Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

DXN - Természetesen egészséges!

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 62 Anuncio

DXN - Természetesen egészséges!

Descargar para leer sin conexión

A bemutatóban elhangzó gondolatok, tanácsok és javaslatok, nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt! A bemutatott gyógygombák, és gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően, segítik a test öngyógyító képességeit!
Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést!
Az elhangzó gondolatok és javaslatok célja, hogy mindenkit felbátorítson arra, hogy tudatosan tegyen meg mindent, amit csak megtehet,egy hosszabb egészségesebb élet érdekében!

A bemutatóban elhangzó gondolatok, tanácsok és javaslatok, nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt! A bemutatott gyógygombák, és gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően, segítik a test öngyógyító képességeit!
Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést!
Az elhangzó gondolatok és javaslatok célja, hogy mindenkit felbátorítson arra, hogy tudatosan tegyen meg mindent, amit csak megtehet,egy hosszabb egészségesebb élet érdekében!

Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a DXN - Természetesen egészséges! (20)

Anuncio

Más de DXN ganoderma kávé (20)

Anuncio

DXN - Természetesen egészséges!

 1. 1. Érezd a különbséget!Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!Élvezd az egészséget!
 2. 2. Figyelem! A bemutatóban elhangzó gondolatok, tanácsok és javaslatok, nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt! A bemutatott gyógygombák, és gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően, segítik a test öngyógyító képességeit! Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést! Az elhangzó gondolatok és javaslatok célja, hogy mindenkit felbátorítson arra, hogy tudatosan tegyen meg mindent, amit csak megtehet, egy hosszabb egészségesebb élet érdekében!
 3. 3. Fontos, hogy jól működjön? Az emberek többsége odafigyel az autójára, hogy mindig a legjobb, a belevaló és megfelelő üzemanyagot, olajozást kapja, és karbantartatja, mert a javítás mindig többe kerül! Az emberek többsége, ha vesz valami értékes műszaki tárgyat, elolvassa, hogy működik, és hogy lehet az élettartamát legtovább kitolni! Ha azt akarjuk, hogy a fotógép ne merüljön le, pár kép után, a legjobb elemet vesszük bele! Ha fontos a kutyánk, cicánk akkor odafigyelünk, hogy mennyi vitamin és tápanyag van az ételükben!
 4. 4. Az emberek többsége, nem tudatosan éli az életét: • Akkor, azt, és úgy eszik ahogy épp kívánja, megteheti, vagy amire ideje van! • Akkor iszik, amikor szomjas, s akkor se tiszta vizet! • Úgy él, mintha mindent megtehetne, bármit megengedhetne magának és az egészség alanyi jogon járna neki! • Nem foglalkozik az egészségével, a testével, a lelkével, az életmódjával, a stresszel, a teste igényeivel! MINDADDIG, AMIG BE NEM JÖN A BAJ, ÉS NEM KAP KEZÉBE EGY LESÚJTÓ DIAGNÓZIST! ÉS AKKOR FELTESZI A KESERŰ KÉRDÉST:
 5. 5. Mi a hosszú, egészséges élet titka? Mi az oka annak, hogy genetikailag az ember 120 évig is élhetne, mégis az átlagéletkor 75 év körül van, és Magyarországon ez még 5-10 évvel kevesebb! Ráadásul az utolsó 10-15 év életminősége már a legtöbb embernél kritikus, nehéz és ilyenkor már marokszám szedik a gyógyszereket. Miért tény, hogy az emberek 40 éves korukig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen, majd 40 év után, feláldozzák a pénzüket, hogy egészségük legyen! De a visszavásárlás nem mindig sikerül!! Van e más lehetőség egy egészséges, szép és jólétben átélt időskorra?
 6. 6. Mi az egészség? Az egyik egészség definíció szerint (WHO, 1948)  „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya” Annak alapján, hogy mit állítunk az egészség definíciójának középpontjába, tekinthetünk az egészségre, mint  a betegség hiányára,  a mindennapi tevékenységre való képesség birtoklására,  megfelelő erőnléti és jólléti állapotra,  boldogság állapotára,  alkalmazkodásra való képességre.  Eszerint egészségünk nem más, mint a lelki, szellemi és fizikai egyensúlyban létünk állapota. Más megfogalmazásban: a fizikai és szellemi teljesítőképességünk maximuma. Ön a maximumon van minden területen?
 7. 7. Betegségek, bajok fajtái: • Örökletes, genetikai • Baleset, erőszakos hatás, sport, baleset... • Fertőzések, járvány, kórokozók... • CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK - Rák, szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, allergia... Korunk népbetegsége a DEPRESSZIÓ
 8. 8. Az egészségügyi probléma! Minden 2. ember szív minden 3. rák betegségben hal meg! Évről évre növekszik az allergiások és cukorbetegek száma! MINDENKI VESZÉLYEZTETETT, AHOGY MONDANI SZOKTÁK: NINCS EGÉSZSÉGES EMBER CSAK ROSSZUL KIVIZSGÁLT BETEG! A betegségek SOHASE egy pillanat alatt alakulnak ki! A tűnetek sokszor évekig nem jönnek elő, pedig a betegség már ott van! A betegségek egyre fiatalabb korban is már megjelennek, az iskolás gyerekek fele már túlsúlyos!
