Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La Sagrada Família

3.076 visualizaciones

Publicado el

La Sagrada Família

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

La Sagrada Família

 1. 1. LA SAGRADA FAMÍLIA F
 2. 2. ÍNDEX   Qui la va dissenyar?  Qui va ser Gaudí?  Quan es va iniciar la Sagrada Família?  Quina inspiració va utilitzar?  Plànols de la sagrada família.  Quin símbol té la sagrada família?  La tomba de Gaudí.  La sagrada família actualment.
 3. 3. QUI VA DISSENYAR LA SAGRADA FAMÍLIA?   L’autor de la sagrada família fou Antoni Gaudí.
 4. 4. QUI VA SER GAUDÍ?   Antoni Gaudí va ser un arquitecte molt important. Gaudí va néixer el 1880 i va morir el 1926. Les seves obres són mundialment conegudes .
 5. 5. QUAN ES VA INICIAR R LA SAGRADA FAMÍLIA?  La Sagrada Família va ser iniciada el 19 de març del 1882.
 6. 6. QUINA INSPIRACIÓ VA UTILITZAR GAUDÍ PER DISSENYAR LA SAGRADA FAMÍLIA.   La inspiració d’en Gaudí per a la sagrada família va ser la natura : les plantes ,els animals...I en la seva fe, o sigui: Sant Josep ,la Verge Maria i Jesús. No només va fer servir aquesta inspiració a la Sagrada Família sinó que la va utilitzar a totes les seves obres. En aquesta imatge surt una part de dintre de la sagrada família, semblen arbres.
 7. 7. PLÀNOLS DE LA SAGRADA FAMÍLIA   Tot i que els plànols originals van ser robats s’ha intentat seguir la idea de Gaudí.
 8. 8. QUINA SIMBOLOGIA TÉ LA SAGRADA FAMÍLIA?   Una de les façanes de la sagrada família i de fet una de les més importants, va ser Gaudí qui la va dedicar la part dreta a la Verge Maria la part esquerra a Josep i la part del mig a Jesús. Aquesta façana s’anomena El naixement. En aquesta foto surt un mini pessebre.
 9. 9. LA TOMBA DE GAUDÍ.   La cripta de Gaudí està situada a sota un altar de la sagrada família.
 10. 10. LA SAGRADA FAMÍLIA ACTUALMENT.   La Sagrada Família encara no està acabada però està previst que s'acabarà el 2026. Però només una previsió , pot passar qualsevol cosa.
 11. 11. GRACIES PER ESCOLTAR !  JAN FÍGULS I ALBERT FONT

×