BENVINGUTS I BENVINGUDES
Presentació dels tutors/es 
i altres mestres 
 Tutora de P4 A: BEGOÑA / MONTSERRAT 
 Tutora de P4 B: CARMEN 
 Tutora de...
Nou Projecte de Direcció 
 OBJECTIUS A ASSOLIR 
- Millorar el nivell competencial dels alumnes. 
- Millorar l'atenció a l...
Participació de la comunitat educativa 
i sentiment de pertinença 
- L'hora del te 
- Representants 
de famílies 
- Consel...
Novetats i altres informacions 
- Nou sistema de 
pagament de quotes: 
sortides i material 
escolar. 
- Entrades i sortide...
Enfortir les competències 
comunicatives 
- APJ! 
- Teatre 
- Ràdio 
- Vídeoclips 
- Cantates 
- Treball interdisciplinar ...
Treball dels valors i convivència amb 
l'entorn 
VALORS ENTORN 
- Experimentació 
 - El jardí 
- L'hort 
- Les 3 R 
(reci...
Programació del curs 
Treball globalitzat. 
Treball per projectes. 
Objectiu: Assolir les capacitats 
(autonomia, pensa...
● Feu 
clic 
per 
afegi 
r 
text 
DIJOUS
Us recordem que pel bon funcionament cal: 
● Recordar que cal portar: mitjons de psicomotricitat, una bata amb 
veta, moca...
QUÈ CREIEM QUE HAURIEN 
D'APRENDRE ELS NOSTRES 
FILLS/ES DURANT AQUEST CURS?
Característiques dels nens i nenes de 
P4 ... 
● La coordinació motora i perceptiva ha avançat 
considerablement. Això fa ...
Enfortir les competències 
metodològiques 
LÒGICO-MATEMÀTICA TAC 
- Reglets 
- Quinzet 
- Calculadora 
- Càlcul ràpid 
- R...
Millorar l'atenció a la diversitat 
- Treball 
cooperatiu 
 
 
- Diversificació 
d'agrupaments 
- Plans 
Individualitzat...
Agrupaments dels infants 
 Racons : 
Racons de llengua 
- activitats de llenguatge i escriptura, expressió oral... 
Racon...
INFORMACIONS DIVERSES 
PSICOMOTRICITAT: P4A: Dijous tarda 
P4B: Divendres tarda 
P4C: Dimecres tarda 
ANIVERSARIS: S'ha d'...
Projectes de cap de setmana 
DIARI DE CAP DE SETMANA
Sortides i colònies 
1r trimestre: Can Pou a St. Antoni de 
Vilamajor (15 d'octubre) 
2n trimestre: Toca-toca al CosmoCa...
Activitats col·lectives 
 3 
FESTES TRADICIONALS 
- Castanyada: 30 d'octubre 
- Sta. Cecília: 21 de novembre 
- Nadal: 24...
Entrevistes amb famílies 
Entrega d'informes (al febrer i al juny) 
Sempre que calgui, ja sigui a demanda de les famílie...
CAP ÈXIT SENSE ESFORÇ 
I CAP ESFORÇ SENSE ÈXIT! 
CURS 2014-2015
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

P4 reunió famílies setembre 2014 2015

291 visualizaciones

Publicado el

P4 reunió famílies setembre 2014 2015

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
291
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
32
Acciones
Compartido
0
Descargas
4
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

