Vaga 29m (2)

232 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
232
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Vaga 29m (2)

  1. 1. LA VAGA DEL 29M OBSERVADA DES DE DIVERSES MIRADESEL PUNT AVUI“Vaga general contra la reforma laboral el 29 de març” L’ARA “La mobilització que intenta obligar el govern de Rajoy a rectificar la reforma laboral”EL PERIÓDICO“La calle aprieta. Rajoynopara”
  2. 2. LA RAZÓNABC“29-M, día laborable” “Huelga pocogeneral”EL MUNDO “Derrota sindical”
  3. 3. La manipulació de les dades sobre la vaga generalLa majoria dels mitjans d’informació de major difusiód’Espanya (que són de persuasió conservadora i neoliberal)van intentar minimitzar l’èxit de l’atur com a part de la vagageneral convocada pels sindicats, subratllant que ladisminució de l’activitat econòmica havia estat menor,mostrant la limitada caiguda del consum de l’electricitat coma indicador d’això. Segons aquests rotatius, la quantitatd’aquesta reducció variava dins d’un ventall que anava del17% al 22% sobre el consum normal. Es donava així unaimatge encaminada a assenyalar que hi havia hagut unaparticipació molt reduïda en la vaga general, transmetent quela majoria de la població no va fer cas a la crida de deixar detreballar.A això es va sumar una gran visibilitat dels actes violents enquè participants de la vaga general apareixien cremantpropietats privades o públiques, i colpejant a persones, jafossin civils que volien treballar, ja fossin els agents del’ordre.
  4. 4. En quant a la premsa d’esquerres, tracta de donar ànims alsseus lectors per mantenir l’enfrontament amb el govern: “vamser molts i Rajoy no ens escolta”.

×