Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
PROJECTE FESTES DE SANT
CARLES
LA COSTA
Què sabem sobre la costa?
- Hi ha platges (Delí).
Hi ha fars (Noah) i torres de vigilància (Àfrica).
Trobam també penya-se...
Què volem aprendre?
● Com i quines són les platges de Sant Carles.
● Com podem arribar a les platges?
● Quina vegetació hi...
Continguts que treballarem
CATALÀ MATEMÀTIQUES CIÈNCIES
NATURALS
CIÈNCIES
SOCIALS
- Les descripcions de
lloc.
- Recerca de...
Com presentarem el nostre
projecte?
● A partir de la realització per grups d'un
lapbook. Cada grup treballarà una platja:
...
Com ens hem organitzat?
● Per grups, ens hem
organitzat i hem fet la
recerca i selecció
d'informació. Hem utilitzat
els mi...
Com ens hem organitzat?
● Després, hem anat afegint les dades al nostre lapbook. La
descripció de la platja, com arribar, ...
Com ens hem organitzat?
● Organitzar-nos i
repartir-nos la feina no
ha estat fàcil, i les hores
han passat volant! Tot i
a...
EL PRODUCTE FINAL
EL PRODUCTE FINAL
EL PRODUCTE FINAL
EL PRODUCTE FINAL
EL PRODUCTE FINAL
I EN ACABAR...
● Sempre que es fa un
treball, és necessari
autoavaluar-nos i
reflexionar sobre la
feina fet. Nosaltres ho
...
Documentar tot allò que hem fet no és gaire
fàcil, però almenys volíem compartir amb
vosaltres unes pinzellades del nostre...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Projecte costa

459 visualizaciones

Publicado el

Treball realitzat pels alumnes de 5è del CEIP Sant Carles 2015-16.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Projecte costa

 1. 1. PROJECTE FESTES DE SANT CARLES LA COSTA
 2. 2. Què sabem sobre la costa? - Hi ha platges (Delí). Hi ha fars (Noah) i torres de vigilància (Àfrica). Trobam també penya-segats (Marvin), ports (Juanmi), badies (Aarón), golfs (Jordi)... Hi ha bolles perquè atraquin els vaixells (Juanmi) i perquè sa gent no se'n vagi a alta mar (Arantxa). És la part de terra que està devora de la mar. Hi ha platges com Cala Llenya, Es Figueral, Aigües Blanques, Cala Nova, Cala Boix, Cala Mastella, Pou des Lleó, ... No hi ha tantes cases, la vegetació és diferent i la fauna també. La costa de Sant Carles és diferent depenent de la zona: hi ha de més alta, més baixa, ...
 3. 3. Què volem aprendre? ● Com i quines són les platges de Sant Carles. ● Com podem arribar a les platges? ● Quina vegetació hi ha (terrestre i aquàtica)? Per què és tan important la posidònia? ● Quins animals i éssers hi viuen? ● Hi ha algun monument o construcció important en alguna de les platges? ● Quins serveis ofereixen les diferents platges? ● Quin clima fa? ● Es pot pescar en totes les platges?
 4. 4. Continguts que treballarem CATALÀ MATEMÀTIQUES CIÈNCIES NATURALS CIÈNCIES SOCIALS - Les descripcions de lloc. - Recerca de paraules al diccionari. - Lectura de textos i selecció de la informació més important. - Resum i seqüenciació de diferents idees per plasmar-les en un text. - Escriure amb adequació, coherència, cohesió i correcció adequats (ortografia). - El text instructiu. - L'escala de longitud (com passar de km a m, cm, dm...). - Càlcul i conversió de distàncies. - Càlcul i conversió d'unitats temporals (sistema sexagesimal: hores, minuts, segons...) - Operacions bàsiques (+,-,x i :) sense i amb decimals. - Resolució de problemes. - Tractament de la info: elaboració gràfics i graelles. - Els ecosistemes: terrestres i aquàtics. - Característiques dels éssers vius que viuen a la costa. - Les espècies autòctones. - Les relacions dels ecosistemes (interaccions entre espai natural i ésser humà o altres). - Elaboració de mapes conceptuals, esquemes i aplicació d'altres tècniques d'estudi. - Els tipus d'animals, Regnes. - La representació del terreny en un mapa. - El mapa físic i polític. - Cercar un punt en el mapa i interpretar la seva llegenda. - Coneixement del clima mediterrani. - Elaboració d'un climograma. - L'impacte de l'ésser humà en les zones costeres. - El tipus de paisatge: natural o humanitzat.
 5. 5. Com presentarem el nostre projecte? ● A partir de la realització per grups d'un lapbook. Cada grup treballarà una platja: – Cala Llenya: Indira, Jordi, Lottie, Mónica, Paula D. – Cala Boix: Uma, Paula L., Delí, Mateo, Keiomhe. – Es Figueral: Marina, Maya, Iñaki, Yago. – Pou des Lleó: Arantxa, Pol, Aarón, Rebeca, Àfrica. – S'Aigua Blanca: Marvin, Félix, Zoe, Noah, Juanmi.
 6. 6. Com ens hem organitzat? ● Per grups, ens hem organitzat i hem fet la recerca i selecció d'informació. Hem utilitzat els miniportàtils, el diccionari, llibres de consulta i molt més!
 7. 7. Com ens hem organitzat? ● Després, hem anat afegint les dades al nostre lapbook. La descripció de la platja, com arribar, … També hem hagut de calcular la temperatura mitjana i les precipitacions anuals! Ara sabem fer un climograma.
 8. 8. Com ens hem organitzat? ● Organitzar-nos i repartir-nos la feina no ha estat fàcil, i les hores han passat volant! Tot i això cada sessió avançàvem una miqueta més i ho hem anat aconseguint!
 9. 9. EL PRODUCTE FINAL
 10. 10. EL PRODUCTE FINAL
 11. 11. EL PRODUCTE FINAL
 12. 12. EL PRODUCTE FINAL
 13. 13. EL PRODUCTE FINAL
 14. 14. I EN ACABAR... ● Sempre que es fa un treball, és necessari autoavaluar-nos i reflexionar sobre la feina fet. Nosaltres ho hem fet contestant a unes preguntes sobre allò que ens ha agradat més/menys, què ens ha resultat més fàcil/difícil i què podríem millorar. A més, ens vàrem posar una nota grupal i una individual, valorant la nostra participació i esforç.
 15. 15. Documentar tot allò que hem fet no és gaire fàcil, però almenys volíem compartir amb vosaltres unes pinzellades del nostre treball. Esperam que us hagi agradat! La Costa - 5è Curs 2015/16

×