Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

The shallows angel

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

The shallows angel

  1. 1. The shallows
  2. 2. ResumL’Internet ens permet accedir a una quantitat de informació com mai abans s’avia conegut. Nicholas Carrens propose en aquest llibre una reflexió sobre el cost intel·lectual que supose lus Daquesta tecnologia
  3. 3. Nicholas carr• Ens adverteix de que lus DInternet i de les seves aplicacions per cercar i recopilar informació poden estar tinguen un impacte negatiu a els nostres processos de pensament profund i creatiu.
  4. 4. Afectes• Internet es una eina totalment diferent a qualsevol altra, el que realment passe es que Internet et dona la informació mitjançant hipervincles, hipertextos, imatges, anuncis, comentaris, això provoque que la nostra atenció es vegisovint fragmentada.
  5. 5. Aplicació a l’escola• Em trevallat una practica semblant anomenada efecte google, es la capacitat de memoritzar d’on treure el contingut pro no el contingut en si.

×