Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Auxiliars Ajuntament Girona - Tema 20

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 24 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (20)

A los espectadores también les gustó (20)

Anuncio

Similares a Auxiliars Ajuntament Girona - Tema 20 (20)

Más de Bernat Costas (20)

Anuncio

Auxiliars Ajuntament Girona - Tema 20

 1. 1. Auxiliars Ajuntament de Girona 1 B ernat Costas, Tema 20 - Part
 2. 2. Tema 20 L’Agenda 21 Local de Girona. Què és? El procediment d’aprovació de l’Agenda 21 Local de Girona. Les fites a assolir. Els instruments de gestió de l’Agenda 21 Local de Girona. L’Ajuntament Virtual. El web municipal. www.girona.cat Tramitacions on-line. Usos del PIN. La seu electrònica.
 3. 3. L’Agenda 21 de Girona Què és? 1992. Cimera de la Terra (Rio). 1994. I Conferència de Ciutats Europees Sostenibles (Aalborg. Dinamarca) 1996. II Conferència de Ciutats Europees Sostenibles (Lisboa. Portugal). Adhesió de l’Ajuntament de Girona.
 4. 4. L’Agenda 21 de Girona Què és? Actuar en la promoció d’un desenvolupament sostenible que satisfaci les necessitats materials i humanes de la generació actual sense posar en risc ni minvar la capacitat de les futures per satisfer les seves. Vetllar per la prosperitat econòmica i l'ocupació. Fomentar la igualtat, la cohesió social i la regeneració del conjunt de la ciutat. Protegir i millorar el medi ambient. Assolir progressivament, amb la màxima implicació i participació possible de tota la ciutadania, la sostenibilitat local i contribuir solidàriament a l'assoliment de la sostenibilitat mundial.
 5. 5. L’Agenda 21 de Girona Procediment d’aprovació: Paper de l’Ajuntament de Girona. Consell Municipal de Sostenibilitat: Funcions. Membres. Definició d’objectius > Estratègies de futur > Accions > Indicadors: Pla d’Acció Local.
 6. 6. L’Agenda 21 de Girona Objectius (I): 1. Informació, participació i bones pràctiques ciutadanes. 2. Planificació territorial i administrativa. 3. Planificació urbana i rehabilitació. 4. Espai públic i entorn natural. 5. Accessibilitats i mobilitat urbana. 6. Estalvi energètic i fonts d’energia. 7. El cicle de l’aigua.
 7. 7. L’Agenda 21 de Girona Objectius (II): 8. Contaminació urbana. 9. Residus. 10.Creixement i promoció econòmica. 11.Benestar i integració social: cohesió social. 12.Cultura. 13.Educació. 14.Cooperació solidària internacional.
 8. 8. L’Agenda 21 de Girona Eixos i fites: EIX 1. Girona, un espai on viure EIX 2. Girona, una manera de viure EIX 3. Girona, un espai per parlar EIX 4. Girona, tots junts
 9. 9. L’Agenda 21 de Girona Instruments de gestió: Pla d’Acció Municipal cap a la Sostenibilitat. Pactes Sectorials i Ciutadans per a la Sostenibilitat. Pla d’Avaluació i Seguiment. Sistema d’indicadors de sostnibilitat.
 10. 10. L’Agenda 21 de Girona
 11. 11. L’Agenda 21 de Girona
 12. 12. L’Agenda 21 de Girona
 13. 13. Auxiliars Ajuntament de Girona 1 B ernat Costas, Tema 20 - Part
 14. 14. Auxiliars Ajuntament de Girona 2 B ernat Costas, Tema 20 - Part
 15. 15. Ajuntament virtual Història 1996. Primer web municipal. 2000. Inici projecte Ajuntament Virtual: 2001. Primeres passes. 2002. Gestor de tràmits. 2003. Més tràmits. 2003+. Millores incrementals.
 16. 16. Ajuntament virtual Missió: Utilitzar les tecnologies de la informació per disposar de bases de dades i de processos automatitzats per a l’obertura de l'accés via web, tenir en compte la percepció dels ciutadans per a una millora contínua i comptar amb la col·laboració de les entitats ciutadanes i de les professionals
 17. 17. Ajuntament virtual Objectius: Confecció d’un gestor de continguts per facilitar l’actualització no experta de la informació de la web. Preparació del programari necessari per a la realització de tràmits en xarxa. Creació d’un programari de gestió en xarxa.
 18. 18. Ajuntament virtual Estructura www.girona.cat: Informació destacada. L’Ajuntament. El portal de la ciutat.
 19. 19. Ajuntament virtual Estructura www.girona.cat/ajuntament: El consistori: estructura i organització. Premsa i comunicació. Cartes de serveis. Defensor de la Ciutadania. Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. Ordenances i reglaments. Tauler d'anuncis i convocatòries. Perfil del contractant. Bústia d'avisos. Els webs de l'Ajuntament. Oferta pública d'ocupació.
 20. 20. Ajuntament virtual Tramitacions on-line: Què és el PIN? Per a què serveix? Altres mètodes d’identificació.
 21. 21. La seu electrònica Llei 11/2007, de 22 de juny, d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics . De la declaració de voluntats, a l’obligació mitjançant el reconeixement d’un dret. Art. 10: “la seu electrònica és aquella adreça electrònica disponible per als ciutadans a través de xarxes de telecomunicacions la titularitat, gestió i administració de la qual correspon a una administració pública, òrgan o entitat administrativa en l’exercici de les seves competències.”
 22. 22. La seu electrònica Resposanbilitats i principis: principis de publicitat oficial, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, neutralitat i interoperabilitat. Garanteix: Sistema d’identificació. Sistema de signatura electrònica. Sistema d’assegurament de registres d’activitat.
 23. 23. Auxiliars Ajuntament de Girona 2 B ernat Costas, Tema 20 - Part

×