Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Ep2 a 1r trimestre

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Espais d'eduacicó infantil
Espais d'eduacicó infantil
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 12 Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (20)

Anuncio
Anuncio

Ep2 a 1r trimestre

  1. 1. RESPECTAR ELS RITMES D’APRENENTATGE INNOVACIÓ EDUCATIVA RACONS TREBALL COOPERATIU MOTIVACIÓ CURIOSITAT CREATIVITAT PROJECTES D’AULA ESPAIS D’APRENENTATGE INFANT PROTAGONISTA PARTICIPACIÓ FAMÍLIES APRENENTATGE SIGNIFICATIU Benvolgudes famílies, Us volíem fer partícips dels canvis metodològics i la innovació pedagògica que s’està portant a terme en la pràctica docent del nostre centre. Entenem l’escola com a un espai d’aprenentatge, on qualsevol petit succés, dins o fora de l’aula, pot despertar la curiositat dels infants i generar-los el desig d’aprendre. A l’escola seguim treballant les llengües, les matemàtiques, la música,... a partir de petits projectes, de racons internivell, d’espais, sortides d’entorn... per tal que aquests aprenentatges siguin més significatius i vivencials. A final de cada trimestre rebreu el diari d’aprenentatges on hi trobareu un recull d’algunes de les activitats de com aprenem a l’escola. A més, un escrit individual de cada alumne/a al final. La resta de tasques realitzades a l’aula les rebreu a final de curs. Aquest recull pretén ser una eina on podreu compartir a casa amb els vostres fills i filles tot el que estan vivint i aprenent a l’escola. COM APRENEM A L’ESCOLA AMETLLERS?
  2. 2. Pippi Langstrump Aquest és el diari d'aprenentatge del primer trimestre de segon. Aquest any a l’escola treballem els contes, i vam decidir ser la classe de la Pippi Langstrump. Una nena amb caràcter que ens ensenya moltes coses.
  3. 3. ÀMBIT LINGÜÍSTIC A partir de diferents maneres de treballar hem seguit aprenent l’art d’escriure i llegir. Ho hem fet a partir de treballs en grup, de lectures conjuntes i individuals. També hem treballat amb els racons de llengua, on ens barregem amb els nens i nenes de 2n B. Una manera molt divertida per seguir aprenent. Fins i tot els padrins de 6è ens ajuden amb la lectura.
  4. 4. ÀMBIT MATEMÀTIC A través de jocs, material manipulatiu i treball cooperatiu anem treballant els diferents conceptes matemàtics. També fem racons de mates amb els nens i nenes de la classe de 2n B. I no ens oblidem d’incorporar les noves tecnologies a matemàtiques! Ens agrada molt treballar amb l’ordinador!
  5. 5. ÀMBIT DE VALORS A través del personatge de la Pippi treballem els valors (Amistat, respecte, ajuda, valentia,...) i també a partir de contes, jocs, reflexions i curtmetratges.
  6. 6. ÀMBIT ARTÍSTIC A partir de diferents tècniques artístiques, hem treballat i desenvolupat una mica més la nostra creativitat. Per conèixer una mica més sobre l’art hem començat a veure algun artista famós.
  7. 7. Sortides i tallers Al llarg del trimestre hem realitzat algunes sortides per l’entorn i fora del poble. També hem fet algun taller a l’escola. Aquests aprenentatges ens han ajudat a adquirir nous coneixements d’una manera més vivencial.
  8. 8. Però també aprenem a esforçar-nos, a ser responsables, a ser capaços d’arribar a acords, a escoltar-nos, a respectar-nos i a gaudir aprenent.
  9. 9. HEM ESCOLTAT EL CONTE DE NADAL “EL TRENCANOUS” AMB MÚSICA DE TXAIKOVSKI. HEM DESCOBERT QUI ERA AQUEST MÚSIC RUS. EL CONTE TÉ DIVERSES MELODIES MOLT BONIQUES. HEM BALLAT EL “ VALS DE LES FLORS”, HEM ACOMPANYAT AMB INSTRUMENTS EL “DANSA DELS MIRLITONS” I HEM JUGAT AMB LA MÚSICA DE LA “DANSA DE LA FADA DE SUCRE”. “EL TRENCANOUS” de Piotr Illit Txaikovski
  10. 10. ENGLISH 2 A- PIPPI LANGSTRUMPF AQUEST CURS HEM COMENÇAT A PRACTICAR AMB UNA CANÇÓ DE BENVINGUDA: “HELLO, FRIENDS! HEM JUGAT AMB ELS “OXFORD EXPLORERS GAMES”, HEM ESCOLTAT HISTÒRIES I CANTAT CANÇONS!

×