 9. 9. Mi a betegség? • Az élő szervezet olyan állapota, amelyben az életfolyamatok a normálistól eltérnek. A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza az ember mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét. • A hagyományos betegség-felfogás szerint a betegség egy olyan negatív, káros és szükségtelen jelenség életünkben, amelynek tüneteit minél gyorsabban meg kell szüntetni, illetve el kell nyomni. Ezzel a szemlélettel szemben áll a betegségeknek, fájdalmaknak egy másik megközelítése, szemlélete, amely szerint minden betegség, minden fájdalom egy jelzés, egy figyelmeztetés arra, hogy valamit változtatnunk kell az életünkben ahhoz, hogy teljes életet élhessünk, valamit hosszú ideje elnyomtunk magunkban, ami fizikai szinten egy adott betegség képében jelent meg. Ez az új szemlélet lehetőséget ad arra, hogy észrevegyük és értelmezzük a figyelmeztetéseket, melyet testi tüneteink jeleznek és esélyt ad arra, hogy valóban egészségesebbek legyünk… • Tiszteletben tartva az orvostudományt, semmiképp se esnék át a ló túlsó oldalára sem! Óvatosan kell bánni a másik oldal képviselőivel is, hisz sok a sarlatán és sokan igyekeznek meggazdagodni mások hiszékenységén, gyógyulási vágyán! Egy dolog biztos, a betegségek oka és kezelése egyértelműen nem csak fizikai vagy kémiai dolog, nem szabad, hogy kimerüljön csupán gyógyszeres kezelésben, tünetek eltüntetésében! AZ EGÉSZ EMBERT KELL NÉZNI ÉS KEZELNI, HA TARTÓS ÉS VALÓS GYÓGYULÁST AKARUNK!
 10. 10. • A betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni. És amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon. • "Be kell végre látnunk, hogy "egy embert meggyógyítani" nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább egy gondolkodásváltás, egy új és életigenlő út megválasztása révén érhető el. • A betegségek tehát nem a semmiből jönnek elő, csak mert egy szerv, vagy sejt úgy gondolja most rosszul fogok működni! A világegyetem egyik legfontosabb törvénye, az ok-okozat törvénye itt is működik! Valami oka mindig van, annak ami történik velünk, nem véletlenszerűen lesz egyik ember beteg a másik meg él 100 évig egészségesen! A baj az, hogy a tüneteket, betegségeket nem a szervezet jelzésének vesszük, hanem a fő problémának, s ez olyan mint amikor egy autóban, kicsavarjuk a hibát jelző piros lámpát, mert azt gondoljuk minek ég, amikor nem kéne! A tünetek felszámolása, enyhítése nem gyógyítás!
 11. 11. A betegségek okai, keletkezésük! Nagyon sok, gyógyítással foglalkozó szakember megegyezik abban, hogy a betegségek gyökere a helytelen táplálkozásban és a helytelen, negatív gondolkozásban található! Ha megváltoztatjuk az életmódunkat és a gondolkodásunkat, akkor az esetek 80-90%-ában javulás, gyógyulás állhat be! -Az egészségnek, a szervezet egyensúlyának alapja és lehetősége is a belekben van. Paracelsus elhíresült ismert mondása, amely szerint "a halál a bélben lakozik", mára sem veszítette el aktualitását – azzal a kiegészítéssel és felismeréssel, hogy az egészségnek, a szervezet egyensúlyának alapja és lehetősége is a belekben van. A bélbolyhok tisztasága, a bélflórát alkotó mikroorganizmusok egyensúlya, a baktériumok többségben léte, nagyban befolyásolja az egész test egészségét! A rossz bélbaktériumok elszaporodását a rossz táplálkozásban és a rossz lelkiállapotban is kereshetjük. Már Hippokratész is tudta: „A bél a búbánat atyja”. Állatokon végzett kutatások azt mutatják, hogy a viselkedés befolyásolja a bélflóra összetételét. És viszont, pro és prebiotikumok adásával, jó bélflórával a depresszió is legyőzhető! Tehát egészséges bélflóra nélkül nem juthatunk hozzá számunkra létfontosságú, különösen saját fehérjéink felépítésében létfontosságú nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz!
 12. 12. Ha a bélflóra nem egészséges, hiányos, akkor például sok fontos nyomelem és ásványi só felszívódása hiányos. Ugyanis a mi testünk az ásványi anyagokat és nyomelemeket csak szerves formában képes feldolgozni. Szerves formában pedig úgy jutunk hozzá, hogy a vastagbélben lakozó bélflóra mikrobáinak valamelyike átalakítja a szervetlen ionokat szerves anyaggá, úgyhogy az iont a maga enzimrendszereihez kapcsolja, és így fehérjékhez kapcsolódóan válnak szervessé a szervetlen nyomelemek és ásványi anyagok. Tehát egészséges bélflóra nélkül nem juthatunk hozzá számunkra létfontosságú, különösen saját fehérjéink felépítésében létfontosságú nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz. Az immunanyagaink valamennyien fehérjealapúak, tehát ahhoz, hogy teljes értékűen tudjon működni az immunrendszerünk, kellő mennyiségű és minőségű fehérjét, nyomelemet és ásványi anyagot kell tartalmaznia a táplálékainknak, de ehhez még az is kell, hogy a bélflóránk teljes értékű legyen. •A béltartalom, a bélflóra és az immunrendszer szerves együttműködése az egészségünk legeslegelső feltétele. Ha ebbe az együttműködésbe valami hiány vagy méreg „bezavar”, akkor elindulhat egy betegség bennünk. •Kérdezheted, hogy miként lehet egy agyban található betegségnek a bélben a kiindulópontja. Ha az a fehérje szerkezet, amely az agysejtek védelmét szolgálná, nem tud felépülni, mert valamelyik nyomelem nem szívódott fel a bélflóra hiányossága miatt, akkor ott elkezdődhet valami baj. Ugyanígy végigmehetnénk az összes szervünkön. Ez a holisztikus szemlélet ami összefüggéseket lát meg! Tehát a betegségek oka a táplálkozásban is keresendő!
