Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Pevc 2014

387 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Pevc 2014

  1. 1. IINNSSTTRRUUCCCCIIOONNSS PPEERR AA LL’’EEVVAACCUUAACCIIÓÓ DDEELL CCEENNTTRREE
  2. 2. Senyal d’alarma  En cas d’emergència (o de simulacre), sonarà l'alarma.  En el supòsit que ens quedem sense corrent elèctric, sonarà un megàfon que s’activarà en versió sirena des del forat de les escales.
  3. 3. Evacuació:  Baixarem en files d’un. Cal sortir en ordre, sense pressa i sense crits. Només a l’hivern, podreu agafar la jaqueta si es té a mà. Mai la motxilla (pren espai i temps). No us separareu del vostre grup (tampoc al carrer). Els delegats tancaran les finestres de l’aula (el professor, la porta). Començaran l'evacuació els grups més propers a l'escala per la qual toqui sortir. L’evacuació es divideix en tres grups: els de la 4a i 1a baixaran per les escales centrals; els de la 3a, 2a i planta baixa, baixaran per l’escala d’emergència; i els d’E.F., menjador i aula de Disseny, per la porta metàl·lica del pati.  En cas de dubte, podeu consultar els plànols de les aules.
  4. 4. Evacuació: En sonar l’alarma, el primer que farem serà mirar quina escala ens correspon al plànol d’evacuació que hi ha a l’aula.
  5. 5. En cas que no es digui el contrari (pot ser que la localització del foc anul·li una de les escales): 4a i 1a planta. Baixaran per les escales centrals. Sortiran a la plaça Angeleta Ferrer i s’allunyaran de la porta i de l’edifici. Recordant: 4a planta en fila per l’Escala 3 1a planta en fila per l’Escala 2 A la plaça us mantindreu amb el grup i el professor/a amb qui heu sortit.
  6. 6. 3a, 2a i planta baixa: Sortiran per les escales d'emergència del final del passadís. Sortiran per les escales d’emergència (Escala 1) del final del passadís i sortiran a la plaça d’Eduard Torroja. Allà, caminareu per la vorera fins a la plaça Angeleta Ferrer per trobar-vos amb la resta del centre. 3a Planta: per la barana 2a Planta: per la paret Entresòl (secretaria): per la paret
  7. 7. E.F., menjador i aula Disseny: L'alumnat d’Educació física sortirà per la porta metàl·lica del pati, situada al costat de la cuina (el professorat d’E.F. i el personal del bar tenen claus d’aquesta porta). Un cop fora, caldrà que voregin l’edifici fins al punt de trobada (Plaça Angeleta Ferrer). L'alumnat de l’aula de disseny sortirà: a. Per la porta metàl·lica en cas que hi hagi algun grup fent Educació física (caldrà que després vagin fins al punt de trobada) b. Per la porta principal de l’INS.
  8. 8. Si cal algun confinament En cas que no sigui possible sortir de l’aula, es col·locarà roba sota la porta (si és possible, mullada) i s’avisarà per la finestra. Mireu de mantenir la calma. I en tot moment... encara que cregueu que pot ser un simulacre, penseu que el tema és massa important com per prendre-s’ho de broma. La distracció en aquesta situació pot costar la vida en una situació real. Pareu-hi atenció.

×