Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Vodič za preuzimanje i instalaciju skrinsejveri - screensavers
U ovom dokumentu ćete moći da otkrijete šta morate da ura...
Skidanje će početi kada ga pritisnete i morate da sačuvate datoteku na računar. Kada je preuzimanje završeno,
započeli pr...
Po završetku cele instalacije potpuno, videćete da ona otvara prozor za konfigurisanje čuvara ekrana. To jeVindovs
operat...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Vodič za preuzimanje i instalaciju skrinsejveri - screensavers

412 visualizaciones

Publicado el

Informacije korak po korak za preuzimanje skrinsejveri iz sajtu. Vodič korak po korak procesa instaliranja ovih programa za Vindos OS. Kako da preuzmete i instalirate skrinsejveri.

Publicado en: Software
  • Inicia sesión para ver los comentarios

Vodič za preuzimanje i instalaciju skrinsejveri - screensavers

  1. 1. Vodič za preuzimanje i instalaciju skrinsejveri - screensavers U ovom dokumentu ćete moći da otkrijete šta morate da uradite je da preuzmete i instalirate skrinsejveri koji su dostupni na Internetu. Uzmimo primer sadržaja koji se mogu naći u http://www.cuvarimonitora.com/ i tako da možete uživati besplatne multimedijalne proizvode za vaš računar. Hajde da vidimo kako!! Za početak, morate da unesete u jednoj veb stranici koja vam se dopada, kao što su akvarijumi, koji sunajpopularniji http://www.cuvarimonitora.com/Cuvar-Ekrana-Akvaristika/ i izaberite skrinsejveri koje vam se dopadaju iz svih raspoloživih. Da služi kao primer, razmislite kako bi potrebno da preuzmete i instalirate desktop ribe akvarijum. http://www.cuvarimonitora.com/Cuvar-Ekrana-Akvaristika/cuvari-ekrana-aquarium.htm Kada ste unutar stranice ekrana koji želite da preuzmete, kliknite na dugme ”Dovnload”.
  2. 2. Skidanje će početi kada ga pritisnete i morate da sačuvate datoteku na računar. Kada je preuzimanje završeno, započeli proces instalacije. Možete da izaberete dodatne aplikacije od strane sponzora, ili nastaviti sa instalacijom izostavljanjem screensaver ponude koji će se pojaviti, oni ne treba da imaju screensaver. Poslednji korak instalacije će vam dati mogućnost da izabere gde će biti instaliran vaš skrinsejver, iako naš program će kreirati podrazumevanu rutu gde možete automatski instalirati sve skrinsejveri ste preuzeli. Na kraju, morate da izaberete lokaciju na kojoj ste raspakovati i instalirati skrinsejver. Ako te nije briga, naš program će uraditi podrazumevanu putanju. To je mesto gde svi vaši čuvari ekrana želite da instalirate.
  3. 3. Po završetku cele instalacije potpuno, videćete da ona otvara prozor za konfigurisanje čuvara ekrana. To jeVindovs operativni sistem. Videćete pregled njega i odaberete računar minuta čekaju u stanju mirovanja da bi aktivirali. To jevlasništvo Vindovs i primenjuje se na sve računare sa ovim operativnim sistemom. Skrinsejver na ovom sajtu važe samo za računare sa Vindovs operativnim sistemom. Kao i većina sajtova koje smo videli.

×