Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

13 drac constructor

863 visualizaciones

Publicado el

Conte

Publicado en: Educación
 • Inicia sesión para ver los comentarios

 • Sé el primero en recomendar esto

13 drac constructor

 1. 1. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol “Hi havia una vegada...” ...CONTES ENCETATS, CONTES CONTATS!!! Abril 2017 EL DRAC CONSTRUCTOR Inici: Seminari Dinamització Biblioteques Escolars -CRP Baix Llobregat 1. Sant Feliu de Llobregat- Nus: Alumnes 1r Escola El Palau, Molins de Rei (Tutora: Núria Fernández) Desenllaç: Alumnes 1rA Escola Pau Vila, El Papiol (Tutora: Belén León)
 2. 2. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol Semblava una nit fosca i tranquil·la, quan de sobte un soroll em va despertar. En obrir els ulls, em vaig trobar al davant...
 3. 3. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 1r Escola El Palau – Molins de Rei . . . un drac ferotge enorme, molt llarg i de color verd. Tenia el cap terrorífic, amb els ulls vermells, molt grans i rodons. Treia foc pels narius i tenia la boca horrorosa, amb uns ullals llargs i afilats i dues llengües enverinades i enganxoses. Per volar molt ràpid i molt alt tenia cinc ales a cada costat. També tenia una cua molt llarga i punxeguda. I per protegir-se tenia tot el cos cobert de punxes.
 4. 4. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 1r Escola El Palau – Molins de Rei Vaig sentir molta por i vaig caure de cul a terra. Espantat em vaig amagar rere unes roques! El drac se'm va acostar a poc a poc. - Hola, no et vull fer mal. Els meus amics no em volen. Em puc quedar a viure al bosc dels pandes? - Sí. –-vaig contestar. El drac tenia molta gana però com que era bo, no es volia menjar els pandes. Llavors, jo li vaig donar una muntanya de fulles d'eucaliptus i bambú. Després de menjar, li va agafar mal de panxa i va tenir cagarrines. Era un drac carnívor!!!
 5. 5. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 1r Escola El Palau – Molins de Rei Com que el drac encara tenia gana vam decidir anar a pescar. El drac volava per sobre el riu i quan veia un banc de peixos, obria la boca i amb les dues llengües els pescava. Jo, en PO, el vaig convidar a dormir al meu arbre però pesava molt i va caure a terra. Aleshores, tots els meus amics pandes van anar a buscar pedres per fer una casa ben gran i llarga on pogués dormir el drac. El drac també va ajudar enganxant les pedres amb la seva llengua enganxosa.
 6. 6. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 1r Escola El Palau – Molins de Rei Perquè no estigués sol, vaig buscar una branca de bambú i la vaig plantar a la teulada, i així jo podria dormir amb ell. Quan tot semblava tranquil, a l’altre costat del bosc la camada de dracs ferotges s’apropava.
 7. 7. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rA Escola Pau Vila – El Papiol Com que la casa del drac va quedar tan maca i resistent els pandes van decidir donar-li al drac un premi a la bona construcció.
 8. 8. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rA Escola Pau Vila – El Papiol Com agraïment al premi que li havien donat, el drac es va decidir a treballar com a obrer. Gràcies al seu ofici va ajudar els pandes a renovar les seves cases.
 9. 9. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rA Escola Pau Vila – El Papiol Quan els amics del drac van trobar-lo a faltar, van decidir anar a buscar-lo. Van muntar un equip de recerca per tot el món i els més valents van ser els que es van posar pels llocs més profunds i perillosos. Qui s’ho havia de pensar que trobarien el seu amic al bosc dels pandes? Es van quedar molt sorpresos quan el van trobar i li van dir: - Amic, per fi et trobem, ja pots venir amb nosaltres, t’ acompanyarem a casa. - No vull marxar enlloc, aquí estic molt a gust. -va contestar el drac. - Ah si? I nosaltres ens podem quedar amb tu? -li van preguntar els seus amics. - Clar que si!!! Tot i que heu de complir un únic requisit... - Digues, digues!!!! -van contestar els seus amics emocionats.
 10. 10. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rA Escola Pau Vila – El Papiol - Podeu menjar-vos tots els animals que vulgueu, però els pandes ni tocar-los!!! -els hi va dir amb cara seriosa... Els seus amics s’ho van pensar una mica, però després de molt rumiar van acceptar el tracte.
 11. 11. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rA Escola Pau Vila – El Papiol Com que els altres dracs no tenien lloc per viure, van decidir posar-se tots mans a l’obra i entre tots els dracs i tots els pandes, baix les ordres del drac obrer, van construir moltes més cases per poder viure-hi tots junts. I així es va crear el bosc dels pandes i els dracs. Després van fer una gran festa per celebrar-ho i inaugurar així el seu nou poble. Tots es van fer molt amics i van viure per sempre feliços.

×