Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Masonska loža u Salamanki, Španjolska

1.008 visualizaciones

Publicado el

Protiv koga je rat vodilo Francisco Franco? Da se nikada ne zaboravi, Franco je ostavio spomenik svojoj borbi u Salamnci, Španjolska. Komunisti i anarhisti protiv kojih se borio bili su predstavnici izvršnih organa masonerije. Rušili su Katoličku Crkvu i Španjolsku. Među njima je bio i Josiipo Broz Tito - Šapajev. Franco ih je u posljednjem križarskom ratu u XX. stoljeću jedini pobjedio. Prilog je dokazni materijal koji dokazuje da se Crkva uvijek borila protiv masonerije i da joj je masonerija uvijek bila krvni neprijatelj. Franco je bio svjedok Katoličke borbe ognjem i mačem...

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Masonska loža u Salamanki, Španjolska

  1. 1. MASONSKA LOŽA SALAMANCA
  2. 2. • Francisco Franco iznenadno je osvojio Salamancu i ondje je zatekao neevakuiranu masonsku ložu. Do današnjeg dana to je muzej koji pokazuje protiv koga se Franco u Španjolskom Građanskom ratu 1936.-1939. stvarno borio.

×