P4 reunió famílies setembre 2014 2015

 1. 1. BENVINGUTS I BENVINGUDES
 2. 2. Presentació dels tutors/es i altres mestres  Tutora de P4 A: BEGOÑA / MONTSERRAT  Tutora de P4 B: CARMEN  Tutora de P4 C: MARGARITA  Especialista de Música: EDUARD MALLOL  Especialista d’Informàtica: MONTSERRAT ROMANÍ  Mestres de Reforç: MONTSERRAT ROMANÍ I NÚRIA CUESTA  Especialista d'Ed. Especial: JOANA RODRIGO  Especialista d’Anglès: TONY GÓMEZ
 3. 3. Nou Projecte de Direcció  OBJECTIUS A ASSOLIR - Millorar el nivell competencial dels alumnes. - Millorar l'atenció a la diversitat a les aules. - Millorar els mecanismes d'avaluació i retiment de comptes. - Articular el treball de valors com a eix transversal des d'Educació Infantil fins a Cicle Superior. - Facilitar i promoure la implicació de la comunitat educativa augmentant el sentiment de pertinença al centre de tots els membres que la conformen.
 4. 4. Participació de la comunitat educativa i sentiment de pertinença - L'hora del te - Representants de famílies - Consell d'alumnes delegats - Reunions amb famílies - Consell Escolar - Participació en activitats de l'Escola: Castanyada, Carnestoltes, dia de la fruita... - Comissions
 5. 5. Novetats i altres informacions - Nou sistema de pagament de quotes: sortides i material escolar. - Entrades i sortides fora d'hores. - Eleccions al Consell Escolar - Circulars i correu electrònic.
 6. 6. Enfortir les competències comunicatives - APJ! - Teatre - Ràdio - Vídeoclips - Cantates - Treball interdisciplinar setmana cultural i intensiva
 7. 7. Treball dels valors i convivència amb l'entorn VALORS ENTORN - Experimentació  - El jardí - L'hort - Les 3 R (reciclar, reduir, reutilitzar)
 8. 8. Programació del curs Treball globalitzat. Treball per projectes. Objectiu: Assolir les capacitats (autonomia, pensament i comunicació, descobriment i iniciativa i convivència)
 9. 9. ● Feu clic per afegi r text DIJOUS
 10. 10. Us recordem que pel bon funcionament cal: ● Recordar que cal portar: mitjons de psicomotricitat, una bata amb veta, mocadors de paper i tovalloles humides. ● Portar la motxilla només el dilluns i el divendres ● El got i el tovalló aniran dins la bosseta de l’esmorzar i cada dia s'emportarà a casa. ● Venir amb roba còmoda i marcada amb el nom. ● Puntualitat i respecte pels horaris. ● Recordar que els dijous és el dia de la fruita. ● Els nens/es malalts no poden venir a l'escola i cal portar justificant. A l'escola no donarem cap medicament sense recepta del metge. ● Els nens/es que tenen polls no poden venir a l'Escola fins que hagin fet el tractament.
 11. 11. QUÈ CREIEM QUE HAURIEN D'APRENDRE ELS NOSTRES FILLS/ES DURANT AQUEST CURS?
 12. 12. Característiques dels nens i nenes de P4 ... ● La coordinació motora i perceptiva ha avançat considerablement. Això fa que el nen d'aquesta etapa sigui més curiós. ● El seu llenguatge s'enriqueix gradualment. AAuuggmmeennttaa llaa ccaappaacciittaatt ddee ccoommuunniiccaarr lleess pprròòppiieess vviivvèènncciieess mmiittjjaannttççaanntt eell ddiibbuuiixx ii eell lllleenngguuaattggee.. AAmmpplliiaa eell sseeuu vvooccaabbuullaarrii i millora l'adquisició d'estructures bàsiques de la llengua. ● Adquireix més consciència de grup i inicia la relació en grups reduits. ● El seu nivell d'atenció en una tasca va creixent. S'observa amb freqüència un gran interès per acabar allò que s'ha començat.
 13. 13. Enfortir les competències metodològiques LÒGICO-MATEMÀTICA TAC - Reglets - Quinzet - Calculadora - Càlcul ràpid - Resolució de problemes competencials - Blocs - Correu electrònic - Eines 2.0 - Nou sistema operatiu
 14. 14. Millorar l'atenció a la diversitat - Treball cooperatiu   - Diversificació d'agrupaments - Plans Individualitzats - Educació Especial - Personalització de l'aprenentatge
 15. 15. Agrupaments dels infants  Racons : Racons de llengua - activitats de llenguatge i escriptura, expressió oral... Racons de matemàtiques  - reglets, calculadora, numeració... Racons de plàstica Racons de joc  Treball en mig grup: Expressió oral i informàtica  Treball en parelles i grup reduït : Treball cooperatiu  Ambients.
 16. 16. INFORMACIONS DIVERSES PSICOMOTRICITAT: P4A: Dijous tarda P4B: Divendres tarda P4C: Dimecres tarda ANIVERSARIS: S'ha d'avisar amb antelació Ha de ser comprat. Evitar pastissos de nevera. JOGUINES: No portar joguines de casa a l'Escola. ESMORZARS: Els nens/es han de venir esmorzats de casa i a l'Escola ha de ser un petit tast per arribar a l'hora de dinar.
 17. 17. Projectes de cap de setmana DIARI DE CAP DE SETMANA
 18. 18. Sortides i colònies 1r trimestre: Can Pou a St. Antoni de Vilamajor (15 d'octubre) 2n trimestre: Toca-toca al CosmoCaixa de Barcelona (13 de març) 3r trimestre: La granja a Sta Maria de Palautordera (5 de juny)
 19. 19. Activitats col·lectives  3 FESTES TRADICIONALS - Castanyada: 30 d'octubre - Sta. Cecília: 21 de novembre - Nadal: 24 de desembre – 7 de gener - Carnestoltes: 13 de febrer - Pasqua: 30 de març - 6 d’abril - Sant Jordi: 23 d'abril - Final de curs: 19 de juny  3 SETMANA CULTURAL - Balls moderns i música moderna (del 9 al 13 de febrer)
 20. 20. Entrevistes amb famílies Entrega d'informes (al febrer i al juny) Sempre que calgui, ja sigui a demanda de les famílies o dels mestres. Dijous de 12:30h – 13:15h
 21. 21. CAP ÈXIT SENSE ESFORÇ I CAP ESFORÇ SENSE ÈXIT! CURS 2014-2015

×