Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Reunió de paresi mares 2n i 3 eso

614 visualizaciones

Publicado el

reunió 1 de juny de 2016

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Reunió de paresi mares 2n i 3 eso

 1. 1. IES PAU CASESNOVES ORIENTACIÓ ACADÈMICA 2n i 3r ESO REUNIÓ DE PARES I MARES 1 de juny de 2016
 2. 2. ESO DOS CICLES ● PRIMER CICLE: – 1 ESO – 2 ESO / 2ESO PMAR FPB – 3 ESO (dues opcions de matemàtiques) / 3 ESO PMAR ● SEGON CICLE: – 4 ESO (caràcter propedèutic) ● OPCIÓ D'ENSENYAMENTS ACADÈMICS PER A LA INICIACIÓ AL BATXILLERAT ● OPCIÓ D'ENSENYAMENTS APLICATS PER A LA INICIACIÓ A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL
 3. 3. EL SISTEMA EDUCATIU LOMQE
 4. 4. ITINERARIS
 5. 5. PMAR
 6. 6. CRITERIS DE PROMOCIÓ ● De 2n ESO a 3r ESO : – Promoció amb màxim de DUES assignatures suspeses . – Excepcionalment amb TRES , si la mitjana és igual o superior a 5, i si s'obté un 3 com a mínim a les assignatures suspeses i el vot favorable de l'equip educatiu. ● De 3r ESO a 4t ESO (LOMQE) – Promoció amb màxim de DUES assignatures suspeses, sempre que no siguin castellà o català i matemàtiques, – Excepcionalment amb TRES assignatures suspeses, sempre que l'equip docent consideri que l'alumne pot seguir amb èxit el curs següent. – Cada alumne rebrà un Consell orientador.
 7. 7. ● PROVA FINAL DE L'ESO: - Serà un requisit per obtenir el títol de l'ESO a partir del curs 2017/18. – Dos títols d'ESO diferenciats: ● Acadèmic (BATXILLERAT) ● Aplicat (FORMACIÓ PROFESSIONAL)
 8. 8. BATXILLERAT HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS Humanitats Ciències socials CIENCIES Ciències de la salut Tecnologia ART Arts plàstiques Arts escèniques
 9. 9. ● PROVA FINAL DE BATXILLERAT
 10. 10.  MOLTES GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ ¡¡

×