Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Similar a Den na zdravoslovnoto hranene(20)

Publicidad

Último(20)

Den na zdravoslovnoto hranene

 1. Биологичният часовник... представлява вътрешен механизъм на тялото отговаря за синхронизирането на физичните и психологични функции на организма с ежедневните дейности, които предстои да извърши диктува ритъма на хранене – всеки индндивидуално изпитва чувство на глад в определени часове.
 2. Знаете ли,че... да приемеш 2000 калории дневно е лесна задача,но важно е кога и как при част от Вас,при приемане на тези калории на закуска и гладуване през деня.. ще отслабнете но другата част от Вас... ще получи обратния ефект..ще напълнее Биологичният часовник не е Станадартни и модни диети еднакъв за всички. Той е при някогос вършат чудеса, а съобразен индивидуалната при други на без ефект с програма са всеки човек, навиците, с характера, със здравния му статус. Има обаче определени часове, когато биологичните часовници на отделните хора действат сходно.
 3. Запомни Яденето – по часовник Старай се храненията да са винаги по едно и също време.Това дава възможност на биологичният часовник да работи по-равномерно. Не доближавайте хладилника през Хората, които нямат здрав сън нощта през нощта, лесно привикват да отидат до кухнята в “малките” часове.Този навик води до увеличаване на теглото, защото тялото не обработва веднага приетите през нощта калории.
 4. Биологичен ритъм: Закуска Дезинтоксика ция Обяд Вечеря
 5. Процес на самопречистване и отделяне • От 3.00 часа през нощта до 12 часа на обяд
 6. Закуска breakfast - прекъсване Дезинтоксикацията НЕ се прекъсва само от плодовете!
 7. Плодовете cа основен източник на: витамини минерални вещества органични киселини влакнини въглехидрати фитохимикали
 8. подобряват дейноста на храносмилателния тракт поддържат ритъма на червата редовната им консумация доставя на организма биологично активни вещества, които предпазват от вредното действие на "свободните радикали"
 9. Живи ензими Ензимите са носители на жизнената сила. Витамините, минералите, мазнините, въглехидратите и белтъчините не могат да работят. Работят ензимите.
 10. Ако в храната ни няма живи ензими, ние продължаваме да теглим от личните си запаси. За да възстановим ензимния влог, поне едно хранене на ден трябва да се състои от жива храна - само пресни плодове или зеленчуци.
 11. Основни въглехидрати в плодовете са глюкоза и фруктоза Плодовете повишават имунната система
 12. Дезинтоксикация се прекъсва от най – малкото своеволие! кафе, какао или чай чешмяна, минерална, газирана вода
 13. Резултатът Отслабваш неусетно Подобрява метаболизма
 14. Обяд - истинско хапване салати,варива, риба пълнозърнест хляб
 15. Обяд - истинско хапване въглехидрати, мазнини и белтъчини 40 : 30: 30
 16. Вечеря, която не бива да бъде вечеря Знаят:
 17. Асимилация вечерята трябва да е смляна и да е напуснала стомаха тялото ни започва да отделя хормоните мелатонин и соматропин
 18. Звучи невероятно,но.. 24кг
 19. Затова... Обяд съхранявате младежкото си тяло доживявате до дълбоки старини стройни и слаби достатъчно при движение Вечеря
 20. 1 Хранете се само с натурални продукти ! Регулирайте си храненето и го въведете в норма, режим, в който не преяждате, но не се чувствате и гладни. 3 2 Изберете пресни сезонни зеленчуци и плодове ! Установете своя собствен режим . 4
 21. 5 Избягвайте високо преработени храни Хранете се на масата, а не пред компютъра, телевизора или на улицата! 7 6 Хранете се бавно и старателно! Не говорете по време на хранене-наслаждавайте се на храната 8
Publicidad