 13. 13. Ahogy a tudat képes megbetegíteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki! A gondolat ereje segíthet visszanyerni egészségünket! „Egész életünk során gondolataink hatását tapasztaljuk magunkon, talán anélkül, hogy tudnánk róla. Például előfordul, hogy egy nehéz időszakban vagy traumatikus életszakaszban egyszer csak megbetegszik valaki. Talán nem hozza kapcsolatba a két dolgot, mondván, véletlen egybeesés, holott a betegség nagy valószínűséggel a mérgező gondolatok negatív hatásának az eredménye. Nemcsak magukat a gondolatokat lehet tudományosan mérni, hanem a testre gyakorolt hatásukat is bizonyítani lehet. A gondolat gyakorlatilag elektromos jelek, kémiai anyagok és idegsejtek együttes működése. A gondolat által felszabaduló kémiai anyagok érzelmeket hoznak létre, amik fizikai reakciókat váltanak ki, így válik egy gondolat „kézzel foghatóvá” fizikai valósággá. Gondolataink, érzelmeink és az általuk létrehozott hozzáállás együttes hatása pozitív vagy negatív irányba befolyásolja testünk állapotát. ..Amikor megértjük, hogyan alakul ki egy gondolat, és milyen hatással van érzelmeinkre és testünkre két választási lehetőségünk van: vagy engedjük, hogy gondolataink mérgezőek legyenek, vagy méregtelenítjük a negatív gondolatainkat, ami elősegíti érzelmi életünk épségének, sőt fizikai testünk egészségének a visszanyerését is.” Dr. Caroline Leaf : Ki kapcsolta ki az agyam?
 14. 14. Az úgy nevezett pszichoszomatikus betegségek sora bizonyítja, hogy a „beteg” valósan érezni vél tüneteket, amiket semmilyen orvosi vizsgálat nem tud beazonosítani, nem tud megmagyarázni! A negatív érzelmek megbetegítő hatásáról, vagy a félelem által előhívott betegségekről is tudnunk kell. Az új medicina megközelítése szerint például minden betegség mögött valamilyen lelki konfliktus áll. Lehet egy válás, egy szeretett személy elvesztése, menekülés egy probléma elől, egy magunkba fojtott negatív érzelem, egy beteljesületlen vágy, csalódás is, elutasítottság, a szeretet hiánya! A magyar nyelv szépen kifejezi, hogy ha „valaki nem tudja ezt megemészteni” akkor a stressz emésztési problémát okoz, vagy ha „mérges valaki” akkor méreganyagok szabadulnak fel, ami sokszor májproblémát okoz! De minden bölcsesség forrása a Biblia is egyértelműen arról tanít, hogy a legtöbb betegség okozója valami szellemi vagy lelki dolog, illetve, hogy a gyógyulás sokszor ott kezdődik, mikor az ember megtér és helyreállítja Istennel való személyes kapcsolatát, közösségét! Ebben az esetben bátran számíthat, arra, hogy Isten természetfeletti módon is bele tud nyúlni az ember fizikai állapotába, és csodával, teremtő erejével gyógyulást hozhat bármiből! Példabeszédek 17:22 A vidám elme jó orvosságul szolgál; a szomorú szellem pedig megszáraztja a csontokat. – vagyis a rossz lelkiállapot betegséget okoz. „Mert én vagyok az Úr, a te Gyógyítód!” - 2. Móz 15:26 TEHÁT A GYÓGYULÁS ÉRDEKÉBEN, A LELKI SZELLEMI ÉLETÜNK TERÜLETÉN IS RENDET KELL TENNI, KÜLÖNBEN A LEGJOBB ORVOSOK, A LEGJOBB TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK SE TUDNAK SEGÍTENI!
 15. 15. Hangsúly a betegségen Az egészAz egész embert néziembert nézi MEGKÖZELMEGKÖZEL ÍTÉSÍTÉS Betegség specifikus Univerzális „mindenre jó” HATÁSHATÁS Az USA-ban a 4.leggyakoribb halálok Minimálisak nem károsak    MELLÉK-MELLÉK- HATÁSOKHATÁSOK Betegségek kezelése, tűnetek csökkentése . Túl lehet adagolni! Hozzá lehet szokni, így dózist kell emelni! Stimulálja és erősíti a test természetes öngyógyító készségét. Nem lehet túladagolni hozzászokni! A TERÁPIAA TERÁPIA ALAPELVEIALAPELVEI    Általában Szintetikus / vegyi Szerves/ természetes TERMÉKEKTERMÉKEK NyugatKeletSZÁRMAZÁSSZÁRMAZÁS Gyógyszerek   Pasteur és Bernard vitája: A betegségek lefolyásában vajon minek van fontosabb szerepe: a szöveteknek vagy a kórokozóknak. A nyugati orvoslás a kórokozókra és a tünetekre fókuszál és gyógyszeres megoldást kínál! A keleti orvoslás a szövetek az immunrendszer állapotára fókuszál és a betegségek okait, gyökerét szünteti meg! A kínai orvos akkor kapott fizetést, ha egészséges volt az uralkodó nem akkor ha gyógyítani kellett! Természetes A betegségek megközelítése!
