Programa gran

2.383 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
2.383
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2.153
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Programa gran

  1. 1. PROGRAMA D’ACTES SANT JORDI 2013en homenatge al 100 aniversari de la Joana Raspall Dilluns 22 i Dimarts 23 d’abril
  2. 2. JOCS FLORALS SANT JORDI 2013 Us volem convidar a participar en els Jocs Florals que organitzem aquest curs per celebrar la Diada de Sant Jordi, el 100 Aniversari de la Joana Raspall i l’Any de la Poesia. Podeu participar en la categoria de Famílies.BASES - Presentació d’escrits de Poesia o Narrativa inèdits en català o castellà. - Escrit en un full DIN-A4 per una cara amb el pseudònim de l’autor. - Presentació a part dins d’un sobre tancat, amb el pseudònim de l’autor a fora. Dins del sobre: un full amb les dades: Nom i cognoms, pseudònim, títol del treball, gènere i data. - Termini per presentar els treball: Fins el divendres 19 d’abril. - Els escrits s’han de dipositar a la bústia de l’AMPA. - El jurat es reunirà dilluns 22 d’abril per determinar els guanyadors. - Dels treballs premiats s’editarà una revista per a la biblioteca de l’escola, una per a cada biblioteca d’aula i una de virtual per la nostra web.
  3. 3. DILLUNS 22 D’ABRIL Durant tot el matí: Lectures compartides a la biblioteca de l’escola entre alumnes d’Educació Infantil, Primària i Famílies col·laboradores. US CONVIDEM A APUNTAR-VOS A L’AMPA PER VENIR A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA A COMPARTIR AMB ELS ALUMNES LECTURES DE POEMES. DIMARTS 23 D’ABRIL Durant tot el matí: Lectures compartides a la biblioteca de l’escola entre alumnes d’Educació Infantil, Primària i Famílies col·laboradores. Visita a la Parada de llibres de l’AMPA. Exposició de treballs oberta a les famílies. Lloc:Passadís del Menjador. Horari: de 12.30 a 12.45 i de 16.00 a 16.15 hores. Tarda: Cerimònia d’entrega de Premis dels Jocs Florals al pati de l’escola DURANT TOT EL DIA Parada de Llibres i Roses de l’AMPA a la porta de l’escola.
  4. 4. Durant el mes d’abril tots els alumnes del’escola treballaran la biografia de l’autora i la seva obra amb diferents activitats a l’aula. Les Corals de l’escola estan preparant un concertper les famílies pel dia 30 d’abril amb cançons basades en alguns dels seus poemes. He trobat uns quants mots al món de la poesia, no vull quedar-me’ls tots! INVITACIÓ Si t’agrada llegir et faran companyia, ens els podem partir.

×