BENVINGUTS I BENVINGUDES
Presentació dels tutors/es 
i altres mestres 
 Tutor de P5 A: MIREIA ARGEMÍ 
 Tutora de P5 B: ESTHER ORTEGA 
 Especiali...
Nou Projecte de Direcció 
 OBJECTIUS A ASSOLIR 
- Millorar el nivell competencial dels alumnes. 
- Millorar l'atenció a l...
Novetats i altres informacions 
- Nou sistema de 
pagament de quotes: 
sortides i material 
escolar. 
- Entrades i sortide...
Participació de la comunitat educativa 
i sentiment de pertinença 
- L'hora del te 
- Representants 
de famílies 
- Consel...
Enfortir les competències 
comunicatives 
- APJ! 
- Teatre 
- Ràdio 
- Vídeoclips 
- Cantates 
- Treball interdisciplinar ...
Enfortir les competències 
metodològiques 
LÒGICO-MATEMÀTICA TAC 
- Reglets 
- Quinzet 
- Calculadora 
- Càlcul ràpid 
- R...
Treball dels valors i convivència amb 
l'entorn 
VALORS 
ENTORN 
- Experimentació 
- El Jardí 
- Les 3 R 
(reciclar, redui...
Característiques dels nens i nenes de 
5-6 anys 
● Els infants tenen més força i destresa i precisió motriu. 
● El seu lle...
Programació del curs 
Treball globalitzat. 
Treball per projectes (VÍDEO). 
Objectiu: Assolir les capacitats 
(autonomi...
Millorar l'atenció a la diversitat 
- Educació 
Especial 
- Personalització de 
l'aprenentatge 
- Plans 
Individualitzats ...
Agrupaments dels infants 
 Racons : 
Racons de llengua 
- activitats de llenguatge i escriptura, expressió oral... 
Racon...
Projectes de cap de setmana 
EL CONTE VIATGER
Us recordem que pel bon funcionament cal: 
● Recordar que cal portar: mitjons de psicomotricitat, una bata 
amb veta, moca...
INFORMACIONS DIVERSES 
PSICOMOTRICITAT: P5A: Dijous matí 
P5B: Dimecres matí 
ANIVERSARIS: S'ha d'avisar amb antelació. 
H...
Sortides i colònies 
1r trimestre: ZOO DE BARCELONA 
( 27 OCTUBRE ) 
2n trimestre: MUSEU DE LA 
XOCOLATA ( 20 DE FEBRER ...
Activitats col·lectives 
 3 
FESTES TRADICIONALS 
- Castanyada: 30 d'octubre 
- Sta. Cecília: 21 de novembre 
- Nadal: 24...
Entrevistes amb famílies 
Entrega d'informes (al febrer i al juny) 
Sempre que calgui, ja sigui a demanda de les famílie...
CAP ÈXIT SENSE ESFORÇ 
I CAP ESFORÇ SENSE ÈXIT! 
CURS 2014-2015
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