 16. 16. Orvosokra szükség van! • Az orvosok a betegségügyben dolgoznak! • Akkor fordulnak hozzájuk az emberek, amikor már betegek, fájdalmaik, tüneteik vannak, és gyors azonnali segítség kell! • Az orvos a tüneteket kezeli, csillapítja a fájdalmat, a lázat, kezeli a magas vérnyomást, gyors szívverést, megszünteti ha tudja a hasmenést, hányingert, köhögést, ha kell megműt, és mindent megtesz, hogy a beteg tünet mentes legyen! • A legtöbb hagyományos orvos, csak gyógyszerekben gondolkodik! • Kezeléseiket, javaslatukat általában nem kérdőjelezzük meg. Megvesszük a gyógyszert és annyit szedünk be ami rá van írva! Az orvosok többsége, azonban szkeptikusan elutasítja az alternatív módokat mert:
 17. 17. Vannak szélhámosok! • Vannak akik visszaélnek beteg emberek bizalmával, gyógyulás iránti égő vágyukkal, és hiszékenységükkel! • Vannak akik pénzért, a lelkiismeretüket is eladják, és egészségmegőrzés címe alatt, jól megkreált marketinggel, hatalmas összegeket húznak le, a célközönségtől! • Vannak akik túlzott ígéreteket tesznek, hamis reményt keltenek! • Vannak akik tevékenysége semmilyen tudománnyal nem igazolható, megfoghatatlan, homályos és csupán valami titkos, szellemi magyarázata van, amit okkultizmusnak, rejtett tudománynak neveznek! Messze óvnék mindenkit az olyan „gyógymódoktól” amihez valami misztikus dolog társul, halottidézés, ingázás, szellemektől való tudakozódás, mágia, jóslás, valamilyen „hamis isten” imádása stb. „Sárkány ellen sárkányfű!” NE ÁLTALÁNOSÍTSON! AZ SE IGAZ, HOGY A GYÓGYSZER LOBBI URAL MINDENT, DE AZ SE, HOGY MINDEN AMI NEM GYÓGYSZER CSAK KURUZSLÁS, ÉS TUDOMÁNYTALAN!
 18. 18. Ezért az emberek mikor fordulnak csak az alternatív megoldásokhoz? • Amikor az orvos már lemondott róluk. • Amikor látják, az orvos nem igazán tudja, hogy segítsen! • Amikor megértik, hogy a gyógyszerek nem gyógyítanak sokszor, csak a tűneteket tüntetik el! • Amikor elolvassák egy gyógyszer lehetséges mellékhatásait! • Amikor hallanak valakitől valamit, hogy meggyógyult, és már nem kell gyógyszereket szednie! • Amikor valakinek sikerül áttörni a vaskos előítéleteket!
 19. 19. Pedig az orvostudomány nagyjai, másképp gondolkodtak! „Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered” Hippokratész "A vitamin olyan anyag, ami akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg." Dr. Szent-Györgyi Albert.
 20. 20. A fő ok a táplálkozásban keresendő!  Túl gyorsan eszünk! Rossz, elégtelen emésztés, enzim hiány!  Rendszertelenül, rossz időbeosztással eszünk! Nem hagyunk időt pihenésre a szervezetnek, így a szervek lefáradnak, ami pld. depresszióban jelenik meg! Egyél gyorsan, halj meg fiatalon!?
 21. 21. A fő ok a táplálkozásban keresendő! 1. “AZ VAGY AMIT MEGESZEL!” Az ideális az lenne, ha 4 adag lúgos étel mellé, 1 adag savas jutna! Sok NYERS zöldség, gyümölcs, kevés hús, fehér kenyér és más savas ételek! 2. Élelmiszeripar termékeit esszük, nem a természet ajándékait! – mesterséges szinezékek, ízfokozók,adalékanyagok, toxinok, sok zsír, szénhidrát... Savas Lúgos
 22. 22. A fő ok a táplálkozásban keresendő!  70%-a az egészségügyi problémáknak a táplálkozásban keresendő!  Túl sokat eszünk! Keveset táplálkozunk! Nem tápanyagokat viszünk be, hanem túlzott mennyiségű szénhidrátot, zsírt stb. Minőségi éhezésben élnek az emberek! Enzim hiány! Az étel főzésével, melegítésével elpusztítjuk az élő enzimeket, szervezetünknek tehát magára hagyva kell megoldania az emésztést. • Emellett a vitaminok is károsodnak, és a lúgosító hatás is. A betegségeket nem valamik, hanem valamiknek a hiánya okozza!!
 23. 23. A test állandó támadásnak van kitéve! Savas italok, ételek Gyógyszerek Stressz Lelki szellemi problémák Félkész termékek, tartósítószerek ízfokozók, színezékek! Toxinok és szabadgyökök a légzés, táplálkozás útján! Sugárzások hatása!
 24. 24. KI VÉD MEG AKKOR EZEKTŐL? Van amin tudunk változtatni, ki tudjuk küszöbölni! - Dohányzás, - alkoholfogyasztás Van amin bizonyos fokig tudunk változtatni! - Egészségesebb táplálkozás, egészséges tisztított víz, életmód, stressz kezelés!! Van amin nem tudunk változtatni! - Környezetszennyezés! Sugárzás!
 25. 25. 1. Az immunrendszer a szervezet védelmezője! Ha mindent megkap akkor az immunrendszer megfelelően ellátja a dolgát, a test öngyógyító képessége letudja győzni a betegséget, és ki tudja javitani a hibákat! A betegség, a tűnetek, a fájdalom, a láz, a szervezet jelzései, hogy baj van, cselekedni kell!
 26. 26. 2. Sejtszintű védelem Az egészség alapja az egészséges sejtek! Az egészséges sejtmüködéshez viszont megfelelő tápanyag kell, vitaminok, ásványi anyagok és védelem a DNS számára! Szabadgyökök károsítják és ennek következménye az öregedés, a rossz reprodukció, a rák is!
 27. 27. 3. A vérkeringés szerepe a testben A vér cirkulációs rendszere  Az oxygén, tápanyagok szállítása a sejtekhez, az immunrendszer anyagainak eljuttatása a szükséges helyekre!  A vér szerepe a toxinok, méreganyagok elszállítása a sejtektől!
