Ivana Moyano
Marina Solé
María Rodríguez
Tania Ramos
Introducció
Els gòtics son una tribu urbana associada a un moviment ideològic
individualista, cultural (literatura, cinema...
Estètica:
-Els gòtics segueixen una estètica andrògina(gènere indefinit) o en cas de les dones
semblant a una nina amb ves...
Tipus de Gòtics
Hi ha diferents tipus de gòtic:
-Estan els gòtics que creuen en déu i els gòtics que no. Ser gòtic no sign...
Forma de pensar:
El Gòtic pren part de si i el reconeix com a propi gaudint a cada segon dels seus propis
sentiments, la t...
Filosofia de vida (resumint una entrevista a un Emo)
Hi han dos tipus de formes de pensar. La primera seria la
dels Emos f...
Roba Característica
Fan servir pantalons 'pitillos' o estrets.
Sabates Converse o Vans.També sabates de tela estampades am...
Pentinats Característics
Els seus pentinats són sempre amb el cabell llis.
El cerrell va sempre cap a un costat,quasi mai ...
Rumors Falsos
-Que tots són gais(Hi poden haver Emos gais, però per ser Emo no ho as de ser. Es
impossible que tots els Em...
Introducció
-La subcultura hippie va ser originalment un moviment juvenil que va néixer als Estats
Units durant els primer...
Forma de Pensar
La consigna dels hippies que llavors esgrimien era: "Fem l'amor i no la
guerra!". es autopercibían com gen...
Roba
-La roba hippie és un estil que sorgeix en els 60 causant una revolució en el món de la
moda. Aquesta nova tendència ...
Accesoris
-Els accessoris, carteres i sabates hippies són avui en dia alguns dels ítems amb
major popularitat en el món de...
Pentinats hippies
• Onda les puntes de les melenes i deixa els rínxols solts. Imprescindible la ratlla
al mig.
• Dos trene...
Opinió de la gent
• De 34 persones la minoria de 4 persones creu que no hauria d’anar així vestit
• 9 persones ho veuen an...
Introducció
Són una de les tribus urbanes més importants, mentre que els no pijos opinen que es
tracta d'una secta en hono...
Pentinat
Els nois porten de diferents estils de cabell com els noies pero acostumen a portar la
ratlla al costat, amb cerr...
Presentación1
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Presentación1

280 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
280
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
90
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Presentación1

 1. 1. Ivana Moyano Marina Solé María Rodríguez Tania Ramos
 2. 2. Introducció Els gòtics son una tribu urbana associada a un moviment ideològic individualista, cultural (literatura, cinema, música, dibuix, etc.) i estètic que va començar al Regne Unit entre les dècades de 1980 i 1990 com a evolució del glam rock i del post-punk La musica gòtica, es caracteritza pel so “fosc”, amb influencies del death rock i del punk.
 3. 3. Estètica: -Els gòtics segueixen una estètica andrògina(gènere indefinit) o en cas de les dones semblant a una nina amb vestit tradicional (copinyes, faldilles molt amples però més curtes, mitenes, lligadures, etc...) -Les sabates solen ser botes militars o sabates amb plataformes. -Destaca el color negre sobre tots els altres, el cabell pot estar tenyit de negre o d'un color viu, sovint vermell, violeta o blau, i la pell agrada el mes blanca possible. -El maquillatge opta per destacar la blancor de la cara i pel color negre a les ungles, als ulls i als llavis, de vegades amb dibuixos, com petites estrelles o llàgrimes, a les galtes. N'hi ha però que afegeixen altres colors, solen ser colors freds i foscos als llavis, o be vermell fosc, mentre que els ulls, a mes del negre, poden tenir vermell, fúcsia o morat principalment. -La roba també pot incloure algun color brillant, i no es estrany que alguna peça dugui ratlles, en general en negre i altre color brillant, o fins i tot estampat de pell de guepard o de calaveres, per exemple. Alguns motius poden recordar el manga o l'estètica de les pel·lícules de terror. - Abunden els pírcings a la cara i tot el cos. Els tatuatges no son estranys. -Entre els personatges de ficció populars que agraden als gòtics es troben la bruixa Avaria (Alaska als anys 80), Batman i la família Adams.
