La crisi dels refugiats sirians
• Avui t'han entregat dos mapes en blanc entamany A3
• A continuació tens les activitats que farem a classe amb
aquests ma...
1.Mapa (individual). Consulta la informació que apareix al
tauler de pinterest que apareix a moodle
https://www.pinterest....
2. Mapa (individual). Consulta
http://elpais.com/especiales/2015/refugiados/
que també està a
https://www.pinterest.com/ir...
3. Mural sobre "La crisi dels refugiats" (grup de3-4
alumnes).
•Escolliu un títol i decidiu el format.
•Escolliu el millor...
La crisi dels refugiats sirians
La crisi dels refugiats sirians
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

La crisi dels refugiats sirians

1.213 visualizaciones

Publicado el

Activitats per a un grup de 1r ESO per treballar la crisi del refugiats sirians a l'estiu de 2015.

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
1.213
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
244
Acciones
Compartido
0
Descargas
7
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

La crisi dels refugiats sirians

  1. 1. La crisi dels refugiats sirians
  2. 2. • Avui t'han entregat dos mapes en blanc entamany A3 • A continuació tens les activitats que farem a classe amb aquests mapes. • La setmana passada i avui hem parlat a classe d'una de les notícies més comentades de l'estiu passat i que encara està present als mitjans de comunicació: l'arribada a l'UE de centenars de milers de persones que fugen de la guerra de Síria. • Has de fer tres tasques entorn d'aquest tema, les dues primeres són individuals, la tercera serà en grup.
  3. 3. 1.Mapa (individual). Consulta la informació que apareix al tauler de pinterest que apareix a moodle https://www.pinterest.com/irenesanchezmae/la-crisi- dels-refugiats-sirians/ Amb l'ajuda dels mapes que hi apareixen, has de dibuixar la ruta que segueixen els refugiats sirians en el seu camí cap a la UE. Comença per fer-ho amb llapis, per si t'equivoques. En el mapa han d'aparèixer els països i les ciutats que tens a continuació. Països: Síria, Turquia, Grècia, Macedònia, Sèrbia, Hongria, Àustria, Alemanya, Suècia Ciutats: Illa de Kos, Atenes, Budapest, Viena, Berlín, Estocolm. Un cop acabat has d'entregar-lo per ser avaluat.
  4. 4. 2. Mapa (individual). Consulta http://elpais.com/especiales/2015/refugiados/ que també està a https://www.pinterest.com/irenesanchezmae/la-crisi- dels-refugiats-sirians/ En el mapamundi que se t'ha entregat, localitza els països que apareixen com "països d'origen" i "països d'acollida". Escull un color diferent per cada grup de països, escriu el nom del país i pinta'l amb el color corresponent. No oblidis afegir llegenda. Un cop acabat has d'entregar-lo per ser avaluat.
  5. 5. 3. Mural sobre "La crisi dels refugiats" (grup de3-4 alumnes). •Escolliu un títol i decidiu el format. •Escolliu el millor mapa mundi i d'Europa del grup per enganxar-lo al mural. •Podeu incloure altres imatges, podeu enganxar fulls a ordinador o escriure a mà. •El mural ha de contenir la següent informació que vosaltres heu d'elaborar com creieu convenient: Diferència entre refugiat, desplaçat i immigrant. Per què fugen? De què fugen? Per què volen arribar a la UE? Paper de les màfies. Nombre de sirians que han fugit del seu país. Quina hauria de ser la solució a aquest problema? (argumenteu la vostra opinió).

×