 28. 28. A vérkeringés fontossága Az infarktus, stroke oka az érszűkület és a vérrög képzödése! De ha nincs jó vérellátás egy szervben, akkor ott nincs esély gyógyulásra, helyes működésre sem lsd hasnyálmirigy nem termel inzulint – cukorbetegség!! Inzulin nélkül nincs glukozlebontás, ATP! A gyógyszerek csökkentik a veszélyt csökkentve a nyomást, lassítva a szívet vagy hígitva a vért, de ez nem oldja meg a problémát, nem szűnteti meg az okot! És más szervekhez nem jut elég vér! OK: - SOK CUKOR - SOK ZSÍR - KEVÉS VÍZ - KEVÉS MOZGÁS Fontos: Sok folyadék napi 2-3 liter tiszta víz, és a sport, mozgás, ami megmozgatja az erekben a vért, szétveri a plakokat, és hígitja a vért!
 29. 29. Következmény • A megváltozott pH-egyensúly, sok cukor, zsír és kevés víz, illetve mozgás eredményeként a vörösvérsejtek torzultak, összetapadtak lesznek a vér ragadóssá és sűrűvé válik , a hajszálerek eltömődnek és ezáltal az összetapadt hemoglobinok lényegesen kevesebb oxigént képesek a sejtekhez szállítani, a sejtek oxigénhiánnyal küzdenek! Az oxigénhiány miatt nincs ATP termelődés a glukózból, fáradékonyak leszünk! Ha mégis dolgoztatjuk magunkat annak eredménye a tejsav termelődés, izomláz, és szabadgyökök felszabadulása lesz, amik viszont rombolják a sejteket, elsősorban a DNS-t! Ennek nyoma az öregedés, ami kívül csak szépség hiba, de belül komoly betegség oka lehet! • Az oxigénhiányos környezetben a sejtek poliamidot termelnek, hogy reprodukálják magukat mert elhalásra készülnek! Ez a daganatképződés, ha ez már sérült sejtekkel történik az a RÁK! Ezért fontos a helyes vérellátás és sok oxigén a vérben! • Másrészt a méreganyagok, savak elszállítása is leáll, így a savak szétmarhatják rombolják a sejteket szöveteket! Az immunrendszer is legyengül, a T-sejtek nem jutnak el a sejtekhez, így nem tudják legyőzni a támadókat és nem tudják eltakarítani a „szemetet” amit az elpusztult kórokozók, sejtek termelnek! • A savak és a mérgek felborítják a test belső pH-egyensúlyát, aminek következtében az egészséges sejtek szerkezete felbomlik és már nem tudják optimálisan ellátni funkcióikat és emiatt előbb vagy utóbb betegségek alakulnak ki. Ha a máj állandóan csak a régi vér megújításával fárad, nincs friss vér, akkor a szervek károsodhatnak! Amikor egy szerv szövete elzáródik a vér utánpótlástól, hajszálér blokk miatt, a sejtek / szövetek elpusztulnak. • Savasodás ellen elhízással, csontritkulással védekezik a szervezet!
 30. 30. Szívproblémák Vese, máj, hasnyálmirigy bajok Következmény Stroke Magas vérnyomás Rák Ahol jó a vérkeringés sok az oxigén nincs RÁK! NINCS OLYAN, HOGY SZÍVRÁK!
 31. 31. Rossz megoldások, választások: 1. Közömbösség 2. Csak gyümölcs elég? 3. Szintetikus vitaminok
 32. 32. Akkor mi az amit tehetünk és ami hatékonyan segíthet, akkor is ha nem tudunk változtatni, táplálkozási szokásainkon, életmódunkon?
 33. 33. Feladatok a megelőzés érdekében! Méregtelenítés, toxinok kivezetése! Erek karbantartása, vérkeringés javítása, oxigén és energia színt növelése! Táplálékkiegészítők = Minőségi táplálkozás, táplálék! Hagyományos ételek – a táplálékkiegészítés! Vitaminok, ásványianyagok, fitonutriensek! Lúgosító étrend! Tiszta, napi 2-3 l víz! Emésztés támogatása – lassan, nem rendszertelenül étkezni! Enzimek pótlása! Immunrendszer támogatása Mozgás, életmód / vérkeringés felpörgetése, nyirokrendszernek nincs pumpája! A mozgás segíti, inditja be! / ÉLETMÓDVÁLTÁS – TÁPLÁLKOZÁS VÁLTÁS – MOZGÁS – TISZTA VÍZ. Gondolkodás váltás, negatív gondolatok érzelmek kiszűrése, kontroll és tudatosság!
 34. 34. Mit lehet tenni természetesen? Az európai emberek a nyugati orvoslás alapján gyógyszerekben gondolkodnak és minden betegségre egyedi megoldásokat keresnek! Erre mit kell szedni, arra mi lenne jó? A keleti orvoslás nem betegségspecifikus, hanem az egész embert közelíti meg, és a megelőzést hangsúlyozza! A természet által biztosított vitális anyagokra támaszkodik! Mindkettőre szükség van, ezért a legjobb az lenne, ha az orvostudomány együtt tudna működni az alternatív gyógymódokkal! Vannak gyógygombákat és gyógynövényeket tartalmazó termékek amik NEM GYÓGYSZEREK, NEM GYÓGYHATÁS KÉSZÍTMÉNYEK, HANEM ÉLELMISZEREK! Nem a betegségre hatnak, nem a tüneteket szüntetik meg, hanem a szervezet öngyógyító képességeit erősítik, a betegség gyökerét okát kezelik! Ahogy Pasteur is beismerte: A táptalaj minden, a kórokozó semmi! Selye János: Stressz az okozója mindennek! - valamiből túl sok van vagy kevés...Kell valami ami a stressz ellen hat, de nem gyógyszer! ADAPTOGÉN! Ha sok a cukor lebontatja, ha kevés felszabadít a májból! Ha sűrű a vér hígít, ha híg sűrít, ha magas a vérnyomás csökkenti ha alacsony emeli- EZ A GANODERMA!
