Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

11 Zmagovalna mislenost zunec, drzava za gospodarstvo, 24.3.2016

384 visualizaciones

Publicado el

Zmagovalna miselnost ni mit ali legenda. Je lastnost najboljših, vrhunskih, izjemnih - tako v svetu športa kot tudi svetu biznisa. Je veščina, ki se je naučimo, jo treniramo in jo ponavljamo tako dolgo, da postane navada. Zmagovalci se krepijo z zmagami in porazi. Vsak prenese zmago, le redki pa znajo prenesti poraz tako, da se dvignejo in močnejši osvojijo nove zmage. V poslovnem svetu so menedžerji in vodje ambasadorji zmagovalne miselnosti in Branko Žunec je tisti, ki odlično obvlada spreminjanje povprečne miselnosti v zmagovalno.

Branko Žunec, BMC International, mednarodni trener & coach, velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev v Sloveniji, ki ga vedno bolj priznavajo tudi v tujini. Je usposobljen in certificiran za vrhunske poslovne rešitve v slovenskem, hrvaškem, nemškem in angleškem jeziku. Naročniki so navdušeni nad načinom podajanja še tako zahtevnih tem, ki jih Branko predstavi na lahkoten način ter z logičnimi in praktično zasnovanimi modeli. V svojih 18-ih letih delovanja na tem področju je v letu 2014 presegel “magično” mejo 10.000 ur izobraževanj na področju vodenja, prodaje in zmagovalne miselnosti. Branko resnično verjame v odličnost vsakega posameznika in moč zmagovalne miselnosti, ki je v Sloveniji še vedno primanjkuje. Razvil in izvedel je več vrst programov za vrhunsko izobraževanje za vodilne in druge profile zaposlenih. Izvaja jih v vseh štirih jezikih. Med naročniki so Akrapovič, Siliko, Swatycomet, BSH, Pošta Slovenije, Pivovarna Laško skupina, Iskraemeco, Savatech, NLB, NLB Vita, Sberbank, Generali, Mazda, Duropack, Ydria Motors, Tuš, Žito in številni drugi. Branko je mojster »business intelligence« in ZKP -zdrave kmečke pameti, ki jo širi po Sloveniji s svojimi edinstvenimi nasveti tedna, ki jih trenutno bere preko 20.000 ljudi v slovenskem biznisu.

Publicado en: Empresariales
 • Inicia sesión para ver los comentarios

 • Sé el primero en recomendar esto

11 Zmagovalna mislenost zunec, drzava za gospodarstvo, 24.3.2016

 1. 1. BMC International, Branko ŽUNEC, mednarodni trener & Engagement Coach Zmagovalna miselnost Mehke kompetence niso za “softiče” – treba je prodati, zmagati! Ljubljana, 24. marec 2016
 2. 2. BMC International, Branko ŽUNEC, mednarodni trener & Engagement Coach Zmagovalna miselnost Mehke kompetence niso za “softiče” – treba je prodati, zmagati! Ljubljana, 24. marec 2016
 3. 3. BMC International, Branko ŽUNEC, mednarodni trener & Engagement Coach Zmagovalna miselnost Mehke kompetence niso za “softiče” – treba je prodati, zmagati! Ljubljana, 24. marec 2016
 4. 4. Uvodni izziv št. 1: Nekdo vam na krožniku prijazno ponudi dve jabolki. Eno je majhno, drugo veliko. Katero bi vzeli? Uvodni izziv št. 2: Nekdo vam na krožniku ponudi dve jabolki. Eno je majhno, drugo veliko. Katero vzamete?
 5. 5. Uvodni izziv št. 1: Nekdo vam na krožniku prijazno ponudi dve jabolki. Eno je majhno, drugo veliko. Katero bi vzeli? Uvodni izziv št. 2: Nekdo vam na krožniku ponudi dve jabolki. Eno je majhno, drugo veliko. Katero vzamete?
 6. 6. Pravilo št. 1: Ko ti nekdo PONUDI enkratno priložnost, jo ZAGRABI!
 7. 7. 24. marec 2015 20. marec 2016
 8. 8. NEZADOVOLJSTVO
 9. 9. Pravilo št. 2: Ko si nezadovoljen, UKREPAJ. Bodi Pozoren, Aktiven, Koristen!
 10. 10. Pravilo št. 3: Pričakuj NAPREDEK in ne perfekcije! NE ŠE
 11. 11. PRETEKLI USPEHI & NEUSPEHI AKTUALNI USPEHI VZGOJA & ŠOLA (5-ka ali 2-ka) ZMAGOVALNI GENI KULTURNI OKVIRJI
 12. 12. Rezultat Trud ZLATA SREDINA

×