Shkëmbinjtë sedimentarë

#MesueseAurela Elezaj
#MesueseAurela ElezajMesuese en Internet Juventinat Durrsak
#MesueseAurela
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Shkembinjte Sedimentare
Shkembinjte Sedimentare
•Korja e Tokes: 65% shk. Magmatike
•Sip e Tokes: 75% shk. Sedimentare
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Struktura te shk. Sedimentare
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Sedimentet
Mekanike (grumbullimi i copave)
Kimike (precipitimi i tretesirave)
Organogjene (grumbullimi i mbetjeve
bimore dhe shtazore)
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Shkembinjte Sedimentare
TERRIGJENE KIMIKE & ORGANOGJENE
COPEZORE
Kodi Anglez (BS)
ARGJILORE
Ese Dhe Projekte Per Studentet
D
(mm)
Te shkrifet Te cimentuar
Te mprehte Te rrumbull Te mprehte Te rrumbull
>2 Cakell Zhavor Brekcie Konglomerat
2-0.06 Rere Ranor
0.06-
0.002
Alevrit Alevrolit
Konglomerat Brekcie
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kokriza Kuarci
Kokriza Feldshpati
Kampionet tane
Konglomerat
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Ranore
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Ranore
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Alevrolite
Argjilore
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Evaporitet
Karbonate Silicore Kaustobiolitet
-Gips
-Anhidrit
-Kripe Gurri
Kimike & Organogjene
-Dolomitet
-Mergel
-Gelqeroret
-Diatomitet
-Radiolarite
-Trepel
-Opoke
-Strall
-Torfa
-Qymyr
-Rreshpe te
djegshme
-Nafte, Gaz
KIMIKE
-Travertina
ORGANOGJENE COPEZORE
-Koralore
-Litotamnik
-Shkumesi
Kampionet tane
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Gips
Kampionet tane
Gips
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Anhidrit
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kripe Gurri (Halit)
Kampionet tane
Dolomit
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Mergel (50% argjile)
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Mergel (50% argjile)
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Gelqerore
Kampionet tane
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Gelqerore copezore
Kampionet tane
Travertina
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Gelqeror koralor
Kampionet tane
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Gelqeror
litotamnik
Kampionet taneEse Dhe Projekte Per Studentet
Kercell algash
Gelqeror
litotamnik
Kampionet tane
Trepel
Opoke
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Strall (Opali)
Kampionet tane
Kaustobiolite
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Shkembinjte MetamorfikeEse
Ese Dhe Projekte Per Studentet
•Gnejs --> met i shk. Magmatike acide
•Serpentinit --> met i shk. u-bazike
•Rreshpe met --> met i shk. Mag & Sed
•Kuarcitet--> met i shk. ranore
•Mermer--> met i shk. gelqerore (CaCO3)
Kampionet tane
Mermer
Kampionet tane
Mermer
Kampionet tane
Serpentinit
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Rreshpe metamorfike
Kampionet tane
Gnejs
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kampionet tane
Ese Dhe Projekte Per Studentet
Kuarcit
1 de 42

Recomendados

energjia por
energjia energjia
energjia ANA KOSHI
27.1K vistas29 diapositivas
projekt fizike por
projekt fizikeprojekt fizike
projekt fizikexhesiona pera
55.3K vistas13 diapositivas
Prodhimi i energjise por
Prodhimi i energjiseProdhimi i energjise
Prodhimi i energjiseroberto1723
23.1K vistas13 diapositivas
Ngrohja globale por
Ngrohja globaleNgrohja globale
Ngrohja globaleKristjana Llolli
51.4K vistas8 diapositivas
ligji i zberthimit radioaktiv por
ligji i zberthimit radioaktiv ligji i zberthimit radioaktiv
ligji i zberthimit radioaktiv Megi Xhafaj
20.9K vistas17 diapositivas
Zbatimet e elektricitetit ne teknike dhe ne jeten e perditshme por
Zbatimet e elektricitetit ne teknike dhe ne jeten e perditshme Zbatimet e elektricitetit ne teknike dhe ne jeten e perditshme
Zbatimet e elektricitetit ne teknike dhe ne jeten e perditshme ornela rama
50.4K vistas15 diapositivas