 35. 35. A gyógygombák és növények.
 36. 36. Megfelelő tápanyagellátás: - Vitaminok, Ásványi anyagok, - Fitonutriensek - Antioxidánsok - Egyéb növényi hatóanyagok: Szerves Germánium, adenosin, triterpének, poliszacharidok, klorofill, enzimek, rostok, omega 3, 6 zsírsavak....pótlása, bevitele! - Lúgosítás - Méregtelenítés - Oxigén felvétel , vérkeringés javítása! - Immunrendszer erősítése! - A szervezet öngyógyító képességének támogatása! - A szervezet jelzéseinek felerősítése, rejtőző betegségekre figyelemfelhívás! A gyógygombák és növények szerepe:
 37. 37. Válaszd a legjobbakat! 1. A leghatékonyabb, legrégebben ismert, és legtöbb pozitív terméktapasztalatot hozó növényekről beszéljünk! Vannak több ezer éves tapasztalatra épülő gyógynövények és gombák, és vannak a pár éve népszerű új „csodanövények”. 2. Vannak cégek akikről minden reklám szól, de sehol se látod, hol is termesztik, hogy szüretelik, milyen módon nyerik ki a hatóanyagokat, vagy csak ledarálják a gombákat! A DXN a keleti orvoslás legismertebb növényeit használja fel termékeiben, és mindent egy kézben tart, a kutatástól a termesztésen át, a feldolgozásig és kiszolgálásig! Megtekinthető minden farmja, ismert a
 38. 38. 1. Ganoderma lucidum – a gyógygombák királya! A kinai gyógynövénytárban az elsők között az első helyen van! Adaptogén! Besorolás: 1.Amik gyógyhatásúak, és nincs semmi mellékhatásuk! 2.Gyógyhatású, de nem lehet korlátlanul fogyasztani! 3.Gyógyhatású, de vigyázni kell vele!
 39. 39. • A legtöbb betegség előidézője a test működésének felborult egyensúlya a méreganyagok felhalmozódásának következtében. A Ganoderma "orvosi ellenőrzést" végez el és megtalálja a bujkáló betegségeinket. Ezután eltávolítja a méreganyagokat, hogy a test a saját természetes immunrendszerével hatásosan gyógyítani tudjon. • A Ganoderma több mint 200 tevékeny alkotóelemet foglal magába, amit 3 kategóriára oszthatunk: 30% vízben-, 65% szerves anyagban oldódó és 5% illóolaj-elpárolgó elem. • · A POLISZACHARID és a SZERVES GERMÁNIUM erős immunrendszert alakítanak ki. Daganat ellenes tulajdonságokkal rendelkeznek; megakadályozzák a belső szervek elváltozásait. Emelik a vérrendszer oxigénszintjét, megsemmisítik az elhalt sejteket és a vízben oldódó méreganyagokat. • · Az ADENOZIN megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsír tartalmat, segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalinmirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét. • · A TERPENOID erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtek atommagját. • · A GANODERIC ESSZENCIA megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát, legyőzi a Ganoderma - A Gyógynövények királya!
 40. 40. www.pubmed.org Több mint 900 orvosi tanulmány, kutatás eredménye közölve. A következő diák információi több ezer év keleti orvoslás és az elmúlt évtizedek nyugati orvoslásának kutatásainak eredményein, és fogyasztók terméktapasztalatain alapulnak!
 41. 41. Alkotórészek - hatóanyagok Szerves germánium: -segiti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat. - szabályozza a szívmüködést – mint elektromos vezető - erős oxygénmegkötő és szállító Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukorcsökkentő,makrófág támogató, Adenosin: - hormonkiegyensulyozó - menstruácios problémák csökkentése - segiti a jó minőségű alvást - strukturális azonosság miatt az adenozin a koffein mellékhatásait semlegesiti. Triterpének: a triterpének dolgoznak a masztocitán és lecsökkentik a hisztamin kibocsátását így az allergiás reakciókat csökkentik! Csökkenti a stresszt az érzelmeket kiegyensúlyozza! Ganoderic sav: apoptozist segiti – a sejtek természetes elhalását és az új sejtek képzését segíti!
 42. 42. A gomba spóra hatóanyagai: Méregtelenít – kivezeti a toxinokat! - víz oldható toxinok távoznak vizelettel, izzadsággal, köpettel! - Zsír oldható toxinok a széklettel távoznak! - Ezért a cukros eleinte többet vizel, eleinte fel is mehet a cukor és koleszterin színt, majd normális értékre beállhat! - Tisztítja vérereket: - Feloldja a zsírt, és a vízben oldódó méreganyagokat Eltávolítja a blokkokat az erekből. Gátolja a vérsejtek összetapadását, vérhígító hatású. - Szkeneli a szervezetet , előhozza a rejtett, betegség előtti fázisban levő dolgokat! Ezért időseknél vigyázni kell vele, és csak lassan felemelni a szintet 1ről 3 kapszulára! Itt fáj, ott fáj, rosszabb mint előtte volt - panaszkodások! De hamar elmúlnak és helyreállnak az előkerült fájdalmak! Ami nem, arra meg jó, ha az orvos kivizsgál! Megjelöli a rákos sejteket és segíti a makrofágokat, hogy felismerjék a rákos sejteket! Gátolja a daganat vérellátását!
 43. 43. Gomba micélium / 14 napos / Tartalmazza az előbb felsoroltakat de: 4x-er annyi poliszacharidot tartalmaz mint az érett gomba spóra! Gyors immunrendszer erősítés! Fő funkciója, hogy a csontvelőt ösztönzi! A gomba spóra eltávolítja a toxinokat a sejtből, a micelium pedig a membránt erősíti, hogy ne mehessen vissza! Oxigén forrás, agyserkentő agytonik – jó alvás Regenerálja a sejtfunkciókat! Csökkentheti a cukor színtet!