 4. 4. Tipus de Gòtics Hi ha diferents tipus de gòtic: -Estan els gòtics que creuen en déu i els gòtics que no. Ser gòtic no significa ser creient en déu ja que això depèn de cada persona, tampoc vol dir que els gòtics no creients siguin satànic, encara que alguns si ho són. Com tots sabem cada persona pensa diferent. Ser satànic i gòtic no és el mateix. -Hi ha gent que pensa que els gòtics són el mateix que els darks, hi d’altres pensen el contrari, o sigui, que són diferents. Anem a veure algunes opinions que hi han a Internet: Diferencies entre el dark i els gòtics: Reflex estètic: L'estètica del gòtic és més extravagant que la del Dark, sent la del Dark més neutra, tot i que moltes vegades tendeix a ser la mateixa, la Gòtica té un aspecte més simbòlic. Igualtats entre el dark i els gòtics: Algú pot ser Dark o Gòtic a la vegada , la gent d’aquest estil es poden dir Darkgòtics o Gòticsdarks però és el mateix encara que també diuen que tenen diferencies, això va amb cada persona...
 5. 5. Forma de pensar: El Gòtic pren part de si i el reconeix com a propi gaudint a cada segon dels seus propis sentiments, la tristesa, la malenconia, el pensament fosc, el misteri, el tètric, la solitud, l'amor, forma una estructura que el porta a la felicitat sense renegar d’ella. El Dark fa d'aquests sentiments una contaminació combativa amb si mateix i ells, portant-los als extrems i justificant fins moltes vegades combatre amb si mateixos i els seus pensaments. Molts dels Darks acaben fins a arribar a un estat emocional on la mort és el que més desitgen, fins i tot fins a arribar al suïcidi, tot per portar i potenciar els seus estats emocionals. En el gòtic la relació entre pensament social és d'extrema recerca de si mateix, del seu vincle espiritual i del seu interior. Això ho fa tenir un pensament més espiritual i existencial. Al Dark el pensament social és totalment més liberal, no portant a una recerca d'un vincle social ni espiritual, sinó racional i pensant. Enquesta a l’institut: De 30 persones una minoria de 4 persones creu que no haurien d’anar així. La majoría de 25 persones creuen que cadascú pot anar com vulgui. I a una persona li fan por els gòtics.
 6. 6. Filosofia de vida (resumint una entrevista a un Emo) Hi han dos tipus de formes de pensar. La primera seria la dels Emos falsos,o sigui,els que només copien l'estil dels Emos de veritat.La segona forma de pensar és la dels verdaders Emos,que senten que no han nascut per estar en aquest món i pensen que ningú els estima,que no valen per res. No els agrada ser populars,ni la gen popular,ja que opinen que amb fama hi ha més vanitat que sentiment. Per això no es volen deixar conèixer per la gent, perque pensen que com més et coneix algú,més comentaris sobre tú existeixen,i per tant,deixes de pensar per tu mateix perquè t'acabes creient el que la gent diu. La vida per a ells és tant sols una etapa sense sentit,i per això no li tenen por a la mort,més aviat s'hi volen familiaritzar. No tenen més coneguts que la família,passen de tothom,dels amics,de la vida social. Tenen una manera de expressar el seu dolor intern;tallant-se i fent-se piercings,aprimar-se fins arribar a l'anorèxia. Els Emos que exhibeixen a la gent aquestes coses, a vegades són els emos falsos. Perque un Emo verdader mai amenaçarà a matar-se,ell ho farà i punt.
