Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
BANDURA
INTRODUCCIÓ
●

●

●

La teoria de Bandura és la de l'aprenentatge social, en la qual les persones
imiten el que veuen en e...
L'aprenentatge social...
Un aprenentatge observacional o per imitació consta dels processos següents:
a)

Adquisició: el s...
L'aprenentatge social...
c) Execució: El subjecte al sentir-se atret per aquestes conductes, les considera
apropiades, exp...
EXEMPLES I COMPARACIONS
En videos observem a dos famílies que ens serveixen d'exemple per observar
com l'infant observa a ...
EXEMPLES I COMPARACIONS
A l'últim video, observem com la mare de l'Elena li dóna diners, per tal que la
seva filla faci el...
...
Bandura: “Existeixen nombrosos estudis sobre el vessament negatiu de
les pressions del treball en la vida familiar, pe...
CRISTINA MIR
SÒNIA IBÁÑEZ
PAULA CUMBRIU
CRISTINA CARRASCO
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

TREBALL BANDURA

651 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

TREBALL BANDURA

  1. 1. BANDURA
  2. 2. INTRODUCCIÓ ● ● ● La teoria de Bandura és la de l'aprenentatge social, en la qual les persones imiten el que veuen en el seu entorn. La idea principal d'aquesta teoria és que els infants poden aprendre a través d’observar el que passa a altres persones o al seu voltant, és a dir, moltes de les conductes que fan els més petits les aprenen dels altres. Per tant, podem dir que és una de les formes més importants a l'hora d’aprendre. En aquest tipus d’aprenentatge el denominem aprenentatge per observació. En aquest treball mostrarem la teoria de l'observació, a través d'uns exemples i a més a més, els relacionarem amb algun autor més.
  3. 3. L'aprenentatge social... Un aprenentatge observacional o per imitació consta dels processos següents: a) Adquisició: el subjecte observa el model i en reconeix els trets característics; per exemple, la nena (Cristina) observa com n'és de desordenada la seva mare (Paula). b) Retenció: S’emmagatzemen aquests trets en la memòria del subjecte; seguint l’exemple, la nena (Cristina) guarda les imatges de com la seva mare (Paula) deixa les coses de qualsevol manera, i sent ganes de fer-ho ella també.
  4. 4. L'aprenentatge social... c) Execució: El subjecte al sentir-se atret per aquestes conductes, les considera apropiades, experimenta desig de dur-les a la pràctica. Per tant, en l'exemple observem com la nena (Cristina) es converteix en una persona desordenada com la seva mare (Paula). d) Conseqüències: part del seu entorn li reforça la conducta i part del seu entorn li recrimina aquesta nova conducta. Si l’entorn aprovador és “admirat” pel subjecte o d’ell prové el desig d’imitar, el reforç augmenta la probabilitat de seguir realitzant aquesta conducta. Si l’entorn recriminador és percebut pel subjecte com estrany i no experimenta desig d’imitació, no hi ha disminució de la conducta nova. Per tant, si els companys/es de la nena (Cristina) l'animen a ser una desordenada, ella ho farà, en canvi, si els companys/es li recriminen la conducta, ella voldrà ser com els seus companys/es i serà ordenada.
  5. 5. EXEMPLES I COMPARACIONS En videos observem a dos famílies que ens serveixen d'exemple per observar com l'infant observa a la seva mare i la imita, ja que creu que és el correcta i a més a més ho veu com una bona actitud. Per una banda veiem una mare ordenada i que es preocupa per l'ordre, l'alimentació, la higiene, etc., però en canvi, en l'altre video veiem una mare desordenada, que no es preocupa per l'alimentació, la higiene, la salud, ni l'ordre.
  6. 6. EXEMPLES I COMPARACIONS A l'últim video, observem com la mare de l'Elena li dóna diners, per tal que la seva filla faci el llit. L'Elena necessita un reforç per fer les coses. Podem dir doncs, que fa servir el condicionament operant (skinner). Per tant, comprovem que l'infant aprèn i es desenvolupa a partir de la observació que ell mateix realitza. Sobretot segueix el model dels pares, més tard seguirà la dels educadors, els amics, i fins i tot el dels seus herois de televisió.
  7. 7. ... Bandura: “Existeixen nombrosos estudis sobre el vessament negatiu de les pressions del treball en la vida familiar, però pocs sobre la satisfacció laboral com millora la qualitat de vida familiar”. Skinner: “No hay ninguna razón por la que no se pueda enseñar a un hombre a pensar”.
  8. 8. CRISTINA MIR SÒNIA IBÁÑEZ PAULA CUMBRIU CRISTINA CARRASCO

×