Treball filo

16 visualizaciones

Publicado el

Recuperació setembre IES Mediterrània

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
16
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
1
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Treball filo

  1. 1. 1 TREBALL DE FILOSOFIA 4t ESO (individual) Què he de fer? Has de fer un treball i presentar-lo al setembre (el dia de la recuperació de filosofia).  Primer de tot cal que pensis un tema relacionant amb la filosofia per a fer una petita recerca.  Un cop tinguis el tema definit poseu-vos d’acord per a dissenyar un pla de treball:  Com i on cercar la informació per a elaborar la part teòrica?  Per tal d’aplicar la teoria, pots fr enquestes, entrevistes, observacions? Pregunta directament a la gent o elabora un formulari per a que responguin on-line? A quin sector de població preguntaras? (edats, sexe, professió…)  Si has fet enquestes, has de representar gràficament les dades obtingudes. Cal que presentis gràficament les dades (gràfic circular,etc).  Les dades han de ser analitzades i de tot el que s'ha fet has de treure’n unes conclusions. . CRITERIS DE PRESENTACIÓ – CONFECCIÓ DE TREBALL ESCRIT Tots els treballs han de ser lliurats a la data fixada. Per evitar pèrdues o confusions, els treballs han d’estar endreçats i enganxats amb un clip o grapa o guardats a dins d’un porta folis de plàstic. Totes les pàgines han d’anar numerades, excepte la portada.
  2. 2. 2 Els treballs poden estar escrits a mà o a ordinador, fulla blanca mida A4, amb marges de 2,5 i sangries de fins a 1,25, lletra Arial, Times New Roman (o tipus de lletra semblant), cos 11/12, interlineat 1,5. Els treballs no realitzats en ordinador han d’utilitzar una cal·ligrafia clara i entenedora amb bolígraf blau o negre i han de respectar igualment un interlineat i uns marges que facin que el treball tingui una bona presentació. Cal vigilar la redacció i l’ortografia en tots els treballs. Ha de constar dels següents elements obligatoris: · Portada: o És la primera pàgina. o Ha de tenir el títol del treball o També ha de tenir el nom i cognoms de l'autor/a, curs i grup, data, assignatura, nom del centre (Institut Mediterrània). Aquestes dades s'han de posar en la part inferior dreta de la pàgina. o Podeu posar -és opcional- algun element gràfic que sigui significatiu. · Índex: o És la segona pàgina del treball o S'ha de posar el títol dels capítols i dels subtítols amb els números corresponents. o Només s'ha de posar el número de la pàgina d'inici dels capítols o subcapítols. Exemple: 1. La precarietat____________________________ pàg. 2 1.1 Significat etimològic__________________pàg. 4 · Introducció (opcional segons instruccions del professor i tipus de treball): o És la tercera pàgina del vostre treball (després de l’índex). o Aquí s'ha d’indicar de què parlareu al vostre treball, i els objectius que perseguiu. · Cos del treball: o És la part principal del treball.
  3. 3. 3 o Aquí heu de desenvolupar les qüestions plantejades. o És important tenir clar què s'ha de dir i en quin ordre abans de començar a redactar. o Cal tenir en compte que allò que sigui citació textual copiada d’una font d’informació s’haurà d’escriure entre “cometes” i en cursiva. I s’haurà d’afegir una referència a peu de pàgina indicant la font d’informació[i] o També cal indicar la referència de font d’informació de les fotografies a peu de la fotografia o gràfic a més a més d’explicar que és. · Conclusions: o Només cal que feu un petit resum del que heu fet al vostre treball, amb les valoracions personals que considereu pertinents. · Bibliografia: o És la darrera pàgina del treball. o Serveix per indicar les fonts d’informació. o Han d’estar ordenades alfabèticament pel cognom de l’autor o autors. COGNOM DE L’AUTOR/A en majúscules, seguit del nom amb minúscules o de l’inicial del nom amb majúscules, Títol del llibre (i subtítol, si n’hi ha) en cursiva, Ciutat on s’ha publicat, Nom de l’editorial entre parèntesis, any de l’edició. Exemple: SPIRIDONOV, V.P., Tratamiento matemático de datos físico-químicos. Moscú (MIR). 1983. Si el llibre té més de tres autors es posa AA.VV. Exemple: AA.VV., Fotografiando las matemáticas. Barcelona (Carroggio) 2000. Una pàgina d’internet: Adreça de la pàgina (web), Títol i subtítol de la pàgina [data de consulta] Exemple: http://www.isa.it/Tuscia/ambiente/tevere.htm.Tuscia.L’ambiente naturale. [Consulta del 7 de desembre del 2013] [i] Això és una nota a peu de pàgina on escriurem la referència bibliogràfica de la citació textual. Les dades de la font han de seguir el següent ordre: AUTOR, Títol, editorial, Ciutat, any de publicació i número de pàgina.

×