 7. 7. Roba Característica Fan servir pantalons 'pitillos' o estrets. Sabates Converse o Vans.També sabates de tela estampades amb cuadrats. Suaderes amb caputxa. Samarretes cenyides amb estampats,ratlles. Pantalons negres,'pitillos' o entrets,amb estampats com quadres,lleopard,zebra... Roba interior estampada o negra. Colors:rosa,negre,fluorescents. Molts braçalets variats,avegades porten accesoris intantils con un xumet penjat d'un cullaret o d'un braçalet. També canelleres amb estrelles,o calaveres,colors fuxia,blanc i negre quasi sempre. Mitjes de 'rejilla',de ratlles. Maquillatge Característic NOIES -Base clara per la cara -Ulls deliniats tant a la parpella de dalt com la de baix. -Ombra negra a la parpella de dalt,barrejada amb vermell,rosa o colors llampants. -Llabis naturals,blancs,color carn(el mateix color que la cara),vermells,negres etc -Ungles naturals,negres,blanques o de colors fluorescents. NOIS -Alguns nois es delinien els ulls,no tots. -Base més blanca que en les noies,llavis naturals o blancs. -Ungles naturals o negres.
 8. 8. Pentinats Característics Els seus pentinats són sempre amb el cabell llis. El cerrell va sempre cap a un costat,quasi mai recte. Cabell negre,blanc,colors fluorescents(rosa,blau,groc). Moltes metxes de ratlles,de zebra,de puntets etc. -Extensions -També duen moltes crestes(no com els punk) sinó per darrere del serrell se’l fiquen de punta. Imatges:
 9. 9. Rumors Falsos -Que tots són gais(Hi poden haver Emos gais, però per ser Emo no ho as de ser. Es impossible que tots els Emo del món ho siguin) -Que els Emos són Emos per cridar l'atenció de la gent(si que és cert que els Emo falsos si que ho fan,però no tots) Opinió de la Gent En una enquesta de 26 persones anomenada ''Què penses quan veus a un Emo?'' -1 persona pensa que deu ser difícil de trobar la roba i els complements dels Emo. -2 persones pensen que són originals i els hi agrada -13 persones creuen que cadascú pot anar com vulgui,o no els hi fa res. -11 persones pensen que no haurien d'anar vestits així.
 10. 10. Introducció -La subcultura hippie va ser originalment un moviment juvenil que va néixer als Estats Units durant els primers anys de la dècada del 1960 i que posteriorment es va estendre per tot el món. L'any 1967, es va celebrar el Human Be-In a la ciutat de San Francisco que va populartizar la cultura hippie, com també el llegendari Summer of Love a la Costa Oest dels Estats Units, i en el 1969 en el Woodstock Festival a la Costa Est. A finals de la dècada dels anys 1960, els hippies a EUA van constituir un corrent juvenil massificat, però després va quedar antiquada, encara que les següents generacions anomenats neo-hippies mantindrien viu el moviment com una subcultura establerta de moltes formes i amb noves generacions fins a dia d'avui.
 11. 11. Forma de Pensar La consigna dels hippies que llavors esgrimien era: "Fem l'amor i no la guerra!". es autopercibían com gent pacífica i desinteressada, aliena a la cobdícia que movia el món capitalista. Però aquesta interpretació de les seves motivacions també contenia una altra lectura una mica paradoxal: "M'interessen la meva felicitat personal i el meu món interior, el desenvolupament i l'alleujament dels més necessitats no constitueixen l'objectiu dels meus protestes". Fins i tot el pacifisme que esgrimien tenia una connotació comprensiblement egoista: "Que es matin altres, no juguin amb la meva vida". Aquests són els veritables hippies, perquè ara hi ha uns nous q volen un món sense diferències econòmiques, en el qual totes les persones siguin igualment pròsperes, o igualment pobres, però no saben una mot d'economia
 12. 12. Roba -La roba hippie és un estil que sorgeix en els 60 causant una revolució en el món de la moda. Aquesta nova tendència sorgeix després d'un moviment pacifista per part dels més joves als Estats Units que s'oposaven a la guerra del Vietnam, i al seu torn, a tota violència cap a les persones o animals. Ells defensaven els drets humans, especialment el dret a la llibertat. La roba hippie que vestien aquests joves representava en major part la llibertat per la qual tant lluitaven i l'esperit optimista. Un dels articles de la roba hippie més característics va ser els pantalons campana. Aquest tipus de peça sorgeix en de la mà de la revolució hippie i representa una actitud d'oposició a les modes establertes, el que pot traduir-se com una revolta a les normes socials de l'època. Fins a aquest llavors, les dones usaven pantalons molt formals, però més que res es feien servir vestits i polleras, els pantalons campana era una novetat per a l'època. A més, en general aquests pantalons solien tenir diferents accessoris, com lluentons, o missatges escrits amb pintures i fins dibuixos fets a mà, així com retalls de teles cuits, que en general portaven l'emblemàtic símbol de la pau.
