Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La felicitat 2

360 visualizaciones

Publicado el

treball d'ètica.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

La felicitat 2

 1. 2. Com aconseguim aquesta plena felicitat? Aquí vem algunes de les teories ètiques més conegudes. A la societat actual se´ns manipula per a que pensem que la felicitat s’aconseguieix comprant, però realment, així aconseguim una completa felicitat? La felicitat és l’estat de l'ànim plenament satisfet.
 2. 3. . Filòsof més important: Pirro d’Elis . La felicitat  obligació moral Infeliços  lliures de buscar la felicitat. S’acomoden en la desgràcia Intel·ligència limitada  impedeix arribar al coneixement que afavoreix el benestar.
 3. 4. Idees de Kant  declaració dels drets humans. Imperatiu categòric ONU  Instrument per a assegurar la pau perfecta Pensar i actuar amb criteri i Autonomia . El èsser humà no té preu, té dignitat . Sapere Aude  Atrevix -te a pensar Fés per als demés el que vols que et fagen a tú Filòsof més important: I Immanuel Kant
 4. 5. Ser feliç  viure segons: · plaer · físic · espiritual Filòsof més important: Epicuris S’aconse -gueix  amb atraxia (pasivitat de l’esperit) Basada en teories anteriors com Atonisme de Demòcrit.
 5. 6. FELICITAT  vida espiritual, intelectual, dedicada aln coneixement. Identifica la virtut amb el coneixement; era prou el coneixement d'allò  just per obrar correctament. Filòsof més importat: Plató i Sòcrates. La perfecció humana l'obtenim quan som conscients d'allò que realment val la pena: "No és bo el que tothom diu, sinó el que està d'acord amb tu mateix". Les males accions són producte del desconeixement.
 6. 7. Filòsof més important: Aristòtil. La paraula eudaimonia inclou les nocions de comportar-se bé i de viure bé. Comportarse bé és actuar conforme a la virtut, “viure bé” és exercitar la funció pròpia de l’home . El fi de les accions humanes és eudemonia ( felicitat ), és a dir, “l’activitat de l’ànima conforme a una virtut o excel·lència perfecta”.
 7. 8. COM S’ACONSEGUEIX LA FELICITAT?
 8. 9. Fés per als demés el que vols que et fagen a tu Pensar i actuar amb criteri i autonimia. No fa falta consumir amb excés Vida dedicada al coneixement “ No és bo el que tothom diu, sinío el que està d’acord amb tu mateix ” Atrevix -te a pensar FELICITAT
 9. 10. Elena Luque Anna Puchades Maria Peiró Irene Garcia Laura Pastor 4t eso B

×