Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Estrella de mar
Estrella de mar
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 14 Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

A los espectadores también les gustó (20)

Anuncio
Anuncio

Estrella de mar

 1. 1. ESTRELLA DE MAR Ceip Rodamilans SINEU Autors: Toni Mulet Gual Toni Gómez Casas Alicia Alfageme Küster Curs: 6è B Data: Març 2013
 2. 2. ÍNDEX 1. Classificacció 2.Morfologia 3.Adaptació al medi 4.Hàbitat i distribució geogràfica 5.Cura 6.Alimentació 7.Reproducció 8.Utilitat 9.Respiració 10.Curiositats i característiques 11.Vocabulari bàsic 12.Fonts d'informació
 3. 3. 1. CLASSIFICACIÓ. L'estrella pertany al grup dels essérs vius. Els animals es classifiquen en el grups dels vertebrats i el dels invertebrats. La estrella pertany el grup dels invertebrats, significa que un animal no té ossos. La estrella de mar pertany a un grup dels invertebrats que es diu els equinoderms. La estrella de mar és esser viu perquè fa les funcions vitals: neix, creix, es reprodueix i mor, fa les funcions vitals per viure. Les característiques del grup són aquestes: tenen la boca en el centre del cos, a la part inferior del cos, poden aribar a tenir entre 4 i 12 cames. L'estrella de mar té una capa de mineral davall de la pell que la protegeix dels deprededors, aquest mineral el mengen elles.
 4. 4. 2. MORFOLOGIA. La estrella de mar és invertebrada perquè no té ossos, és salvatge peque esta a la naturaleza, pertany el grup dels equinoderms, la estrella de mar és aquàtica i és sedentària, La estrella de mar es desplasa arrosegant-se la estrella es carnivora, respira per través de brànquies La estrella de mar té tres tipus de reproduccio: ovipar, asexual, i hermafrodita. La fecundació és externa, el part simple, viu a sones humides. La estrella de mar pot arribar a tenir 4 cames Potser de molts de colors.
 5. 5. 3. ADAPTACIÓ AL MEDI. La estrella de mar s'adapta molt bé al medi. La estrella de mar canvia segons el lloc on està perquè els depredadors no la vegin. Tambe quan es hora de reproduir-se els mascles canvien de color per impresionar a la famella.
 6. 6. 4.HÀBITAT I DISTRIBUCIÓ GEOGRÀFICA. La estrella de mar es troba en tots els mars europeus des de Noruega a Senegal excepte en el mar Mediterrani que viu a les zones costeranes.
 7. 7. 5.CURA No necesitan cura perquè se regeneren totes soles.
 8. 8. 6.Alimentació L'estómag cardiac i el piloric té forma de estrella i actuen en glandules digestives. L'estomag piloric es comunica amb l'exterior. S'alimenta de Mol·luscs.
 9. 9. 7. Reproducció S' estrella de mar se reprodueix a partir de un braç que li agui caigut o també es poden reproduir sexualment. Quan es reprodueixen a partir de un sol braç el cos de la estrella pot tenir braços més llargs uns que els altres.
 10. 10. 8.Respiració Ses estrelles de mar respiren a través de les brànquies que tenen a ses potes.
 11. 11. 9. Utilitat L'estrella de mar se alimenta de insectes que podrian ser perjudicials per a la vida marina.
 12. 12. 10.CURIOSITATS I CARACTERÍSTIQUES. - Són animals marins amb espines. - Les estrellas sols es mengen a les estrelles comuns. - Les estrellas de mar tenen els sentits del tactes, l'olfacte i el gust. - També responen a la llum.
 13. 13. 11.Vocabulari bàsic Conades: órgans on es reprodueix la formació dels gàmenets. Fertilització: Aparellament. Braxiolaria: Part del creixement.
 14. 14. 12. Fonts d'informació Llibres de la Estrella de mar http://www.google.es/images? q=aparell+digestiu+de+la+estrella+de+mar&hl=c a&gbv=2&gs_l=heirloom- hp.3..0l10.15031.25484.0.25875.18.17.0.1.1.0.2 97.3016.0j14j3.17.0...0.0...1c.1.hLq90ytP_14&o q=aparell+digestiu+de+la+estrella+de+mar

×