Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Isaac El Aoumrani
Jose Maench
El Sol i les estrelles
-Que són
-El Sol
-Fotos
-Definició
-Els planetes
-Fi
Un estel o antigament i dialectalment estela, dit també estrella o estrela
(castellanismes) és plasma en un equilibri semb...
El Sol es un astre sobre el que la terra gira en dos moviments la rotació i
traslació :
La rotació és quan la Terra gira s...
Com ja sabeu els Sols són estels que poden ser de distinta forma i color .
El Sol és un estel
situat al centre del
sistema...
Són astres que giren al voltant del Sol. No tenen llum pròpia, sinó
que reflecteixen la llum solar.
Els planetes tenen div...
El sol i les estrelles jose isaac
El sol i les estrelles jose isaac
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

El sol i les estrelles jose isaac

1.021 visualizaciones

Publicado el

Autors:
Isaac El Aoumrani
Jose Maench

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

El sol i les estrelles jose isaac

  1. 1. Isaac El Aoumrani Jose Maench El Sol i les estrelles
  2. 2. -Que són -El Sol -Fotos -Definició -Els planetes -Fi
  3. 3. Un estel o antigament i dialectalment estela, dit també estrella o estrela (castellanismes) és plasma en un equilibri semblant a l'equilibri hidrostàtic, que genera energia mitjançant un procés de fusió nuclear. Els estels (excepte el sol) apareixen com a punts brillants en el cel nocturn, i fan pampallugues per efecte de l'atmosfera terrestre.
  4. 4. El Sol es un astre sobre el que la terra gira en dos moviments la rotació i traslació : La rotació és quan la Terra gira sobre si mateixa. La traslació es quan la Terra dona voltes al Sol
  5. 5. Com ja sabeu els Sols són estels que poden ser de distinta forma i color . El Sol és un estel situat al centre del sistema solar. La Terra i tots els altres planetes del sistema solar orbiten al seu voltant. Els planetes menors, els cometes, els meteoroides i tot el medi interplanetari que hi ha enmig també orbiten el Sol.
  6. 6. Són astres que giren al voltant del Sol. No tenen llum pròpia, sinó que reflecteixen la llum solar. Els planetes tenen diversos moviments. Els més importants són el de rotació i el de translació. Pel moviment de rotació, giren sobre ells mateixos pel seu eix. Això determina la durada del dia del planeta. Pel de translació, descriuen òrbites en cercle a l'entorn del Sol. Cada òrbita és l'any del planeta. Cadascun triga un temps diferent a completar-la. Com més lluny, més temps. Giren gairebé en el mateix pla, excepte Plutó, que té l'òrbita més inclinada, excèntrica i allargada

×