P5 reunió famílies setembre 2014 2015

418 visualizaciones

Publicado el

P5 reunió famílies setembre 2014 2015

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

P5 reunió famílies setembre 2014 2015

 1. 1. BENVINGUTS I BENVINGUDES
 2. 2. Presentació dels tutors/es i altres mestres  Tutor de P5 A: MIREIA ARGEMÍ  Tutora de P5 B: ESTHER ORTEGA  Especialista de Música: EDUARD MALLOL  Especialista d’Anglès: TONY GÓMEZ  Mestres de Reforç: Tutor/es de P5: NÚRIA CUESTA ● MONTSERRAT ROMANÍ  Especialista d'Ed. Especial: JOANA RODRIGO  Especialista d’Informàtica: MONTSERRAT ROMANÍ
 3. 3. Nou Projecte de Direcció  OBJECTIUS A ASSOLIR - Millorar el nivell competencial dels alumnes. - Millorar l'atenció a la diversitat a les aules. - Millorar els mecanismes d'avaluació i retiment de comptes. - Articular el treball de valors com a eix transversal des d'Educació Infantil fins a Cicle Superior. - Facilitar i promoure la implicació de la comunitat educativa augmentant el sentiment de pertinença al centre de tots els membres que la conformen.
 4. 4. Novetats i altres informacions - Nou sistema de pagament de quotes: sortides i material escolar. - Entrades i sortides fora d'hores. - Eleccions al Consell Escolar - Circulars i correu electrònic.
 5. 5. Participació de la comunitat educativa i sentiment de pertinença - L'hora del te - Representants de famílies - Consell d'alumnes delegats - Reunions amb famílies - Consell Escolar - Participació en activitats de l'Escola: Castanyada, Carnestoltes, dia de la fruita... - Comissions
 6. 6. Enfortir les competències comunicatives - APJ! - Teatre - Ràdio - Vídeoclips - Cantates - Treball interdisciplinar setmana cultural i intensiva
 7. 7. Enfortir les competències metodològiques LÒGICO-MATEMÀTICA TAC - Reglets - Quinzet - Calculadora - Càlcul ràpid - Resolució de problemes competencials - Blocs - Correu electrònic - Eines 2.0 - Nou sistema operatiu
 8. 8. Treball dels valors i convivència amb l'entorn VALORS ENTORN - Experimentació - El Jardí - Les 3 R (reciclar, reduir, reutilitzar)
 9. 9. Característiques dels nens i nenes de 5-6 anys ● Els infants tenen més força i destresa i precisió motriu. ● El seu llenguatge s'enriqueix gradualment amb l'adquisició de vocabulari i d'estructures bàsiques de la llengua. ● Deixa el seu egocentrisme per començar a formar part d'un grup social.. ● Els infants comencen a interelacionar coneixements ja adquirits amb els què van aprenen formant xarxes cognitives. ● Tenen un joc més ric i més planificat.
 10. 10. Programació del curs Treball globalitzat. Treball per projectes (VÍDEO). Objectiu: Assolir les capacitats (autonomia, pensament i comunicació, descobriment i iniciativa i convivència)
 11. 11. Millorar l'atenció a la diversitat - Educació Especial - Personalització de l'aprenentatge - Plans Individualitzats - Racons - Treball cooperatiu - Diversificació d'agrupaments
 12. 12. Agrupaments dels infants  Racons : Racons de llengua - activitats de llenguatge i escriptura, expressió oral... Racons de matemàtiques – - reglets, calculadora, numeració... (VÍDEO) Racons de plàstica Racons de joc  Treball en mig grup: Expressió oral, informàtica i plàstica.  Treball en parelles i grup reduït : Treball cooperatiu.  Ambients.
 13. 13. Projectes de cap de setmana EL CONTE VIATGER
 14. 14. Us recordem que pel bon funcionament cal: ● Recordar que cal portar: mitjons de psicomotricitat, una bata amb veta, mocadors de paper i tovalloles humides. ● Portar la motxilla només el dilluns i el divendres ● El got i el tovalló aniran dins la bosseta de l’esmorzar i cada dia s'emportarà a casa. ● Venir amb roba còmoda i marcada amb el nom. ● Puntualitat i respecte pels horaris. ● Recordar que els dijous és el dia de la fruita. ● Els nens malalts no poden venir a l'escola i cal portar justificant. A l'escola no donarem cap medicament sense recepta del metge. ● Els nens que tenen polls no poden venir a l'escola fins que hagin fet el tractament.
 15. 15. INFORMACIONS DIVERSES PSICOMOTRICITAT: P5A: Dijous matí P5B: Dimecres matí ANIVERSARIS: S'ha d'avisar amb antelació. Ha de ser comprat. Evitar pastissos de nevera. JOGUINES: No portar joguines de casa a l'escola. ESMORZARS: Els nens han de venir esmorzats de casa i a l'escola ha de ser un petit tast per arribar a l'hora de dinar.
 16. 16. Sortides i colònies 1r trimestre: ZOO DE BARCELONA ( 27 OCTUBRE ) 2n trimestre: MUSEU DE LA XOCOLATA ( 20 DE FEBRER ) 3r trimestre: CAN DEU ( 22 DE MAIG ) Colònies: CAN RIBAS (13 I 14 D'ABRIL)
 17. 17. Activitats col·lectives  3 FESTES TRADICIONALS - Castanyada: 30 d'octubre - Sta. Cecília: 21 de novembre - Nadal: 24 de desembre – 7 de gener - Carnestoltes: 16 de febrer - Pasqua: 30 de març - 6 d’abril - Sant Jordi: 23 d'abril - Final de curs: 19 de juny  3 SETMANA CULTURAL - Balls moderns i música moderna (del 9 al 13 de febrer)
 18. 18. Entrevistes amb famílies Entrega d'informes (al febrer i al juny) Sempre que calgui, ja sigui a demanda de les famílies o dels mestres. MIREIA P5 A: dijous de 12:30h – 13.15h ESTHER P5 B: dijous de 12:30 h – 13:15 h
 19. 19. CAP ÈXIT SENSE ESFORÇ I CAP ESFORÇ SENSE ÈXIT! CURS 2014-2015

×