Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ
HOLA A TOTS NENS I NENES!
Que ens esteu veient?
Som els colors i ven...
INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ
Sabeu què? Us volem explicar una cosa. Aquest matí hem anat a jugar ...
INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ
ACTIVIATAT 1: CONEIXEM ELS COLORS PRIMARIS
Nosaltres som els colors ...
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Diari de plàstica
Diari de plàstica
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 17 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a WebQuest (20)

Anuncio

Más reciente (20)

WebQuest

 1. 1. INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ HOLA A TOTS NENS I NENES! Que ens esteu veient? Som els colors i venim a jugar amb vosaltres i passar-ho molt bé! Amb nosaltres podreu conèixer els nostres noms, veureu que hi ha colors que sempre estem contents i d’altres sembla que estiguem tristos, però sabeu què? Tots som molt simpàtics i formem un gran equip! Voleu unir-vos a nosaltres? Esteu preparats per aquesta nova aventura? DONCS SOM-HI! ENDAVANT! LA MÀGIA DE LA PINTURA
 2. 2. INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ Sabeu què? Us volem explicar una cosa. Aquest matí hem anat a jugar al bosc de davant l’escola i hem tingut un problema.... Estàvem jugant tot els colors junts a fet i amagar, però alguns de nosaltres ens vam amagar tant i tant bé, que no hem aconseguit trobar-los. Què els heu vist? Sabeu com són? Què els pot haver passat? On es deuen haver amagat? Nosaltres som el color magenta, el color groc i el color blau, i hem perdut al color vermell, el color verd i el color lila. Els volem trobar, però nens i nenes, necessitem la vostra ajuda!! Ens voleu ajudar? ENDAVANT CAP A L’AVENTURA!
 3. 3. INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ ACTIVIATAT 1: CONEIXEM ELS COLORS PRIMARIS Nosaltres som els colors que no ens hem perdut i els que jugarem amb vosaltres des d’ara fins al final! Jo hem dic color GROC i sempre estic content. Us agrada estar contents? Jo hem poso molt content quan vaig a festes, al cinema i també quan menjo xocolata. Com que sóc tant simpàtic hi ha molts objectes que volen tenir el meu color, en coneixeu algun? Us donaré una pista, però després els haureu de buscar vosaltres! PINTA’LS! POMA BLAT DE MORO
 4. 4. LLIMONA ÀNEC Jo sóc el color MAGENTA i hem diuen que sóc molt amable, és per això que vull compartir amb vosaltres el meu color. Quins objectes podríem pintar del meu color?? GLOBO FLOR CALÇES I jo sóc el color BLAU i sóc un color molt i molt tranquil. Jo us ajudaré a conèixer els altres tres colors que ens falten, però, m’heu d’ajudar a trobar-los, d’acord? Ara que ja ens coneixeu ens heu de seguir, ens endinsarem al bosc on hem perdut els nostres amics, VENIU, VENIU, ENS HO PASSAREM D’ALLÓ MÉS BÉ!
 5. 5. ACTIVITAT 2: TROBEM ELS COLORS QUE ENS FALTEN Nens i nenes, hem tingut una idea! Hem pensat que ens barrejarem per poder trobar més ràpidament els nostres tres amics que ens falten. Què us sembla? Necessitem que treballeu amb les mans i les feu moure molt ràpidament. Això ho haurem de fer tres cops i heu d’estar molt atents per saber com ho heu de fer. Esteu preparats? Primer agafareu la pintura de color blau i us en heu de posar una mica a la mà dreta, després agafareu la pintura de color magenta i us en poseu una mica a la mà esquerra. Ajunteu les dues mans i… PREPARATS, LLESTOS, JA! Ara és hora de moure les dues mans molt i molt ràpid. APAAA! Què ha passat?? Hem trobat un dels colors que havíem perdut!! És el color LILA!! Ara provarem de barrejar dos colors més, a veure si trobem el color verd o el vermell, però quins hem de barrejar? Que ho sabeu vosaltres? Ho provarem amb el groc i el magenta. PREPARATS, LLESTOS, JA! A moure les mans! VISCAAA! Color VERMELL, on t’havies ficat? Estàvem molt preocupats! Gràcies a les mans dels nostres nous amics hem aconseguit trobar-te! Però encara ens falta el color verd, encara no l’hem trobat… Aquest cop nens i nenes heu de posar-vos pintura blava en una mà i pintura groga a l’altre i… UN, DOS, TRES! A moure les mans!
 6. 6. TATXAN! El color VERD Ja és aquí, per fi m’heu trobat! Nens i nenes gràcies per ajudar-nos a trobar els colors que ens faltaven, sense vosaltres no ho haguéssim aconseguit. Per donar-vos les gràcies volem que seguiu jugant amb nosaltres, però aquest cop amb tots sis junts. Us convidem a venir a casa nostra!
 7. 7. ACTIVITAT 3: PINTEM AMB EL RATOLÍ Benvinguts a casa amics! Ara que hem aconseguit trobar els colors que ens faltaven us hem preparat una sorpresa! Entre tots hem fet uns dibuixos i hem decidit regalar-vos-els. Mireu-los, segur que us agradaran molt! Tenim: - Dinosaures - Princeses - Animals - Oficis - Castells - Pirates - Transports I molts més! Només heu de pitjar a la següent pàgina web i aquí els trobareu! ENDAVANT! http://www.colorear-online.com/colorear-princesas/princesa1/index.php
 8. 8. OOOOH! Què els ha passat als nostres dibuixos? Així són més macos i més divertits, ens agraden molt! Volem continuar jugant amb vosaltres, ens estem divertint molt! CONTINUEU PEL CAMÍ, AVIAT ARRIBAREU AL FINAL!