 13. 13. Accesoris -Els accessoris, carteres i sabates hippies són avui en dia alguns dels ítems amb major popularitat en el món de la moda. Els dissenyadors de les marques més importants inclouen en els seus dissenys línies a l'estil rústic. Tot i que en el passat la vestimenta hippie era molt econòmica, ja que els mateixos hippies feien les seves peces, accessoris, carteres i sabates hippies amb els materials que tenien a mà, avui en dia el món de la moda ha adquirit la moda hippie com a part d’ella i els dissenyadors de les marques més conegudes desenvolupen productes d'aquest tipus en sèrie i es venen a preus no tan accessibles. Això succeeix perquè els productes rústics generalment estan fabricats amb materials naturals altament fins i tenen feines molt detallats.
 14. 14. Pentinats hippies • Onda les puntes de les melenes i deixa els rínxols solts. Imprescindible la ratlla al mig. • Dos trenes, estil índia. Ratlla al mig i clatell clar. Si vols un toc més atrevit: prova a trenar-te els cabells amb cintes de colors a joc amb la teva roba. • Una diadema formada amb el teu propi cabell trenat. Pots optar per aquest pentinat amb la melena solta o amb un recollit de mini trenes. • Cabellera hiper lisa, amb ratlla al mig i cinta al front. • Amb una flor. Aprofita la moda surf i prova amb aquest pentinat senzill i eficaç: cabellera llarga i llisa amb ratlla al mig i decorada amb una flor (preferiblement natural) que pots enganxar amb una forquilla en un lateral, per sobre de l'orella.
 15. 15. Opinió de la gent • De 34 persones la minoria de 4 persones creu que no hauria d’anar així vestit • 9 persones ho veuen antiquat • 7 persones creuen que tots es droguen • I 14 persones creuen que cadascú pot anar com vulgui. Paz y amor
 16. 16. Introducció Són una de les tribus urbanes més importants, mentre que els no pijos opinen que es tracta d'una secta en honor al Mal i el Capital. En qualsevol cas, societat pija es basa principalment en presumir de la seva roba i comentarla etc… I han diferents tipus de pijos: Els que tenen accent pijo, els que porten reoba de marca i altres. Forma de pensar Alguns pijos tenen la forma de pensar de que ells són els millors, que la seva roba es la millor. I d’altres que no.
 17. 17. Pentinat Els nois porten de diferents estils de cabell com els noies pero acostumen a portar la ratlla al costat, amb cerrell i el cabell ni molt curt ni molt llarg. I les noies igual hi ha molts pentinats, cerrell endarrere, cerrell al costat o be cerrell rect ni ha de molts pentinats. Roba Porten roba de marca, ja que presumeixen de la roba que porten. Marques que porten: Lacoste, Tomy Hilfiger, massimo dutti, Ralph Lauren, Ferrari, Emporio Armani, Pepe Jeans, Roxy, Quiksilver, Rams 23 … Opinió de la gent De 27 persones, 4 no s’hi fixen en aquest estil. 6 creuen que cadascú pot anar com vulgui. La majoria de 17 persones els tenen com persones Superficials, cregudes i sense gaire cap.

×