Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Bureaupræsentation af EntenEller A/S

enteneller® er et ISO certificeret grafisk designbureau. Kunderne omfatter alt fra de største private brands til offentlige styrelser, og alt der i mellem. Bureaet er triple A rated i 2009, '10 og '11. Læse og se mere på http://www.enteneller.dk

 • Inicia sesión para ver los comentarios

Bureaupræsentation af EntenEller A/S

 1. 1. Yes!Det rykker sgu!Præsentation af enteneller a/s - et grafisk designbureau 23.11.2011
 2. 2. Når alt kommer til alt,bær’ den gode idé det hele Vi skaber merværdi for vores kunder. Det er hele vores omdrejningspunkt. Kreativiteten er altafgørende, når koncepter skal udvikles og eksekveres. ”Tænker man Vi sår frø til helt nye brands og får ikke nyt, eksisterende brands til at vokse. tænker man gammelt!”
 3. 3. Mediefrie og med på vognen, kommer vi hele vejen rundt Vi boltrer os off- og online på tværs af trykte og digitale medier.Det er dit mål, der skal bestemme media og ikke bureauets forkærlighed eller afhængighed. ”Gør du som Vi er ikke bange for at ride med på de sociale du plejer, medier. Heller ikke blege for at give dig og din virksomhed et lift. gør du ingen forskel!”
 4. 4. Hvad er forskellen på dit reklamebureau og os? Dit nuværende reklamebureau er sikkert super stærkestrategisk, men vi er givet meget bedre til at eksekvere: Det har betydning for kvaliteten Det har betydning for fleksibiliteten ”Vi griber det Det har betydning for rentabiliteten anderledes an, vi gør en Det gør din hverdag nemmere! forskel!”
 5. 5. Bogstaveligt talt. Siger du hop, så springer vi Vi rykker i samme nu, når du har brug for vores hjælp. Fleksibilitet er den styrke, der gør os helt unikke! AV!Du får et super skarpt her-og-nu tilbud via mediebureauet, men mangler annoncematerialet! HOV!Nogen har vist syltet den endelige godkendelse af brochuren og nu rykker trykkeriet, som du bookede i god tid! UPS! ”Er du ikke Du glemte vist selv lige, at du havde lovet forhandleren noget instore backup – og tillykke, nu er vinduet dit. VIP kunde, er du ikke IH! God idé med den der tillokkende konkurrence på i centrum!” standen, men er messen da ikke lige om lidt..?
 6. 6. Kundecase: Alle må da godt tænke stort – og totalt Identitet: Hele papirlinjen, transport m.m.SEO (søgemaskineoptimeret hjemmeside med kunde webshop m.m. (WordPress open source CMS) Branding via app til smartphones Social medie implementering på Facebook (Fanbooster) Online-salgskampagner ”Sætter du ikke nye mål, Indsalgsværktøjer til nye kunder på tryk og iPad (Keynote) sætter du Produktoplysning til eksisterende kunder alt på spil!”
 7. 7. Fantasien flyver. Resten er der 100% styr på ISO certificeret- Rådgivning, udvikling og implementering af design- og kommunikationsydelser AAA ratet i 2009, 10 og 11 - etableret i 1994 – A/S i ’98 ”Gør man det CSR bevidst (samfundsansvar) ikke helt, herunder miljø, internt/eksternt gør man det samarbejdspartnere/indkøb elevuddannelse kun halvt!”
 8. 8. Vi er fagligt stolte over vores meget dygtige referencerPharma-Vinci A/S European UniKalk ® Ombudsman styrker knoglerne
 9. 9. Hvordan kan vi sammen komme videre herfra? Skal vi forbedre eksisterende kommunikationsplatform, eller skabe en helt ny?Skal vi styrke dit brand eller subbrand, eller tænke helt nyt?Har I noget helt konkret, som du gerne vil have et bud på… - En tilbudskampagne – en produktlancering? - En ny stærkere profil til virksomheden – dit produkt? ”Giver det ikke - Et offline kundemagasin – en online Facebook aktivitet? merværdi, - En webshop til din hjemmeside – en ny hjemmeside? - En app (applikation) der styrker kundeloyaliteten? giver det ingen eller noget helt tredje? mening!”
 10. 10. Mange tak for din Christian Løgstrup 2219 1849 christian@enteneller.dkopmærksomhed. Karsten Lohse 2219 1848 karsten@enteneller.dk

×