Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Generalitat de Catalunya
Departament d’Ensenyament
Escola Sant Pere i Sant Pau
43007 Tarragona
CURS 2015-2016
CIRCULAR INF...
Generalitat de Catalunya
Departament d’Ensenyament
Escola Sant Pere i Sant Pau
43007 Tarragona
CURS 2015-2016
FITXA MÈDICA...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Circular informativa d'ef2

353 visualizaciones

Publicado el

Circular informativa d'ef 15-16

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Circular informativa d'ef2

  1. 1. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Sant Pere i Sant Pau 43007 Tarragona CURS 2015-2016 CIRCULAR INFORMATIVA DE L’ÀREA D’EDUCACIÓ FÍSICA D’INICI DE CURS Benvolgudes famílies, 1.- L’àrea d’educació física és obligatòria a l’Educació Primària. Caldrà doncs, un justificant mèdic o dels pares/tutors si algun dia no poden realitzar les activitats físiques o si un alumne té alguna malaltia o incidència en la salut que impliqui algun risc a l’hora de la pràctica de l’exercici físic. 2.- És obligatori portar l’equip adequat: - Samarreta i pantaló curt d’esport. A l’hivern és aconsellable portar xandall sencer (recomanem model de xandall de l’escola ) - Calçat esportiu. És important que sigui flexible i que la sola no sigui massa fina doncs té poca amortiguació i perjudica a les plantes dels peus i als turmells. També és bo que siguin transpirables, es puguin cordar bé ( és important que el peu no balli per dins per evitar fregaments i butllofes). És recomanable que el turmell tingui mobilitat i quedi lliure (el calçat de bàsquet ha estat dissenyat per aquest esport per evitar torçades, no és recomanable per a la classe d’EF.) - Mitjons d’esport. Preferiblement de cotó per tal d’absorbir la suor. És obligatori portar sempre mitjons. 3.- No portar l’equip d’educació física implica que l’alumne no podrà realitzar les activitats programades per aquell dia. 4.- Per a una bona higiene corporal, abans de pujar a les classes, els alumnes s’hauran de rentar les mans i la cara; per tant, cal que portin una bosseta (necesser) amb el següent material, tot marcat amb el nom de l’alumne: - tovallola petita - Sabó líquid (pot petit de plàstic, 300-500ml) - Pinta. - Samarreta de recanvi. Si es vol portar algun tipus de colònia que no siguin en pots de vidre. En el cas de desodorants que siguin de bola (no spray). 5.- Recomanacions: Els alumnes que tinguin classe d’Educació Física a primera hora de la tarda fora bo que dinessin a les 13h. per tal de facilitar la digestió. Ompllir la fitxa mèdica a la part del darrera d’aquest full.
  2. 2. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Sant Pere i Sant Pau 43007 Tarragona CURS 2015-2016 FITXA MÈDICA PER A L’ÀREA D’EDUCACIÓ FÍSICA RETORNEU AQUESTA BUTLLETA EL MÉS AVIAT POSSIBLE. Nom Cognoms Adreça Localitat Nivell i grup Dat de naixement En les següents preguntes ha d'introduir la resposta adequada. 1.- El seu fill/a té algun problema de tipus cardiovascular? SI NO 2.- Pateix algun tipus d'al·lèrgia? SI NO 3.-Pateix asma o alguna dificultat respiratòria? SI NO 4.- Pateix alguna dolència o deformació als ossos o articulacions? SI NO 5.- Pateix alguna deformació a la columna vertebral? SI NO 6.- Pateix algun tipus de deformació als peus?. SI NO Si ha respost afirmativamente a alguna de les anteriors qüestions, si us plau, ampliï les dades i aporti certificat mèdic. 7.- Existeixen antecedents familiars de problemes cardiorespiratoris? SI NO 8.- Realitza alguna activitat esportiva extraescolar? SI NO Quines: 9.- Altres consideracions que cregui oportú exposar SI NO Data, DNI i signatura dels pares/tutors NOTA: Aquestes dades són estrictament confidencials. Aquestes dades seran vàlides 2 anys. La família cal que informi si hi ha alguna modificació destacable.

×