Hippocampus  Hippocampus <ul><li>Paula González Ruiz </li></ul><ul><li>4 ESO C </li></ul>
<ul><li>Científic:   Hippocampus Familia:   Singnátidos   (Syngnathidae) Ordre:   Gasterosteiformes Castellà:   Caballito ...
Descripció <ul><li>Especie de forma inconfonible, que recorda al  </li></ul><ul><li>d’ un caballet d’escacs, amb una cola ...
Informació <ul><li>•  Alimentació </li></ul><ul><li>Plàncton. </li></ul><ul><li>•  Talla </li></ul><ul><li>Fins a 15 cm . ...
Hàbitat <ul><li>Fons detrítics, especialment praderes de fanerògames i algues entre els 0 i 30 m de fondària. </li></ul><u...
La maqueta
La disfressa
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Hippocampus, hippocampus

727 visualizaciones

Publicado el

El treball de 4ESO C, de biologia, del IES Politecnic, per la Semana Santa

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
727
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
47
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Hippocampus, hippocampus

  1. 1. Hippocampus Hippocampus <ul><li>Paula González Ruiz </li></ul><ul><li>4 ESO C </li></ul>
  2. 2. <ul><li>Científic: Hippocampus Familia: Singnátidos (Syngnathidae) Ordre: Gasterosteiformes Castellà: Caballito de mar Català: Cavallet de mar Anglés: Sea horse Francés: Cheval marin Portugués: Cavalo Marinho Alemany: Langschn„uziges Seepferdchen </li></ul><ul><li>Filum: Chordata Subfilum: Vertebrata Superclase: Gnathostomata Clase: Osteichthyes Subclase: Actinopterygii Infraclase: Teleostei Superorden: Atherinomorpha Orden: Gasterosteiformes Suborden: Syngnathoidei Familia: Syngnathidae </li></ul>
  3. 3. Descripció <ul><li>Especie de forma inconfonible, que recorda al </li></ul><ul><li>d’ un caballet d’escacs, amb una cola prensil mes o menys enrollada. Pot alcançar fins a 15 cm de llongitut . La seua coloració es pard-verdos o marronácea amb taques clares i amb el ventre mes clar. Cap formant un ángle recte amb el cos i unit al mateix per el coll. Morro curt i cilíndric. Ulls grans. Espina nasal curta. Corona occipital alta. Aletes pectorals ben desarrollades. Aleta dorsal en forma de palmito. Aleta anal molt petita. Especie sedentaria. S’alimenten de petits invertebrats i de tot tipus de larves planctóniques que aspira gracies al seu morro en forma de pipeta. </li></ul>
  4. 4. Informació <ul><li>• Alimentació </li></ul><ul><li>Plàncton. </li></ul><ul><li>• Talla </li></ul><ul><li>Fins a 15 cm . </li></ul><ul><li>• Reproducció </li></ul><ul><li>Fins a 200 ous. Els mascles incuben </li></ul><ul><li>quatre setmanes. Abril-octubre. Els joves neden amb 8 mm. </li></ul><ul><li>• Comportament </li></ul><ul><li>Molt discret, difícil de veure, més actiu de nit. </li></ul><ul><li>Poc freqüent i poc abundant . En recés : </li></ul><ul><li>destrucció de l’hàbitat (prats de Cymodocea i Caulerpa) per ports esportius. </li></ul>
  5. 5. Hàbitat <ul><li>Fons detrítics, especialment praderes de fanerògames i algues entre els 0 i 30 m de fondària. </li></ul><ul><li>Els cavallets de mar viuen en aigües quietes càlides, en els mars templats i tropicals, en tot el món, encara que tenen una distribució discontinua, ja que estan ausents en llargs llocs de la costa de l’oest de Àfrica i de l’àrea Indopacífica, en la que poden apareixer en una regió i faltar per complet en altra. </li></ul>
  6. 6. La maqueta
  7. 7. La disfressa

×