Más contenido relacionado

La actualidad más candente

Projekt ne TIK por
Projekt ne TIKProjekt ne TIK
Projekt ne TIKAnisa 19
58.6K vistas8 diapositivas
Harta dhe globi por
Harta dhe globiHarta dhe globi
Harta dhe globiSamrajusufi
45K vistas13 diapositivas
Energjia mekanike kinetike dhe potenciale-Jona Ndrecaj por
Energjia mekanike kinetike dhe potenciale-Jona NdrecajEnergjia mekanike kinetike dhe potenciale-Jona Ndrecaj
Energjia mekanike kinetike dhe potenciale-Jona NdrecajQAKP 'Gjon Nikollë Kazazi'-Gjakovë
4.8K vistas14 diapositivas
Modelet e atomit por
Modelet e atomitModelet e atomit
Modelet e atomitBlerinaMuobega
12.8K vistas6 diapositivas
Energjia, llojet dhe perdorimi por
Energjia, llojet dhe perdorimiEnergjia, llojet dhe perdorimi
Energjia, llojet dhe perdorimiBlerinaMuobega
34.8K vistas7 diapositivas
Përdorimi ifushësmagnetike por
Përdorimi ifushësmagnetikePërdorimi ifushësmagnetike
Përdorimi ifushësmagnetikeFatjon Dashhana
12.7K vistas21 diapositivas

La actualidad más candente(20)

Projekt ne TIK por Anisa 19
Projekt ne TIKProjekt ne TIK
Projekt ne TIK
Anisa 1958.6K vistas
Harta dhe globi por Samrajusufi
Harta dhe globiHarta dhe globi
Harta dhe globi
Samrajusufi45K vistas
Energjia, llojet dhe perdorimi por BlerinaMuobega
Energjia, llojet dhe perdorimiEnergjia, llojet dhe perdorimi
Energjia, llojet dhe perdorimi
BlerinaMuobega34.8K vistas
Përdorimi ifushësmagnetike por Fatjon Dashhana
Përdorimi ifushësmagnetikePërdorimi ifushësmagnetike
Përdorimi ifushësmagnetike
Fatjon Dashhana12.7K vistas
Meteorët por rara gaga
MeteorëtMeteorët
Meteorët
rara gaga8.1K vistas
Projekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshme por sidorelahalilaj113
Projekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshmeProjekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshme
Projekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshme
sidorelahalilaj11353.1K vistas
Trupat gjeometrik por Esmer Alda
Trupat gjeometrikTrupat gjeometrik
Trupat gjeometrik
Esmer Alda261.8K vistas
Teknologjia, ndikimi i saj ne jeten tone por Jugerta Poçi
Teknologjia, ndikimi i saj ne jeten toneTeknologjia, ndikimi i saj ne jeten tone
Teknologjia, ndikimi i saj ne jeten tone
Jugerta Poçi32.2K vistas
Ndotja e mjedisit semundjet por 16211903
Ndotja e mjedisit semundjetNdotja e mjedisit semundjet
Ndotja e mjedisit semundjet
1621190323.5K vistas
Universi dhe perberja e tij. por xitti
Universi dhe perberja e tij.Universi dhe perberja e tij.
Universi dhe perberja e tij.
xitti11.6K vistas
Biodiversiteti por Arlinda
BiodiversitetiBiodiversiteti
Biodiversiteti
Arlinda 64.8K vistas

Destacado

Gjeologjia ne ndertimtari por
Gjeologjia ne ndertimtariGjeologjia ne ndertimtari
Gjeologjia ne ndertimtarigoona
18.4K vistas145 diapositivas
Era dhe veprimtaria e eres por
Era dhe veprimtaria e eresEra dhe veprimtaria e eres
Era dhe veprimtaria e eresKlarisa Klara
23.6K vistas13 diapositivas
Rrymat oqeanike por
Rrymat oqeanikeRrymat oqeanike
Rrymat oqeanikeKlarisa Klara
7.7K vistas4 diapositivas
Apple Inc. por
Apple Inc.Apple Inc.
Apple Inc.#MesueseAurela Elezaj
758 vistas17 diapositivas
ROLI I BABAIT ....BROSHURE por
ROLI I BABAIT ....BROSHURE ROLI I BABAIT ....BROSHURE
ROLI I BABAIT ....BROSHURE #MesueseAurela Elezaj
1.3K vistas2 diapositivas
Piktore te shquar shqiptare por
Piktore te shquar shqiptare Piktore te shquar shqiptare
Piktore te shquar shqiptare #MesueseAurela Elezaj
12.1K vistas9 diapositivas

Destacado(20)

Gjeologjia ne ndertimtari por goona
Gjeologjia ne ndertimtariGjeologjia ne ndertimtari
Gjeologjia ne ndertimtari
goona18.4K vistas
Era dhe veprimtaria e eres por Klarisa Klara
Era dhe veprimtaria e eresEra dhe veprimtaria e eres
Era dhe veprimtaria e eres
Klarisa Klara23.6K vistas
Materialet ndertimore I - Prezentim por MergimEmini
Materialet ndertimore I - PrezentimMaterialet ndertimore I - Prezentim
Materialet ndertimore I - Prezentim
MergimEmini38.4K vistas
Toka dhe brendesia e saj por Klarisa Klara
Toka dhe brendesia e sajToka dhe brendesia e saj
Toka dhe brendesia e saj
Klarisa Klara20.1K vistas
Vleresimi me baze kompetencat por Valbona Imeraj
Vleresimi me baze kompetencatVleresimi me baze kompetencat
Vleresimi me baze kompetencat
Valbona Imeraj31.4K vistas
Kurrikula me baze kompetencat por Valbona Imeraj
Kurrikula me baze kompetencatKurrikula me baze kompetencat
Kurrikula me baze kompetencat
Valbona Imeraj69.9K vistas
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca por Valbona Imeraj
Planifikimi ditor bazuar ne kompetencaPlanifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Valbona Imeraj30.4K vistas

