusd’informació relacionada amb la televisió Española, a més denotícies d’última hora i tot el que té alguna cosa a veure amb lacadena, com la ràdio.Imatge:
  2. 2. Sobre els contingutsTipologia: cadena de televisióAudiència: de tot tipus, principalment adultaCredibilitat: SiActualització: S’actualitza cada diaManteniment: El seu manteniment es diari i no hi ha links orfesEnllaços: Estan molt ven explicatsPublicitat: publicitat general
  3. 3. Estructura i interactivitatTipus de pàgina: Estàtica. Si que té CMS.Organització: destaca l’ informació d’última hora o sobre lapròpia cadena com noves sèries.Navegació: la web és molt entenedora i fàcil d’entendre elcontingut, te una barra a la part superior on et posaperfectament el que busques.Retroalimentació: Sí, pots posar la teva opinió a les notícies oinclús donar opinions personals dirigits a la pàgina web.
  4. 4. DissenyDisseny pàgina: l’estil de la pàgina és convencional però molt venordenat i explicat.Coherència visual: es veu perfectament en la pàgina web queestàs visitant dins de la web en general, com per exemple laprogramació de la cadena o les últimes notícies. Són claramentdiferenciades.Multimèdia: Hi ha molt contingut multimèdia i a més tot ésfuncional.Tecnologia: No fa falta instal·lar-se res.Navegació: Té una navegació molt ven entesa amb diferentsbotons per anar on desitgis. Estan molt ven dissenyats i hi ha unper cada pàgina. No ocupen molt espai.Compatibilitat: Si hi ha compatibilitat.
  5. 5. Opinió PersonalPer mi es una molt bona pàgina per visitar, sobretot si t’agrada lacadena i estàs disposat a voler saber més coses sobre aquesta. Enla web pots trobar tot tipus d’informació sobre la televisió onotícies d’última hora, i això va molt be.

×