Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
MARXEM DE VIATGE?
PLANTEJAMENT DE L'ACTIVITAT 
Proposem als nens i les nenes fer la planificació d'un viatge. 
L'activitat es reparteix en q...
SESSIÓ 1 - ELECCIÓ DEL VIATGE 
Facilitem als nens i les nenes una varietat molt àmplia de catàlegs d'una agència de viatge...
SESSIÓ 2 - LLISTA PER FER LA MALETA 
Cadascú, segons la seva destinació, fa la llista de les coses que han de portar a la ...
SESSIÓ 3 - QUÈ PORTEM A LA MALETA? 
El dia acordat, tothom acudeix a l'escola amb la seva maleta. 
A classe es fa una expo...
SESSIÓ 4 - ACTIVITATS A FER DURANT EL VIATGE 
En aquesta darrera sessió tornem a mirar el catàleg per tal de recordar les ...
ADÉU!!! 
FINS LA TORNADA!!!
ASPECTES QUE S'HAN TREBALLAT 
PROPIS DE L'ÀREA DE LLENGUA ALTRES 
EXPRESSIÓ ORAL NUMERACIÓ I MONEDES 
LECTURA LOCALITZACIÓ...
PROPOSTES 
Aquesta és una activitat que es pot adaptar als diferents cicles. 
Us fem algunes propostes. 
P-5 En comptes de...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Marxem de viatge

585 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Marxem de viatge

 1. 1. MARXEM DE VIATGE?
 2. 2. PLANTEJAMENT DE L'ACTIVITAT Proposem als nens i les nenes fer la planificació d'un viatge. L'activitat es reparteix en quatre sessions: 1. Elecció del viatge. 2. Llista de coses per fer la maleta. 3. Explicació individual del que portem a la maleta. 4. Explicació de les activitats que realitzarem durant el viatge.
 3. 3. SESSIÓ 1 - ELECCIÓ DEL VIATGE Facilitem als nens i les nenes una varietat molt àmplia de catàlegs d'una agència de viatges. Cadascú agafa el catàleg que més li crida l'atenció i el fulleja per tal d'escollir la destinació del seu viatge. Un cop escollit el lloc on volen viatjar, han de llegir el que diu al catàleg i escollir l'hotel on s'allotjaran. En aquesta part s'aprofita per aclarir alguns conceptes de les característiques del lloc i de l'hotel (tipus de pensió, situació, etc.). Finalment escriuen a la fitxa el nom del lloc on aniran i el preu del viatge.
 4. 4. SESSIÓ 2 - LLISTA PER FER LA MALETA Cadascú, segons la seva destinació, fa la llista de les coses que han de portar a la maleta. El vestuari i els accesoris són diferents si el lloc és a la platja, a la muntanya o a la ciutat. També tenim en compte l'època de l'any en la que viatgem. Finalment comuniquem als nens i les nenes que s'han de portar la llista a casa i preparar la maleta que hauran de portar un dia determinat. Simultàniament, s'envia un correu a les famílies explicant l'activitat.
 5. 5. SESSIÓ 3 - QUÈ PORTEM A LA MALETA? El dia acordat, tothom acudeix a l'escola amb la seva maleta. A classe es fa una exposició individual explicant allò que porten i perquè. Fem una mica de teatralització simulant que agafem l'avió.
 6. 6. SESSIÓ 4 - ACTIVITATS A FER DURANT EL VIATGE En aquesta darrera sessió tornem a mirar el catàleg per tal de recordar les activitats que es faran durant el viatge. Ho expliquem oralment i després ho escribim.
 7. 7. ADÉU!!! FINS LA TORNADA!!!
 8. 8. ASPECTES QUE S'HAN TREBALLAT PROPIS DE L'ÀREA DE LLENGUA ALTRES EXPRESSIÓ ORAL NUMERACIÓ I MONEDES LECTURA LOCALITZACIÓ GEOGRÀFICA COMPRENSIÓ LECTORA ESTACIONS DE L'ANY TEMPS ATMOSFÈRIC EXPRESSIÓ ESCRITA SEQÜÈNCIES TEMPORALS FUNCIONAMENT DE LA LLENGUA: articles, singular, plural, vocabulari específic... AUTONOMIA
 9. 9. PROPOSTES Aquesta és una activitat que es pot adaptar als diferents cicles. Us fem algunes propostes. P-5 En comptes de donar catàlegs, es poden veure imatges de diferents paisatges (platja, muntanya, ciutat...) i un cop escollit fer només la llista de la maleta. Venir amb la maleta preparada a casa i explicar-ho 1r. oralment. 3r. L'activitat podria ser com la que hem fet a 2n., però cercant les destinacions a internet, portar igualment la maleta, explicació del que hi 4t. porten i explicació per escrit més detallada. 5è. Cercar a internet la destinació, les activitats que es poden realitzar, buscar hotel amb un cercador tipus "booking" o "trivago" i fer una simulació dels serveis i del preu. Portar la maleta i explicar oralment què porten. Escriure el "diari" de viatge (imaginant que farien dia a dia). 6è.

×