Más de #MesueseAurela Elezaj

Lexim Jashtë klase: "Prici i vogel" por
Lexim Jashtë klase:  "Prici i vogel"Lexim Jashtë klase:  "Prici i vogel"
Lexim Jashtë klase: "Prici i vogel"#MesueseAurela Elezaj
61.3K vistas9 diapositivas
Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit... por
Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit...Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit...
Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit...#MesueseAurela Elezaj
3.5K vistas8 diapositivas
Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona por
Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona
Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona #MesueseAurela Elezaj
16.2K vistas3 diapositivas
Projekt : Fizike por
Projekt : Fizike Projekt : Fizike
Projekt : Fizike #MesueseAurela Elezaj
12K vistas10 diapositivas
Hamleti, model i analizës së veprës por
Hamleti, model i analizës së veprës Hamleti, model i analizës së veprës
Hamleti, model i analizës së veprës #MesueseAurela Elezaj
3K vistas6 diapositivas
Struktura për hartimin e planit edukativ por
Struktura për hartimin e planit edukativStruktura për hartimin e planit edukativ
Struktura për hartimin e planit edukativ#MesueseAurela Elezaj
15.2K vistas18 diapositivas

Más de #MesueseAurela Elezaj(20)

Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit... por #MesueseAurela Elezaj
Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit...Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit...
Album fotografik me lloje të ndryshme liqenesh bazuar me origjinën e formimit...
#MesueseAurela Elezaj3.5K vistas
Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona por #MesueseAurela Elezaj
Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona
Llogaritja e konsumit te energjise elektrike ne shtepite tona
#MesueseAurela Elezaj16.2K vistas
ESSE ...Çfarë pasojash ka moszbatimi i ligjit në shoqëri. por #MesueseAurela Elezaj
ESSE ...Çfarë pasojash ka moszbatimi i ligjit në shoqëri.ESSE ...Çfarë pasojash ka moszbatimi i ligjit në shoqëri.
ESSE ...Çfarë pasojash ka moszbatimi i ligjit në shoqëri.
#MesueseAurela Elezaj11.6K vistas
Menaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFON por #MesueseAurela Elezaj
Menaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFONMenaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFON
Menaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFON
#MesueseAurela Elezaj7.8K vistas

Último

PAS_Scoala Profesionala Nicolae Balauta Scheia.PDF por
PAS_Scoala Profesionala Nicolae Balauta Scheia.PDFPAS_Scoala Profesionala Nicolae Balauta Scheia.PDF
PAS_Scoala Profesionala Nicolae Balauta Scheia.PDFScoala Profesionala "Nicolae Balauta"
9 vistas58 diapositivas
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ... por
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ...ssuser4178d6
39 vistas21 diapositivas
MATERI P5 PPRA+VIDEO.pptx por
MATERI P5 PPRA+VIDEO.pptxMATERI P5 PPRA+VIDEO.pptx
MATERI P5 PPRA+VIDEO.pptxirpandialbantani1
14 vistas27 diapositivas
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ... por
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ...Baraket Mohamed
25 vistas21 diapositivas
Паспорт безпеки.pdf por
Паспорт безпеки.pdfПаспорт безпеки.pdf
Паспорт безпеки.pdfssuser46127c
5 vistas17 diapositivas
chartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptx por
chartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptxchartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptx
chartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptxJosephinRickmann
62 vistas55 diapositivas

Último(7)

المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ... por ssuser4178d6
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ...
ssuser4178d639 vistas
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ... por Baraket Mohamed
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع       محمد بركات متفقد مدارس ...
المقاربة بالكفايات تسهم في تشكيل المجتمع محمد بركات متفقد مدارس ...
Baraket Mohamed25 vistas
Паспорт безпеки.pdf por ssuser46127c
Паспорт безпеки.pdfПаспорт безпеки.pdf
Паспорт безпеки.pdf
ssuser46127c5 vistas
chartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptx por JosephinRickmann
chartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptxchartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptx
chartsbroschuerekim2022finalfuerwebsite-231203105525-fc142440 2.pptx
JosephinRickmann62 vistas
CM-508_A_2S2023 Calificaciones.pdf por ssuser960faa
CM-508_A_2S2023 Calificaciones.pdfCM-508_A_2S2023 Calificaciones.pdf
CM-508_A_2S2023 Calificaciones.pdf
ssuser960faa196 vistas

Shkëmbinjtë sedimentarë