VIATGE A L’ ESPAI 2
Em dic José i sóc el càpita de la nau, i els meus companys són:
l’Àngel, el Sebastian i el Sergi.

Ani...
Jose - A la fi hem arribat al nostre destí.
Àngel - Estava a milions de anys llum de la terra . (Concretar
quants)
Sebasti...
A la Terra havia arribat l’hivern.

El coet havia patit alguns desperfectes però per sort no havia
estat res important .

...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Viatge A L Espai Sebas I Sergi Corregit

311 visualizaciones

Publicado el

Un viatge llarg

Publicado en: Deportes, Tecnología
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Viatge A L Espai Sebas I Sergi Corregit

  1. 1. VIATGE A L’ ESPAI 2 Em dic José i sóc el càpita de la nau, i els meus companys són: l’Àngel, el Sebastian i el Sergi. Anirem amb un coet “Saturn” que només té un 1,1per % de gravetat. Aquest planeta té 18 satèl·lits. Sortirem de Washington, als Estats Units. Trigarem uns 235 dies en anar a Saturn. Quan arribem al planeta realitzarem la nostra missió: buscar persones o aliens intel·ligents. El planeta és de color taronja-grogues amb uns anells inclinats al seu voltant. Hem estudiat que aquest planeta triga en fer la rotació sobre ell mateix 10 hores i 10 minuts, també que té com a densitat d´aigua de 0,7%. Durant el viatge gairebé ens xoquem contra un cometa, també vam veure una nebulosa. A la terra vam aprendre que una nebulosa és una massa de pols i gasos dins de la galàxia. En un moment determinat del viatge ens vam quedar sense oxigen i ens vam barallar per la darrera bombona de oxigen que quedava. Vam mirar de trobar la nau mes propera pel radar i va trobar una nau abandonada on hi havia oxigen això s’ha d’acabar d’alguna manera. Vam sortir de la nau espacial vam anar a Saturn . Saturn està format per hidrogen i gel i està envoltat per una capa de boira.
  2. 2. Jose - A la fi hem arribat al nostre destí. Àngel - Estava a milions de anys llum de la terra . (Concretar quants) Sebastian i Sergi - Anem a buscar vida alienígena . Hem passat la primera nit i ha estat de molt de fred .Per no ens hem congelat. Vam trobar vida. Uns alienígenes que semblaven amistosos es van dirigir a nosaltres i ens van demanar que els hi portéssim un beuratge que curaria el seu rei. El vam anar a buscar , vam haver de lluitar amb les armes, vam agafar la pócima. Era grogues i groses (com, quant, on estava) ahir a la matinada i li vam donar al rei alien i es va curar, i com a mostra de gratitud ens va donar una arma alienígena. (descriure la seva forma i poder) Havia passat una nit més .Que ha estat menys freda que l'altra. (Cal explicar o donar detalls de més coses del viatge) Que havíem vist una nau, que era dels extraterrestres . Ens va dir que anem a la seva casa però em dit que no ,que teníem coses a explorar . Saturn era gran feia una mica de fred però amb els triatges no se sentia perquè era molt gros , com de llana . Pel mati a les 9:00 havíem tornat a la Terra. Ha estat un viatge llarg i cansat.
  3. 3. A la Terra havia arribat l’hivern. El coet havia patit alguns desperfectes però per sort no havia estat res important . A la Terra vam poder demostrar que Saturn vida alienígena. Però…….després del combat contra els aliens vam saber que hi havia de pacífics i de violents.

×