Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La Web 2.0

51 visualizaciones

Publicado el

Vídeo sobre la Web 2.0

Publicado en: Tecnología
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

La Web 2.0

 1. 1. La Web2.0És un conjunt de serveis fàcils d’utilitzar i un conjunt detecnologies que permeten crear-los i posar-los adisposició de tothom. És a dir, l’usuari d’aquestsserveis també pot crear informació de manera lliure iresponsable.
 2. 2. La ViquipèdiaÉs l’enciclopèdia més gran del món. És un enciclopèdia multilingüe. És una enciclopèdia lliure basada en lametodologia wiki. Tothom pot llegir elscontinguts. El tipus de llicència dels articles escrits és elGDFL. Per poder formar part activa de wikipèdia, caldonar-se d’alta com usuari.
 3. 3. Com buscar informació aViquipèdia? Si es coneix el terme del qual es volbuscar informació, s’escriu en el quadrede cerca d’informació i es fa un clic en elbotó CERCA. Hi ha un arbre temàtic anomenatCATEGORIES que permet, a través de lesseves branques, endinsar-se en diferentsàrees fins a trobar la informació que esbusca.
 4. 4. Les Fotografies a Internet Els fotoblocs són webs que permeten als usuarisenregistrats penjar-hi les seves fotografies. Un àlbum pot incloure qualsevol tipus defotografies. Hi ha molts llocs per penjar-hi fotografies, un delmés conegut és el Picassa, de Google. Enaquesta web, l’autor de la fotografia és quidecideix el tipus d’accés per a la seva obra: potdesar àlbums per a tothom o només per alsusuaris que ell vulgui.
 5. 5. Els Vídeos a YouTube La web YouTube té com a únicpropòsit emmagatzemar i posara disposició dels usuaris vídeosd’una durada màxima de 10minuts. Quan s’hi penja unvídeo, cal posar-hi un títol i unesetiquetes que descriuen el vídeo
 6. 6. Les Presentacions a Internet El lloc Slideshare és un servidor especialitzat enpresentacions tipus PowerPoint. El seufuncionament és molt semblant al de Youtube.Cada fitxer que s’hi penja indexa les paraulesamb les quals es crea la base de dades queserveix per localitzar-les. Aquest lloc web també proporciona el codinecessari per incloure una representació en unbloc o en una web.
 7. 7. Bloc És una web personal en la qual l’usuarinomés pot afegir intervencions. Aquestesintervencions són principlament textuals,encara que s’hi poden afegir imatges ivídeos .1. Les intervencions s’ordenencronològicament.2. Els lectors d’aquestes intervencionspoden afegir-hi els seus comentaris.
 8. 8. Maquinari ( servidors) Una xarxa està formada per ordiandors isistemes de comunicació entre elsordinadors. Programes servidors:Són els que desen lainformació. Ells s’encarreguen d’enviar la informació alsordinadors clients. Programes servidors:Són els ordinadors corrents, ellsfan la petició i l’ordinador servidor l’hi envia la informació sobre la webque demana per poder consultar.
 9. 9. Llenguatges amb els que treballenels navegadors. HTML:Per met maquejar la informació i les imatges per a poder serenviades. JavaScript:permet que les pàgines web siguin interactives. Ajax: És un conjunt d’instrumets del JavaScript que permet ferpeticions parcials al servidor: això fa una transició d’informació més fluidaentre els ordinadors.

×