Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
IES lʼAlzina. Correu XTEC amb gmail
Darrerament el correu de l'XTEC no funciona de la forma que hauria de
funcionar. El pr...
3. S’obre una finestra on has d’entrar la teva adreça de correu
4. En el pas següent has de posar la teva contrasenya.
Si des de casa utiltizes un programa de correu marca la casilla que he
marcat en vermell. Si des de casa o des de l’instit...
8. Per a assegurar-se que realment pots enviar missatges des de la
direcció que has indicat cal enviar una verificació al ...
11. Si tot ha funcionat com cal ara en la configuració tens un altre
compte:
     I estàs rebent el correu enviat a la...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Xtec A Gmail[1]

1.865 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Viajes
  • Sé el primero en comentar

Xtec A Gmail[1]

  1. 1. IES lʼAlzina. Correu XTEC amb gmail Darrerament el correu de l'XTEC no funciona de la forma que hauria de funcionar. El problema sembla estar en el programa que s'ha instal·lat per rebre i enviar missatges. Un alternativa a aquest programa són els programes que es poden instal·lar en l'ordinador de cadascú. Com per exemple Thunderbird. Però només són útils si treballes en un únic ordinador. L'alternativa que avui un presento és fer servir Gmail de Google com a programa per rebre el correu de l'XTEC. Els avantatges són molts: rapidesa, filtres de correu, flexibilitat, fiabilitat, … Per fer-lo servir cal tenir un compte a Google. 1. Entrar a gmail 2. Seleccionar “Configuración” , després la pestanya “Cuentas e Importación”. I començar el procés fent clic al botó “Añadir cuenta de correo electrónico POP3”
  2. 2. 3. S’obre una finestra on has d’entrar la teva adreça de correu 4. En el pas següent has de posar la teva contrasenya.
  3. 3. Si des de casa utiltizes un programa de correu marca la casilla que he marcat en vermell. Si des de casa o des de l’institut vols fer servir gmail assegura’t de tenir marcada aquesta casella. És molt recomanable marcar també la casella d’etiquetar els missatges d’aquesta forma podràs tenir tots els missatges rebuts per aquesta via endreçats. 5. La part més important ja ha acabat. Si vols poder enviar correu des de gmail com si fos correu de l’XTEC segueix les següents instruccions: 6. Introdueix les teves dades (Nom i cognoms) 7. Selecciona “Enviar mediante Gmail”, tal com diu molt més fàcil i més fiable.
  4. 4. 8. Per a assegurar-se que realment pots enviar missatges des de la direcció que has indicat cal enviar una verificació al teu correu de l’XTEC. 9. Segurament serà la darrera vegada que entres, però et caldrà entrar al correu de l’XTEC i respondre al missatge o copiar el codi que t’envien. 10. Si no has fet clic a l’enllaç pots entrar el codi de verificació que han enviat en el missatge.
  5. 5. 11. Si tot ha funcionat com cal ara en la configuració tens un altre compte: I estàs rebent el correu enviat a la teva adreça nom@xtec.cat en Gmail. Barcelona, novembre 2009 Luis Rey

×