Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Adiccions
Alex Gimenez
Noelia Ramirez
Rita Rider
Stephanya Rodriguez
Alejandro Rosales
Psicologia i Sociologia
INS Mediter...
Definició
Actualment s'accepta com a addicció qualsevol activitat
que l'individu sigui incapaç de controlar, que el porti ...
Tipus d'adiccions
Menjar-se el cabell.
Les persones que posseeixen
aquesta addicció solen seure per
hores i anar arrencant...
Tipus d'adiccions
Menjar vidres.
La Hyalophagia és en si un trastorn patològic, relacionat amb
l'alimentació, que implica ...
Tipus d'adiccions
AL KETCHUP
Hi ha gent que té uns hàbits alimentaris molt qüestionables ... Tots
ens hem trobat alguna ve...
Tipus d'adiccions
A MENJAR CENDRA
Per increïble que sembli, també hi ha gent al voltant del món
(encara que no creiem que ...
Tipus d'adiccions
A OLORAR XICLET MASTEGAT
Tots coneixem la típica persona que es passa el 90% del temps amb
un xiclet a l...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Treball psicologia

312 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Treball psicologia

  1. 1. Adiccions Alex Gimenez Noelia Ramirez Rita Rider Stephanya Rodriguez Alejandro Rosales Psicologia i Sociologia INS Mediterrània 2014/15
  2. 2. Definició Actualment s'accepta com a addicció qualsevol activitat que l'individu sigui incapaç de controlar, que el porti a conductes compulsives i perjudiqui la seva qualitat de vida. Són una conducta impulsiva i irresistible a executar alguna cosa irracional o contrari a la voluntat de qui l'executa. És un patiment o síndrome, que presenta un quadre molt exuberant de signes i símptomes característics depenent de la substància addictiva.
  3. 3. Tipus d'adiccions Menjar-se el cabell. Les persones que posseeixen aquesta addicció solen seure per hores i anar arrencant pél per pél, i poc a poc es van quedant calbes.
  4. 4. Tipus d'adiccions Menjar vidres. La Hyalophagia és en si un trastorn patològic, relacionat amb l'alimentació, que implica el consum de vidre, sent també considerada com una forma de pica. Etimològicament, la paraula prové dels termes grecs "hyalos" (que significa vidre) i "phagein" (que significa menjar), i si mirem enrere en el temps, hi ha nombroses referències cap a persones que al llarg de la història van tenir aquest patiment , encara que se'ls presentava com a fenòmens, participant en cerimònies especials i fins a espectacles de circ.
  5. 5. Tipus d'adiccions AL KETCHUP Hi ha gent que té uns hàbits alimentaris molt qüestionables ... Tots ens hem trobat alguna vegada a la típica persona que acompanya amb ketchup fins a les llenties. Si això ens sembla estrany (i fastigós), el cas d'aquesta noia s'emporta la palma. Melissa Ibbitson començar acompanyant pràcticament totes els seus menjars amb salsa de tomàquet, fent barreges d'allò més insòlites, com per exemple amb gelat. No obstant això, la seva obsessió pel quetxup ha anat en augment i als seus 19 anys ja sent la necessitat de beure sol. 'En total ingereix prop de 83 quilos de quetxup a l'any ella sola.
  6. 6. Tipus d'adiccions A MENJAR CENDRA Per increïble que sembli, també hi ha gent al voltant del món (encara que no creiem que molta) addicta a ingerir tot tipus de cendres. Un dels casos més destacats d'aquesta curiosa i perillosa addicció és el de Bianca, una jove nord-americana que sent predilecció per la cendra del tabac. Assegura que tot i que ella no fuma ni ha fumat mai, sent la necessitat de menjar-se les cendres de tots els cigarrets que troba al seu pas. A més de insana, l'addicció d'aquesta noia és totalment fastigosa.
  7. 7. Tipus d'adiccions A OLORAR XICLET MASTEGAT Tots coneixem la típica persona que es passa el 90% del temps amb un xiclet a la boca. Aquesta és una "addicció" relativament normal, que estem acostumats a veure en el nostre dia a dia i la veiem igual de normal que la de mossegar-se les ungles. No obstant això, el que no ens imaginàvem mai és que amb els xiclets també es pogués desenvolupar una altra addicció bastant estranya ... És el cas d'un jove nord-americà anomenat Ryan, que sent la necessitat d'olorar xiclets que a més han hagut de ser mastegats prèviament . Tot això el porta a anar recollint i enlairant xiclets allà on els trobi per ajuntar-los en una bosseta i olorar-los.

×