Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
La composició del color
Els colors pigment
Jorge Sanz BohiguesJorge Sanz Bohigues
esovip.blogspot.comesovip.blogspot.com
1. La composició del color
1.1. El pigment de color
El pigment de color és un material d'origen natural o sintètic
que té ...
2. Tècniques pictòriques seques
2.1. Llapis de colors
Estri de color constituït per un pigment aglutinat inserit en
una co...
3. Tècniques pictòriques humides
3.1. Aquarel·la
Tècnica pictòrica que es compon de pigments aglutinats en
forma de pastil...
La composició del color
La composició del color
La composició del color
La composició del color
La composició del color
La composició del color
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

La composició del color

3.177 visualizaciones

Publicado el

El pigment de color i l'aglutinant; tècniques pictòriques.

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

La composició del color

  1. 1. La composició del color Els colors pigment Jorge Sanz BohiguesJorge Sanz Bohigues esovip.blogspot.comesovip.blogspot.com
  2. 2. 1. La composició del color 1.1. El pigment de color El pigment de color és un material d'origen natural o sintètic que té la capacitat d'absorbir i reflectir part de la llum blanca d'una manera selectiva. 1.2. L'aglutinant L'aglutinant és una substància d'origen natural o sintètic més o menys líquida i enganxosa capaç d'adherir les partícules del pigment de color.
  3. 3. 2. Tècniques pictòriques seques 2.1. Llapis de colors Estri de color constituït per un pigment aglutinat inserit en una cobertura cilíndrica de fusta. 2.2. Ceres de colors Estri de color constituït per una barra feta de cera i pigment que presenta diferents formes i grandàries. 2.3. Retoladors Estri de color que conté la seva pròpia tinta, una mescla líquida de pigments que surt per una punta de material porós.
  4. 4. 3. Tècniques pictòriques humides 3.1. Aquarel·la Tècnica pictòrica que es compon de pigments aglutinats en forma de pastilles solubles amb aigua. 3.2. Tempera Tècnica pictòrica d'assecament ràpid que es compon de pigments barrejats amb un aglutinant plàstic. 3.3. Oli Tècnica pictòrica aplicada amb pinzell que es compon per pigments mòlts dissolts amb aglutinants oliosos.

×