Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Per què el cel és tan lluny

Activitat

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Per què el cel és tan lluny

  1. 1. Per què el cel és tan lluny? 6. Quin missatge transmet el conte als possibles oients? 7. Explica algun fet de la teva vida que es pugui relacionar amb el conte. E. Reflexions finals 5. Explica ara per què el cel és tan lluny? D. Ara llegiré en veu alta el conte. Escolta’l amb atenció. 4. Sabries ara donar una resposta a la pregunta del títol? C. Ara dictaré el primer paràgraf del conte:… 2. Què s’observa a la imatge? 3. Quina relació pot tenir la il·lustració amb el títol? B. Observa atentament la imatge que acompanya el conte. 1. Intenta donar una resposta a la pregunta del títol. A. Títol: Per què el cel és tan lluny?
  2. 3. Procés de lectura literària <ul><li>Anticipació </li></ul><ul><li>Descodificació </li></ul><ul><li>Formulació d’hipòtesis/expectatives </li></ul><ul><li>Explicitacions-Inferències (Observació detalls) </li></ul><ul><li>Comprensió </li></ul><ul><li>Interpretació </li></ul>

×