Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La ràdio

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

La ràdio

 1. 1.  Característiques de la ràdio La història de la ràdio Elements de comunicació Les emissores de ràdio Els professionals de la ràdio Responsabilitat en el treball individual i en equip Interès per l’activitat local, comarca, nacional, estatal i internacional Recursos espressius Característiques de l’espressió oral Elaboracio d’un producte creatiu i imaginatiu
 2. 2.  Emissor i receptor es comuniquen sense veure, ni percebre. La ràdio possibilita que el receptor imagini el que se li està transmetent; crea les seves pròpies imatges mentals. La informació que transmet és immediata. Arriba a tots els públics. El seu llenguatge és més ric.
 3. 3.  Guillermo Marconi, (n. Bolonya, 25 dabril de 1874 - † Roma, 20 de juliol de 1937) va ser un enginyer elèctric, empresari i inventor italià, conegut com un dels més destacats impulsors de la ràdio transmissió a llarga distància, per lestabliment de la Llei de Marconi així com pel desenvolupament dun sistema de telegrafia sense fils (TSH) o radiotelegrafia. Va guanyar el Premi Nobel de Física el 1909.
 4. 4.  Les primeres emissions públiques de ràdio tenen lloc per primera vegada en lany de 1912, arran de la proliferació de senyals de ràdio provinents, especialment, del transport marítim i de les estacions terrestres de comunicació. Molts teòrics diuen que la ràdio pública es va originar com a conseqüència de les enormes dificultats de comunicació evidenciades durant lenfonsament del Titanic
 5. 5.  Emissor: Produeix el missatge i lenvia. Receptor: Rep el missatge i linterpreta. Codi: Conjunt de signes i regles que lemissor i el receptor coneixen i que serveixen per codificar i descodificar el missatge. Missatge: Enunciat enviat per lemissor i rebut pel receptor. Canal: Medi físic per on circula el missatge. Situació: Circumstàncies psicològiques, socials, emocionals, etc. que envolten el "E" i al "R" i que condicionen el missatge i influeixen en la seva transmissió i recepció. Referent: Element, situació real a què es "refereix" lemissor.
 6. 6.  40 principales (reprodueix música) Europa FM( reprodueix música) Radio 5 todo noticias (informatiu) IB3 notícies (informatiu) Ràdio Catalunya (informatiu)
 7. 7.  Locutors operadors tècnics productors administratius neteja
 8. 8.  Freqüència: Nombre de cicles per segon dun so que determina la tonalitat greu. Amplitud: És la quantitat de pressió sonora que exerceix la vibració en el medi elàstic. Sonoritat: Percepció subjectiva de la intensitat sonora. Alçada: està lligada a la percepció del to. Timbre: És la capacitat que ens permet diferenciar els sons.
 9. 9.  Les organitzacions reclamen de les persones, cada vegada més, habilitats i característiques per al treball en equip. Podríem dir que un dels àmbits dhumanització és, precisament, la manera com es treballa en equip en una organització, la manera com es gestionen els conflictes, sintrodueixen canvis, es treballa la resistència, la manera com els líders tracten a les persones i treballen amb elles.
 10. 10.  Les noticies de àmbit local donen referència amb el poble. Les de àmbit comarcal donen referència amb la província Les de àmbit nacional donen referència a la nació Les de àmbit estatal donen referència a l’estat Les de l’àmbit internacional donen referència a totes aquelles noticies que afecten defora d’Espanya.
 11. 11.  Són tots aquells que es necessiten per contar les coses en diferentes ocasions Per exemple, si contes un xiste, l’has de fer amb un to graciós, o si és el dia de Halloween amb un to temorós i la música ha de tenir un component misteriós que ha de transmetre la sensació de engoixa per a que l’oient es fiqui dins el paper.
 12. 12.  Articulació correcta, de manera que la pronunciació dels sons sigui clara Entonació adequada a la naturalesa del discurs Expressió amb veu audible per a tots els oients Fluïdesa en la presentació de les idees Adequat ús dels gestos i la mímica Participació pertinent i oportuna Capacitat de persuasió Expressió clara de les idees
 13. 13.  Programes adeptats , que xerren d’una manera original. Per a que tu t’imaginis el programa.
 14. 14. - Carol Beck Frydenlund. - Maggie Cifre Vilar. - Annita Amengual Mejias.

×