Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Tr 2007

407 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología, Diseño
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Tr 2007

 1. 1. Fan un bon ús dels xats els alumnes del Joan XXIII Azkune López Urzainqui Marina Chorro Recio Abel González Martín
 2. 2. Per realitzar el treball hem utilitzat un seguit de págines web.
 3. 3. Mapa conceptual (Mindomo)  http://www.mindomo.com/edit.htm?m=5fabb49ff5bf49b39493d35a9735fed3
 4. 4. Plantilles per realitzar el treball PLANTILLA DE CERCA (veure exemple al final) Pregunta secundària: MOTORS DE CERCA I PARAULES CLAU ADREÇA DE LA PÀGINA WEB OPCIONS DE CONSULTA
 5. 5. AVALUACIÓ DE LES WEBS VISITADES (veure exemple al final del document) Pregunta Secundària: Direcció Font 1 Direcció Font 2 Direcció Font 3 ¿Qui publica el Lloc Característiques del Lloc Web que Web? (Institució, entitat o persona que recorça el Lloc Web) realitza la publicació Quin és el propòsit del Lloc Web? (informar, vendre, etc.) A quina audiència es dirigeix el Lloc Web? Te publicitat? La publicitat està separada dels continguts? Informació sobre Qui és l’autor dels l’autor dels continguts? continguts ¿Està qualificat per donar la informació que està donant? ¿Els continguts ofereixen informació clara i completa per resoldre la pregunta? Característiques dels continguts ¿La informació es factual o analítica? ¿La informació és objectiva o subjectiva? ¿En quina dada es van publicar els continguts? Son actuals i vigents? ¿Es citen adequada- ment altres fonts i es respecten Drets d’ Autor? (tant d’ imatges com de continguts) Confiabilitat i pertinença de D’ acord con les dades recopilats sobre la font, ¿els seu continguts són la font confiables? D’acord amb les dades recopilades sobre la font, la informació es útil per resoldre la teva pregunta?
 6. 6. PLANTILLA PER ANALITZAR INFORMACIÓ ¿Què necessito saber? (Pregunta Secundària) ¿Què he trobat? ANÀLISI I AVALUACIÓ DE LA INFORMACIÓ SELECCIONADA Informació faltant Informació a profunditzar RESPOSTA A LA PREGUNTA SECUNDÀRIA (Explica-la amb les teves paraules)
 7. 7. Preguntes Secundàries  Els alumnes de Joan XXIII accepten les invitacions?
 8. 8.  Fan una bona utilització els joves dels xats?
 9. 9.  Quin tipus de llenguatge fan servir els alumnes de Joan XXIII?
 10. 10.  Quant de temps passen els alumnes de Joan XXIII xatejant?
 11. 11.  Els alumnes coneixen a tots els seus contactes?
 12. 12.  Els alumnes confien en la gent que tenen en el xat?
 13. 13.  Quin tipus de xat utilitzen els alumnes?
 14. 14.  Té alguna relació el temps dedicat en el xat amb el rendiment escolar?
 15. 15. Conclusió  D'acord amb la investigació realitzada en aquest quatrimestre sobre l'ús dels xats que fan els alumnes del Joan XXIII, hem vist que la hipòtesi realitzada al principi del treball no és del tot correcta, perquè nosaltres creiem que el 90% dels alumnes utilitzaven algún tipus de xat, però el 100% utilitzen els xats.

×