Publicidad

Els tres porquets

cscos
7 de Feb de 2013
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Els tres porquets

  1. Felicitat dels porcs.  Construcció de cases.  La bufera del llop.  Llop escaldat.  Vídeo del conte.
  2. En el cor del bosc vivien tres porquets que eren germans. El llop sempre anava perseguint-los per a menjar-se ´ls. Per a escapar del Llop el porquets van decidir fer- se una casa.
  3. El xicotet la va fer de palla, per acabar abans i poder anar a jugar.
  4. El mitjà va construir una caseta de fusta. Al veure que el seu germà xicotet havia acabat ja, es va donar pressa per anar a jugar amb ell.
  5. El major treballava en la seva casa de rajoletes. - Ja voreu el que fa el Llop amb les vostres cases - va renyir als seus germans mentre aquestos seu passaven molt bé.
  6. UFFF El llop va eixir FFFF! darrere del ! porquet xicotet i aquest va còrrer fins la caseta de palla, però el llop va bufar i bufar i la caseta de palla es va derrumbar.
  7. El llop va perseguir també al porquet per el bosc, aquest va correr a refugiar-se a casa del seu germà mitjà però el llop també va bufar i bufar i la caseta de fusta va derrumbar.
  8. Els dos porquets van eixir corrents d’alli. Quasi sense alé, amb el llop a prop, i van arribar a casa del seu germà major.
  9. Els tres porquets es van posar dins de la casa i van tancar bé totes les portes i finestres. El llop es va posar a donar voltes a la casa, buscant algun lloc per on entrar. Amb una escala llarguíssima es va enfilar fins la teulada, per a entrar a dintre a través de la ximeneia.
  10. Però el porquet major va posar al foc una olla amb aigua a calfar. El llop va baixar per l’interior de la ximeneia, va caure sobre l’aigua bollint i es va escaldar.
Publicidad