Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Secret d'estimar

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Secret d'estimar

  1. 1. Vet aquí una vegada un nen i una nena que caminant per un camp es troben una flor vermella que és molt maca. Els dos s'ajupen per agafar la flor vermella.
  2. 2. El nen i la nena l'estiren i es barallen perquè tots dos volen el cor vermell. Tan estirar han trencat la flor. La nena culpa el nen i el nen s'amoïna molt. La Paula està trista perquè veu que en Pau està enfadat. La Paula està plorant i ara en Pau se la mira.
  3. 3. El nen i la nena s'estan donant la culpa per haver trencat la flor i estan molt enfadats.
  4. 4. La Paula va rumiant, passejant i xafant flors, mentre en Pau està pensant i avorrit. Ella marxa i ell es queda sol i trist. Després el nen se'n va trist i deixa els pètals de flor al camp. El vent s'endú els pètals. Ara la Paula està pensant on és el nen. Ella té vergonya i en Pau està rumiant amb el dit a la boca. El nen està avergonyit perquè s'han barallat i li dóna un regal a la nena, però ella li diu: - Jo no vull un regal!
  5. 5. La nena li dóna un present al nen. Tots dos han obert el regal i han vist que s'han fet el mateix regal: una llavor. Planten les llavors, les reguen, surten dues flors i es posen tant contentes, que en surten moltes més. FI
  6. 6. La nena li dóna un present al nen. Tots dos han obert el regal i han vist que s'han fet el mateix regal: una llavor. Planten les llavors, les reguen, surten dues flors i es posen tant contentes, que en surten moltes més. FI

×