Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Escola nova tutorial moodle

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a Escola nova tutorial moodle (20)

Más de escolanovacervello (20)

Anuncio

Más reciente (20)

Escola nova tutorial moodle

  1. 1. ESCOLA NOVA MOODLE Seguim al teu costat aprenent de manera online!Primeres passes dins la plataforma Moodle
  2. 2. Com entrem? Inici de sessió Què veiem? El nostre curs Com treballem? Les tasques Clica a la imatge per accedir al Moodle
  3. 3. 1. COM ENTREM? INICI DE SESSIÓ Tenim diverses maneres d’accedir a la plataforma Moodle: - A través de la web de l’escola - Posant al buscador https://educaciodigital.cat/escol anova/moodle/
  4. 4. 1. COM ENTREM? INICI DE SESSIÓ Per iniciar sessió heu de cliclar a “Acceder” Seguidament, heu d’introduir l’usuari i contrasenya que us hem donat i després torna a clicar “Acceder”
  5. 5. 2. QUÈ VEIEM? EL NOSTRE CURS Un cop hem entrat amb el nostre usuari i contrasenya, Veurem la pàgina inicial, on hi ha: Anuncis del lloc: Aniran sortint missatges generals per tota l’escola. Els meus cursos: veureu el vostre curs. Heu de clicar en el curs que us apareix per entrar-hi.
  6. 6. 2. EL NOSTRE CURS Dins del nostre curs veurem diferents coses: - Parlem!: Això és un fòrum general on la mestra posarà diferents informacions per l’alumnat. - Les tasques: veureu les diferents activitats a fer. Cada icona és una activitat diferent. Heu de clicar en les icones per veure en detall les activitats.
  7. 7. 3. LES TASQUES Aquesta icona indica que hem de entregar una feina. Aquesta icona és un fòrum on l’alumnat pot fer preguntes a la mestra i interactuar amb els seus companys i companyes. Activitats més freqüents: Carpeta amb diversos documents de consulta Icona que permet enllaçar a una altra pàgina web Si veieu aquesta icona és per fer un qüestionari online
  8. 8. 3. 1. COM ENVIAR UNA TASCA? Quan cliquem a la icona de la tasca, ens apareix aquesta pàgina. Per penjar la nostra activitat hem de: 1. Clicar a “Afegeix la tramesa”. 2. Hi ha dues opcions per enviar l’activitat: - Escriure la teva resposta en aquest requadre. - Arrossega el teu document (Word, Powerpoint) en aquest espai. 3. Desa els canvis.
  9. 9. MOODLE ESCOLA NOVA Escolanova.cat Per a més informació sobre com funciona el nou espai moodle, podeu visitar els següent enllaç de centres en línia:

×