Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Ppt jocs populars i tradicionals

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Pechakucha Els jocs a l'aula
Pechakucha Els jocs a l'aula
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 23 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Ppt jocs populars i tradicionals

 1. 1. ELS JOCS QUÈ SÓN? COM PODEN SER? JOCS JOCS DE JOCS DE JOCS JOCS CURSA HABILITAT FORÇA DE DE PILOTA CORDA
 2. 2. Els jocs són activitats lúdiques que cerquen la diversió mitjançant la pràctica d’activitat física.
 3. 3. Els jocs tradicionals són jocs molt antics que els nostres avantpassats practicaven fa molts anys i que han anat passant de pares a fills a través de generacions.
 4. 4. • JOCS DE FORÇA • JOCS DE PILOTA Poden ser: • JOCS DE CURSA • JOCS DE CORDA • JOCS D’ HABILITAT
 5. 5. Són jocs d’arrossegar, d’alçar pesos... Es relacionen amb el treball en el camp o amb oficis manuals. CARACTERÍSTIQUES: • Són jocs molt participatius. • Les regles i les normes són senzilles. • Són divertits, ens ho passem molt bé.
 6. 6. A una senyal, cada equip ha d’estirar la corda cap al seu costat i intentar arrossegar al equip contrari fins que sobrepassi la línia que divideix els dos camps.
 7. 7. L’ arrencador ha d’estirar fort la primera ceba i intentar arrencar-la. Hem d’intentar arrencar totes les cebes de l’equip contrari abans de que ho faci l’equip contrari.
 8. 8. N’existeixen diverses modalitats, ja sigui emprant raquetes, pales o només els peus o braços. CARACTERÍSTIQUES: • Desenvolupem la imaginació i la creativitat. • No requereixen grans habilitats o capacitats.
 9. 9. L’objectiu del joc consisteix a matar el major nombre de jugadors de l’equip contrari i evitar al mateix temps que no et matin el jugadors del teu equip. Quan un jugador és tocat, s’ha de situar a la zona de morts i pot salvar-se si amb la pilota toca a un jugador de l’equip contrari que encara hi és viu.
 10. 10. L’objectiu d’aquest joc és intentar passar la pilota entre els diferents jugadors d’un mateix equip sense que l’equip contrari intercepti la pilota. Cada vegada que aconseguim fer 10 passades correctament l’equip suma 1 punt. L’equip que abans arribi a 10 punts, guanya.
 11. 11. Són jocs en què l’objectiu s’assoleix corrent molt ràpid. Poden ser jocs de relleus, de persecucions, etc.. CARACTERISTIQUES: • S’hi pot jugar fent servir material poc convencional. • Són divertits i molt participatius.
 12. 12. El qui para persegueix els altres. Quan en toca un, aquest passa a parar.
 13. 13. El qui és al mig crida un número. Els que tinguin (un de cada equip) corren a agafar el mocador. L’objectiu és agafar el mocador abans que el nostre adversari i tornar a la nostra posició inicial sense ser tocat per l’adversari.
 14. 14. Consisteix a fer una cursa per veure qui arriba abans a la meta, però la manera de desplaçar-se no és corrent, perquè es va dins d’un sac.
 15. 15. Són jocs molt variats. En general es tracta de realitzar salts tot evitant tocar la corda amb els peus.
 16. 16. En aquests tipus de jocs, l’objectiu pot ser molt divers: llançaments de precisió, habilitat amb qualsevol tipus de material, etc... CARACTERISTIQUES: • S’han adaptat a cada població amb una lleugera variació de les regles o del nom original. • Requereixen habilitat i capacitat. • S’hi pot jugar fent servir material poc convencional.
 17. 17. El llançador ha d’intentar tombar tantes bitlles com pugui llançant-hi la bola. Qui obté una puntuació major després de 10 llançaments, guanya.
 18. 18. Es tracta d’anar avançant per les caselles del dibuix saltant a peu coix. Primer hi hem de llançar una tella i tot segui hem d’anar saltant sense trepitjar la casella on hi ha la tella.

×