 9. 9. ACTIVITAT 4: QUINS COLORS TENIM AL NOSTRE VOLTANT Nens i nenes anem a pati buscar colors! Primerament dins la classe buscarem objectes que tinguin els colors que hem anat aprenent fins ara i també els infants aniran explicant de quin colors és la roba que porten, les sabates, la motxilla, etc. Una vegada fet el primer pas anirem al pati a treballar de manera més lliure. La professora dirà el nom de diferents colors i els nens i nenes hauran de buscar i tocar elements del seu entorn que tinguin aquests colors. SEGUIU EL CAMÍ QUE JA ACABEM!
 10. 10. ACTIVITAT 5 : COLOR- OBJECTE Aquesta és la última activitat, com que ho heu fet molt i molt bé, hem decidit posar-vos-ho una miqueta més difícil. Aquest cop ens hem barrejat amb objectes, animals i verdures i heu de posar cada un d’aquests a casa seva! A més, també podreu conèixer el nom de cadascun d’ells en anglès i també els dels nostres colors! Cliqueu en aquest link, és molt divertit! http://www.sheppardsoftware.com/preschool/colors/colorgame.swf
 11. 11. BONA FEINA NENS I NENES! Com que cada objecte ja es troba a casa seva i hem fet molta i molta feina, creiem que és hora d’anar a descansar. Ens ha agradat molt poder tenir la vostra ajuda, estem molt contents! Esperem que seguiu aprenent. FINS AVIAT!
 12. 12. INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ  En la primera activitat necessitem com a recurs material targetes grans i plastificades on hi ha els tres colors primaris i diferents objectes per poder començar a relacionar colors i objectes.  A la segona activitat serà necessari un espai adient per treballar amb pintura, i recipients on posar-la. Aquests recipients hauran de ser suficientment grans com per poder posar la mà dels infants a dins. A més, necessitarem la pintura de color groc, blau i magenta per poder fer totes les combinacions i trobar els altres tres colors.  A la tercera activitat necessitem entrar en aquest link: http://www.colorear-online.com/colorear-princesas/princesa1/index.php Dins aquest link trobem una gran varietat de dibuixos per pintar. És una activitat centrada en la utilització del ratolí i pintar a l’ordinador.  Per la quarta activitat no necessitem cap recurs en especial, ja que només haurem de posar en pràctica els nous coneixements a través de l’entorn immediat en el que ens trobem. De manera complementaria podríem utilitzar cançons i música dels colors per tal d’interioritzar-les i fomentar l’atenció dels infants. Aquí us deixem alguna cançó la qual podeu utilitzar amb els més petits: https://www.youtube.com/watch?v=xHX9LjiDGoA https://www.youtube.com/watch?v=4X8gYu08AjY https://www.youtube.com/watch?v=5StRSTgKKwc&feature=player_embedded  I a la cinquena activitat necessitarem aquest altre link: http://www.sheppardsoftware.com/preschool/colors/colorgame.swf
 13. 13. En aquesta pàgina web trobarem un joc on s’han de ficar els diferents animals, objectes, verdures, etc. dins del quadrats de cada color, és a dir, a casa seva.
 14. 14. INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ Per avaluar les activitats de la WebQuest hem decidit que ho farem mitjançant una rubrica. ÍTEMS SEMPRE DE VEGADES MAI Coneix el funcionament bàsic de l’ordinador? (Encendre, apagar, obrir i tancar finestres d’Internet….) Si, tot ho fa de manera autònoma, no necessita l’ajuda de ningú. Hi ha coses que si que és capaç de fer- les de forma autònoma, però n’hi ha d’altres que necessita l’ajuda del mestre. Necessita l’ajuda constant del mestre amb tot el què fa a l’ordinador. Segueix les instruccions que hi ha establertes? Treballa segons està establert, és a dir, seguint les instruccions. Compleix les instruccions a mitges, hi ha accions que surten d’allò que està establert. Li costa seguir les instruccions, necessita al mestre per guiar-lo. Participa activament a les activitats? Mostra un gran interès per totes les activitats que s’han de realitzar. Mostra interès per algunes activitats, d’altres li costa seguir-les. Es mostra molt passiu davant de totes les activitats. Respecta el material i els seus companys? Sempre tracta amb cura el material que se’l cedeix. També mostra respecte cap als seus companys i mestres. Generalment tracta amb cura el material, tot i que de vegades trenca quelcom, també acostuma a tractar bé tant als seus companys com als mestres. No té cura del material, ni respecta els seus companys ni mestres.
 15. 15. A més, la professora els farà preguntes per tal de saber quina a estat l’evolució dels coneixements dels nens i nenes. Algunes de les preguntes seran: Us ha agradat el món dels colors? Quins colors hem après? Heu après com es troben els colors? Us han agradat les activitats? Per a que serveixen els colors? On els trobem?
 16. 16. INTRODUCCIÓ TASCA PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ CONCLUSIÓ Ara que ja ens coneixeu i sabeu què som els colors més vistos, podeu provar de trobar altres colors i amb diferents tonalitats, veureu que bé us ho passeu. És una aventura molt divertida i interessant. FI

×