Publicidad

Portes obertes març2012

-- en Pla de l'Ametller
24 de Mar de 2012
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad
Publicidad

Portes obertes març2012

 1. . L’ESCOLA PLA DE L’AMETLLER de BANYOLES
 2. PRESENTACIÓ EQUIP DIRECTIU  DIRECTORA: Maite Cazcarra  CAP D’ESTUDIS: Marta Prat  SECRETÀRIA: Anna Puigdemont
 3. L‘EXTERIOR DE LA NOSTRA ESCOLA
 4. TREBALLEM… LES FESTES LA LECTURA
 5. COM TREBALLEM: SEMPRE QUE SIGUI POSSIBLE PRIORITZEM TREBALLAR LES MATÈRIES INSTRUMENTALS: LLENGUA I MATEMÀTIQUES EN... -PETITS GRUPS: FENT DESDOBLAMENTS DE CLASSE --AMB DOS MESTRES A L’AULA -FENT RACONS DE TREBALL I JOC (Educació Infantil) --ATENENT A LA DIVERSITAT A LES AULES D’EDUCACIÓ ESPECIAL I A L’AULA D’ACOLLIDA
 6. PROJECTE: A L’ESCOLA AMB CARMANYOLA  QUÈ FEM:  Tot l’alumnat disposa d’una carmanyola  S’insisteix en la utilització de les carmanyoles  OBJECTIUS:  Fomentar el reciclatge, a partir de la Carmanyola.
 7. PROJECTE: MENGEM FRUITA ( de P3 a 6è) QUÈ FEM: La primera setmana de cada mes durant 3 dies a la setmana se’ns porta fruita a l’escola per repartir amb els alumnes. OBJECTIU: Fomentar els esmorzars saludables.
 8. PROJECTE: 12/90  QUÈ FEM:  Es realitzen trobades entre els nens i nenes de 6è i gent gran del barri  Plegats realitzen activitats i xerrades d’interès per l’alumnat  OBJECTIUS  Afavorir la relació entre l’alumnat i la gent gran del barri  Fomentar el respecte vers la gent gran  Intercanviar experiències  Fomentar relacions interculturals
 9. PROJECTE: LES BÚSTIES  QUÈ FEM:  Cada aula disposa d’una bústia on tant alumnes com mestres reben cartes d’altres companys.  L’objectiu principal és motivar l’escriptura en diferents llengües: català, castellà i anglès.
 10. FESTES A L’ESCOLA  QUINES CELEBREM... L’escola participa de festes pròpies de l’escola, en col·laboració amb l’AMPA i amb festes de la ciutat. – VISITA ALS GEGANTS I CAPGROSSOS – LA CASTANYADA – PESSEBRE VIVENT DE L’ESCOLA – DIJOUS LLARDER – CARNAVAL – SANT JORDI – FESTA DE FI DE CURS
 11. La Castanyada!!! A la tardor, celebrem la Castanyada!
 12. Cantada de Nadales
 13. ACTIVITATS PUNTUALS  QUINES FEM:  En l’horari lectiu el centre realitza activitats com: – Audicions musicals a l’Auditori – Obres de Teatre al Teatre Municipal – Bibliopati: una selecció de contes i llibres de la biblioteca es posen a disposició de l’alumnat a les hores d’esbarjo.
 14. ACTIVITATS I JORNADES ESPORTIVES  PISCINA per a nens i nenes de 2n i 3r de Primària (aquest curs)  Rodajoc activitats i jocs entre escoles de la comarca pels alumnes de 3r de Primària.  Joc Net a la Grada activitat adreçada als alumnes de 5è de primària.  Trobada esportiva amb diferents escoles de la comarca i per els alumnes de 5è de Primària.  Rocòdrom pels alumnes de 6è de Primària i subvencionat per l’AMPA.
 15. PARTICIPEM EN L’EXPOSICIÓ DE FLORS DE BANYOLES
 16. Participem en el concurs de DIBUIX DE MANAIES de Banyoles Participem en el concurs LITERARI ALZINA RECLAMADORA
 17. FEM SEP(Suport Escolar Personalitzat)  Dins l’horari lectiu a tota l’escola. Hi ha dos mestres a l’aula, en determinats moments.
 18. SEP (Suport escolar personalitzat)  Fora de l’horari  En el SEP lectiu: dilluns i aprofundim en les dimecres de 12’30h àrees on l’alumne a 13’30h presenta dificultat.  Pels alumnes de  També fem un SEP cicle inicial (1r i 2n) i de conversa d’anglès pels alumnes de 6è pels alumnes de 6è que tenen bon coneixement de l’anglès.
 19. SEP EN HORARI POSTLECTIU
 20. Aquest curs som centre prioritzat en la LECTURA, dins del PIL
 21. Realitzem múltiples activitats de LECTURA Fomentem molt l’ús de la Biblioteca des de P3 fins a 6è. CADA DIA DE 9h a 9’30h TOTS ELS ALUMNES DE PRIMÀRIA LLEGEIXEN.
 22. LECTURA DIÀRIA I TUTORITZACIÓ DELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR ALS ALUMNES DE 1r
 23. Apostem per les noves tecnologies -Actualment en el centre tenim: *30 ordinadors a l’aula d’informàtica *10 ordinadors probooks * 3 ordinadors netbooks * 2 ordinadors per aula *12 projectors amb pantalla * 4 pissarres digitals
 24. AULA D’INFORMÀTICA amb alumnes d’infantil PROGRAMA 2.0 (adreçat a l’alumnat de cicle superior) A L’AULA DE 5è
 25. Família i Escola signem la Carta de Compromís Educatiu
 26. Les famílies participen a l’escola  PER SANT JORDI….explicant contes!!!
 27. Per la CASTANYADA…  ELS AVIS ens COUEN LES CASTANYES!!!
 28. EN EL TREBALL D’AULA... LES ÀVIES ENS EXPLIQUEN QUAN ELLES EREN PETITES…
 29. Pel PESSEBRE VIVENT famíla i escola s’impliquen de valent!
 30. AMPA DE L’ESCOLA  Col.labora en la Castanyada, i activitats festives del centre  Organitzen conjuntament amb l’escola el Pessebre Vivent i el Carnaval  Projecte “Sakhanu”: classes d’alfabetització per a mares gambianes i marroquines del centre  Organitzen activitats extraescolars, sortides, colònies, el menjador escolar...  Realitzem conjuntament la revista de l’escola.
 31. A L’ESCOLA DISPOSEM DE DIFERENTS MITJANS DE COMUNICACIÓ  REVISTA: L’Ametlla  BLOC de l’escola ESCOLA  http://blocs.xtec.cat/escola elpladelametller  BLOC de l’Ampa  http://pladelametller.wordpress.c om/  Circulars d’escola  Agenda (a primària)  Plafó informatiu exterior de l’escola
 32. L’Equip Directiu i la resta de membres que formem la nostra escola… Us agraïm la vostra assistència i us convidem a fer una visita guiada per tota l’escola i les seves instal.lacions Moltes gràcies!!!
Publicidad