Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Destacado(20)

Publicidad

Hurrá! Nyaralunk!

 1. Hurrá! Nyaralunk Azt gondoltam, kempingezni megyek jövő nyáron, Ezért vettem egy hajót, hogy élvezhessem a kényelmet.
 2. A hajó neve: Tropical Paradise Island, magyarul Trópusi Pardicsom Sziget: jaht kategória luxus változat
 3. Ez aztán a vakáció! Vegyünk egy úszó trópusi szigetet egy hajón. A Yacht Island Design angol cég egy új koncepciót kínál a luxus yacht témában. A "Tropical Island Paradise" nevű hajó saját luxus hajózási élményt nyújt egy úszó trópusi szigeten.
 4. Yacht Island Design tervei alapján, saját hajóm fedélzetén a környezet egy paradicsomi trópusi sziget mintájára lett kialakítva vulkánnal és vízesés ömlik a lagúna aljára egy medencébe.
 5. A hajótest acélból készült, 90 méter hosszú, és a maximális sebessége 15 csomó. A hajó fara lenyílik, és hozzáférést biztosít egy privát strandhoz igazi úszó bázissal, nyugágyakkal, jet-skikkel és a rovarok ellen védőhálóval.
 6. Igen! Egy egész szigetet építettek egy gyönyörű jachtra. Brit tervezők készítették, az "Island Yacht Designs Társaság„ A tervezőket, - mint látható, a trópusi szigetek ihlették meg: kunyhók, pálmafák, medence és a tetejére egy vulkán, ami biztos, ...hogy nem tör ki. Mivel ez egy jacht, fel van szerelve VIP szobákkal,edzőteremmel, társalgókal, gyógyfürdővel és még egy helikopterrel is.
 7. A hátsó fedélzet ad otthont a helikopternek az érkező VIP vendégek számára, hogy eltölthessenek néhány napot a hajón.
 8. A fő fedélzeten egy medence van bárral, kunyhókkal, gyönyörű kilátással, és egy mesterséges pöfögő vulkánnal, amely elfedi a hajó kéményét.
 9. A szuper jacht akár 10 vendéget is képes befogadni. A jacht parancsnoki lakosztálya a vulkán belsejében található. A szalonból az első szintre, (a képen látható csigalépcsőn) a vízesés mögötti erkélyre lehet jutni.
 10. A fedélzeten lévő kabinok közül négy VIP lakosztály saját erkéllyel, ahonnan közvetlenül a fő fedélzetre lehet jutni.
 11. A külömböző kabinok és a társalgó
 12. A hajó épületében egy bár, közös társalgó és egy étterem található.
 13. Kunyhók és a köztük meghúzódó pálmafák veszik körül a nagy úszómedencét és pihentető kilátás nyílik az óceánra.
 14. Gyere, ha akarsz! Most épp a meleg tengereken járok!
 15. Erről még ne szólj a barátaidnak, mert még nincs kész a nagy modell
 16. Ha kell, elmegyünk érted ! Erre a célra hagyták a hajón ezt a járgányt.
Publicidad