 44. 44. Cordyceps sinensis • Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált. • Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles: • Nagy adaptogén képességgel rendelkezik - mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van. • Szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben. • Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison). • Növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású. Sportolóknál plusz energiát, jobb oxigénhasznosulást ad, és gátolja a savasodást – tejsav – ami izom lázat okozna. • Daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja szintjüket a vérben, enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatásait. • Szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat. • Kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdő vérellátása, de javítja más szervek és a szövetek mikrócirkulációját is. • Potencianövelő afrodizákumként is ismert
 45. 45. Oroszlánsörény gomba • A gombán végzett hosszú távú kutatások kimutatták, hogy a gombában található - D- arabinitol, threitol, palmitinsav - vegyületek kiváló antioxidások, amelyek csökkentik a szervezetben a káros szabad gyökök számát. A gomba összetevői szabályozzák a szervezet vérzsír szintjét és jótékony hatással vannak a vércukorszintre, a gyomorfekélyre, refluxra és a nyálkahártya gyulladásos folyamataira is. • A gombát hosszú évszázadok óta a Távol-keleti országokban főleg gyomorbántalmak és bélpanaszok esetén „vetik be”, többnyire sikerrel. • A kutatások felfedezték ennél a gombatípusnál is a rákos sejtekre gyakorolt citotoxikus (rákos sejtek számára mérgező) aktivitást. Időskori elbutulás (demencia) ellenes hatás, hatóanyagai révén regenerálni képes az idegsejteket.
 46. 46. Spirulina • A Spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára. • 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. • "Néhány mikroalgának nagyon kedvező összetétele van az immunterápia szempontjából. A Spirulina alga sejt szintű védelmet nyújt kivételesen magas béta-karotin (provitamin- A) és klorofill tartalma által, a benne található növekedési faktor (CGF) olyan mértékben stimulálja az immunrendszert, hogy az számos degeneratív betegség kezelésében játszhatna szerepet. A Spirulina gazdag phycocyaninban, ami egy rákmegelőző tulajdonságokkal bíró pigment. A Spirulina ráadásul a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást.„ • Paul Pitchford: Healing With whole Foods
 47. 47. Spirulina • Normalizálja a bélflórát, antibakteriális hatással bír. • Csökkenti a vérnyomást. • Megelőzi a szabad gyökök megjelenését. • Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását. • Erősíti az immunrendszert. • Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek. • Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását. • Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét. • Segíti a szervezet pH-ját lúgossá tenni. • Könnyen emészthető, természetes vas forrás! • Természetes vitaminforrás! • Vérképző és vitalitásnövelő. • Méregtelenít. • Csökkenti az étvágyat. • Segíti az emésztést. • Lúgosítva segíti a fogyást. • Összetevői kedvezően befolyásolják az étvágytalan gyerekek növekedését.
 48. 48. Noni • Fő hatóanyagainak az antrakinont, a proxeronint, a poliszacharidokat, az aminocukrokat és a vitaminokat tartják, ám a salaktalanítást segítő másodlagos hatóanyagok is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez. Az elvégzett vizsgálatok szerint a noni: • Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására. • Hatékony a gyulladáscsökkentő. • Hatásosnak bizonyult különböző baktériumokkal szemben. • Növeli a szervezet szerotonin- és melatoninszintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot. • Segít a depresszión. • Fájdalomcsillapító hatása eléri a morfium erősségének 75%-át, a függővé válás veszélye nélkül. • Megerősíti az immunrendszert, (allergia kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése), beleértve a falósejteket és a nyiroksejket (rákkialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése). • Elősegíti a betegségek leküzdésében döntő szerepet játszó ún. T-ölősejtek termelődését is.
 49. 49. Miért a DXN? - A világ legnagyobb ganodermás cége, mely saját, bio farmokkal és feldolgozó üzemekkel dolgozik! Nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit csomagolja át, így a legjobb ár - érték arányt tudja biztosítani! Malajzia éghajlata, a napsütéses órák száma, a nap beesési szöge, a páratartalom a legkedvezőbb a gyógygombák és a Spirulina termesztésének is, így kevesebb költséggel is, jobb a minőség! Mind a Ganoderma, mind a Spirulina esetében, hosszú éveken át választották ki a legtöbb hatóanyagot tartalmazó fajtát, egyedeket és azokat szaporították, így biztosítva a legjobb minőséget és bel tartalmat! - Rendelkezik az összes nemzetközi minősítéssel ami szükséges, olyanokkal is ami nem kötelező! - Saját szabadalmaztatott, hidegsajtolásos módszerével, nem darált gomba testet forgalmaz, hanem 20 kg termésből von ki 1 kg hatóanyagot, és az kerül a kapszulákba! A hatóanyag kivonásához nem használnak vizet, más anyagot! /Egyes cégeknél vízzel van a hatóanyag kivonás, és a vízzel bekerült ásványi anyagok okoztak veseproblémákat pld!/ - Mindent többszörösen tud, mint más cégek gyógy gomba termékei, de betartva a törvényeket, nem tesz gyógyulásra vonatkozó ígéreteket, és nem tesz közé terméktapasztalatokat amik a gyógy gombáknak köszönhető gyógyulásokról szólnak! - A cég fejlődését, jövőképét mutatja, hogy Bulgáriában és Olaszországban is földeket vett 2015-ben és gyárat épít a kapacitás növelésére!
 50. 50. Próbálja ki és érezze a minőséget, élvezze a különbséget!
