Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Наръчник за изтегляне и инсталиране на скрийнсейвъри

397 visualizaciones

Publicado el

Информация стъпка по стъпка за изтегляне на скрийнсейвъри от един уеб сайт. Ръководство стъпка по стъпка от процеса на инсталирането на тези програми за Windos OS. Как да изтеглите и инсталирате скрийнсейвъри.

Publicado en: Software
  • Sé el primero en comentar

Наръчник за изтегляне и инсталиране на скрийнсейвъри

  1. 1. Наръчник за изтегляне и инсталиране на скрийнсейвъри В този документ, който ще бъде в състояние да открият това, което трябва да направя, за да изтеглите и инсталирате скрийнсейвъри, които са на разположение на интернет. Да вземем примера на съдържание, което може да се намери в http://www.xn--b1aficcbd0aygcf4j.com/ и за да можете да се насладите на безплатни мултимедийни продукти за вашия компютър. Нека да видим как! За да започнете, трябва да влезе в една уеб страница, която ви харесва, като Аквариуми, които са най- популярни http://www.xn--b1aficcbd0aygcf4j.com/Screensavers-Aquariums/ и изберете скрийнсейвъри, които ви харесват от всички налични. За да служи като пример, помислете как бихте се предприеме, за да изтеглите и инсталирате риба аквариум скрийнсейвър. http://www.xn--b1aficcbd0aygcf4j.com/Screensavers-Aquariums/Screensaver-aquarium.htm След като сте вътре на страницата на скрийнсейвъра, който искате да изтеглите, кликнете върху бутона ”Download ”..
  2. 2. Изтеглянето ще започне, когато го натиснете и вие трябва да запишете файла на вашия компютър. Когато изтеглянето приключи, стартирайте инсталационния процес. Можете да изберете допълнителни приложения от спонсори, или да продължите с инсталацията чрез изрязване скрийнсейвър оферти, които ще се появят, те не са необходими, за да имат скрийнсейвъра. Последната стъпка на инсталацията ще ви даде възможност да изберете къде ще бъде инсталиран на вашия скрийнсейвър, въпреки че нашата програма ще създаде маршрут по подразбиране, където можете автоматично да инсталирате всички скрийнсейвъри, които изтегляте. И накрая, ще трябва да изберете място, където можете разархивирайте и инсталирате скрийнсейвъра. Ако не ви е грижа, нашата програма ще направите маршрут по подразбиране. Това е мястото, където всички ваши скрийнсейвъри, които искате да инсталирате.
  3. 3. След завършване на цялата инсталация напълно, вие ще видите, че тя се отваря прозореца за конфигуриране на скрийнсейвър. Това е самата операционна система Windows. Вие ще видите визуализация на нея и изберете компютър минути чакане в неактивен режим, за да активирате. Това е свойство на Windows и се прилага за всички компютри с тази операционна система. Скрийнсейвърът на този уеб сайт, са валидни само за компютри с операционна система Windows. Подобно на повечето от сайтовете, които сме виждали.

×