Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Així aconseguiràs un quadern
perfecte!
 Respecta els marges (a la dreta també, però
més xicotet).
Posa sempre la data en...
Data
Títol
Pàgina 32. Activitat 1.
Per copiar els enunciats de les activitats utilitzarem
el bolígraf de color Blau.
Per r...
 
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Així aconseguiràs un quadern perfecte

3.604 visualizaciones

Publicado el

Normes pel quadern

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Així aconseguiràs un quadern perfecte

  1. 1. Així aconseguiràs un quadern perfecte!  Respecta els marges (a la dreta també, però més xicotet). Posa sempre la data en començar un treball. Escriu els títols amb colors i a mida més gran. Subratlla’ls amb regle. Utilitzarem el Blau per enunciats i data, el negre per respostes i el roig per les correccions. El llapis per les operacions matemàtiques i els dubtes.  Escriu per les dues cares del full, aprofitant al màxim el quadern, sempre que no dificulte la lectura per la part posterior del full.  Deixa espais de separació entre cada exercici o explicació.
  2. 2. Data Títol Pàgina 32. Activitat 1. Per copiar els enunciats de les activitats utilitzarem el bolígraf de color Blau. Per respondre, utilitzarem el de color negre. Per corregir, el de color roig.  Quan la resposta és correcta  Quan s’ha de corregir o revisar. Sempre anotarem la resposta correcta. I el llapis, per les operacions matemàtiques o els dubtes.
  3. 3.  

×