Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Enguany la Comissió Lingüística de Can Raspalls sha animat a posar enmarxa una sèrie dactivitats que seran possibles gràci...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Presentacio comissioling

996 visualizaciones

Publicado el

Presentació Comissió Lingüística

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Presentacio comissioling

  1. 1. Enguany la Comissió Lingüística de Can Raspalls sha animat a posar enmarxa una sèrie dactivitats que seran possibles gràcies a la col·laboració detot el professorat del centre i de cada un dels boixos i de les boixes. Acontinuació us en feim una pinzellada... Volem que allò que anem fent alescola surti portes enfora i que les famílies també en puguin aprendre ipuguin aportar la seva riquesa lingüística. CAL DIR... Enguany hem iniciat unprograma de millora del llenguatge al centre. Cada classe ha escollit unaparaula que normalment utilitzam de manera incorrecta i durant el curs ens lapresentarà a la resta de classes. Algunes paraules ja les coneixem, peròpotser naprenem alguna de nova! Estigueu ben atents al panell de laComissió Lingüística de lentrada de lescola i en el bloc, on les anirempenjant. Fins aviat! EL GRUP DEL MES Una altra novetat denguany és quesona música durant les entrades i sortides al centre, així com quan sortim ientram del pati. Hem aprofitat aquesta oportunitat per conèixer grupsdEivissa i Formentera. Daquesta manera, cada mes sona un grup dalgunade les illes. Obriu bé les orelles i veureu quina passada de músics que tenim!Podreu trobar informació del grup al taulell de la comissió on penjam tot allòque feim, així com també en el bloc, on els anirem actualitzant. LA DITA O ELREFRANY DEL MES Finalment, i també de forma mensual, anirem penjantuna dita o refrany popular dEivissa. Entre tots nhaurem desbrinar elsignificat. Thas fixat ja en la de novembre? I en la de desembre? Posat lespiles!!!

×