Pla de treball 1

258 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
258
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Pla de treball 1

  1. 1. Pla de Treball Nom: __________________ Data: del ____ al ____ de ___________________ Autonomia: 1 – 2 - 3 Treball personal Objectius CP - Conèixer els números del 0 al 9 i saber-ne reconèixer la grandària. - Introduir la suma. - Conèixer els signes >, < i = ○○○ ○○○ - Conèixer i localitzar el so de les vocals. - Saber escriure les vocals en lletra lligada. - Repassar la piràmide dels aliments. - Comprendre l’evolució de la història. - Observar la piràmide dels estaments de l’edat ○○○ ○○○ mitjana i els personatges de l’època. Projectes personals: Frases del dia: ○ ○ ○ ○ Avaluació del Pla de treball MESTRA: JO He acabat el treball? La meva valoraciíó: ○ Si ○ PARES: No ○ Signatura:
  2. 2. Pla de Treball Nom: __________________ Data: del ____ al ____ de ___________________ Autonomia: 1 – 2 - 3 Objectius CE1 - Treball personal Conèixer els números del 0 al 59 i saber-ne reconèixer la grandària. - Saber sumar unitats i desenes sense portar. - Conèixer els signes >, < i =. - Saber situar-se sobre una recta numèrica. - Conèixer els números ordinals. - Saber què és una frase i de què es composa. - Observar i saber posar correctament les lletres majúscula. - Conèixer de memòria l’abecedari. - Repassar la piràmide dels aliments. - Comprendre l’evolució de la història. - Observar la piràmide dels estaments de l’edat mitjana i els personatges de l’època. ○○○ ○○○ ○○○ ○○○
  3. 3. Pla de Treball Nom: __________________ Data: del ____ al ____ de ___________________ Autonomia: 1 – 2 - 3 Projectes personals: Frases del dia: ○ ○ ○ ○ Avaluació del Pla de treball MESTRA: JO He acabat el treball? La meva valoraciíó: ○ Si ○ PARES: No ○ Signatura:

×