 51. 51. Ganodermás termékek Kávék Kakaó Szójaital Teák Cukorkák Kapszulák Porok Higiénia Kozmetika
 52. 52. Az emberek többsége, elfelejti bevenni reggel a vitaminját, de kevés emberről mondható el, hogy reggel elfelejtené meginni a kedvenc forró italát, legyen az kávé, kakaó, vagy tea! A DXN nagyszerű találmányai, a ganodermás forró italok, melyek nem csak élvezeti értékkel bírnak, hanem a ganodermának köszönhetően, kiváló egészségügyi hatásokkal is! Érezze a különbséget! Élvezze az egészséget! Váltson egészségesre!
 53. 53. Egyéb termékek Oroszlánsörény gomba Cordyceps Black cumin Spirulina Spirulina Cereal Teafa krém Aloes kozmetikumok Cordypine Noni és Roselle juice
 54. 54. Amire figyelni kell! Ganoderma : Nincs mellékhatása, nem lehet túl adagolni, mindenre jó, adaptogén! DE! Nem placebo, valóban hat és működik! 1. Méregtelenít és ennek lehetnek első napokban hatásai: fejfájás, hasmenés stb. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztása! 2. Szkeneli a szervezetet, megkeresi a rejtőzködő betegség pontokat és elkezdi a helyreállítást! Előjöhetnek tűnetek, fájdalmak DE ez nem a gomba hibája, hanem a gomba segítsége, hogy figyeljen oda, és esetleg forduljon orvoshoz vizsgálatra! 3. Az eredményekhez minimum 3 havi kúra kell, megfelelő dózisban, míg lecserélődnek a sejtek, beindulnak helyesen a szervek! Ezalatt a vérképek, laboreredmények esetenként nőhetnek, „rosszabbodhatnak” is, de a tapasztalat szerint 3 hónap után csupa jó hír jöhet már! Nem szabad, nem jó abbahagyni! Ez a helyreállító munkával együtt jár, nem a gomba negatív hatása. 4. Nincs dózis előírás…….. Spirulina: magas jód és kálium tartalom, pajzsmirigy és autoimmun betegeknél óvatosan!
 55. 55. AKI SAJNÁLJA A PÉNZT AZ EGÉSZSÉGE MEGÖRZÉSÉRE NEM SZÁMOL A BETEGSÉGEK KÖLTSÉGEIVEL! Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! De visszaszerezni azt ami elveszett sokkal drágább nehezebb mint megtartani a jót! A legtöbb ember azt gondolja, hogy az évtizedek helytelen életmódja által ütött sebeket egy kis doboz vitaminnal helyre lehet állítani! Ha egészséges akar lenni, ne is kérdezze, meddig kell ezt szedni! Mindig! Az egészséges életmódot nem lehet felfüggeszteni! Soha se mond ezt nem engedhetem meg magamnak, kérdezd inkább meg magadtól hogyan engedhetném ezt meg magamnak! R. Kyosaki MIKOR KELL ELKEZDENI A MEGELÖZÉST? Már az anyaméhben!
 56. 56. Ahhoz, hogy ne kelljen fel tennie a kérdést: Miért pont én? Tegye fel és válaszolja is meg a kérdést: MIN KELL VÁLTOZTATNOM, MIT KELL ELHAGYNOM, ÉS MIT KELL ELKEZDENEM?
 57. 57. - Szeresd az életet akarj élni! - Változtass a gondolkodásodon, lásd pozitívan a világot a jövődet! - Kerüld a konfliktusokat, a stresszt, bocsáss meg, ne tarts haragot! - Nem kell megértened, tudnod, hogy működik, de használd a vizualizáció erejét, higyj a megvallások, a hit beszédének erejében! - Változtass az életmódodon – a táplálkozásodon! Lúgos étrend, sok nyers zöldség gyümölcs – ha lehet cukor, pékáruk nélkül! - Vezesd be a napi mozgást, sportot, edzést, pörgesd meg a vérkeringésed és a nyirokrendszered! - Napi 2-3 liter tiszta víz, nem csak amikor szomjas vagy! - Napi alvás minimum 6-8 óra! - Fogyassz táplálékkiegészítőket, hogy minden vitamin, ásványi anyag, enzim rendelkezésre álljon a szervezet, az öngyógyító képesség működéséhez! Használd ki a gyógygombákban és gyógynövényekben található különleges hatóanyagok, gyakran csodálatos, a szervezetet támogató tulajdonságait! - Élj békességben magaddal, élj harmóniában kiegyensúlyozottan! Ha mindezt megtetted, akkor a többit bízd rá Istenre, végül is Ő az élet és halál Ura és minden ember visszatér egyszer a Teremtőjéhez! Élj úgy, hogy sohase kelljen félned a haláltól, és attól a pillanattól mikor Isten elé állsz, mert akkor békességben fogod leélni az életed!
 58. 58. Hogyan lehetnek ingyen az öné ezek a termékek, vagy hogy kereshet annyi pénzt, hogy sose legyenek anyagi szükségei? Ha elégedett a termékekkel, beszéljen róla másoknak, mutassa meg a DXN lehetőséget másoknak, és építsen nagy nemzetközi fogyasztói hálózatot a DXN-től ingyen kapott, online eszköztár segítségével! FIZETETT AZÉRT VALAHA ÖNNEK PÉNZT CÉG, HOGY AZ Ő KÁVÉJÁT, VITAMINJÁT, VAGY FOGKRÉMJÉT HASZNÁLTA?
 59. 59. ÖN MIT VÁLASZT MOST?
 60. 60. Bármilyen kérdése van forduljon hozzám bizalommal, mindenre megtaláljuk a választ és a megoldást! Csatlakozzon a DXN immár több mint 6 milliós táborához és teremtsen egy boldogabb egészségesebb hosszabb és gazdagabb életet, jövőt magának és családjának! Legyen Ön is az egészség nagykövete!
 61. 61. Érezd a különbséget!Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!Élvezd az egészséget!

×